Video Converter Studio

Ultra-rask videokonverter

Anmeldelser ( 0 )

Enkel, praktisk og tapsløs

Konverter video til alle formater med minimalt tap i kvalitet. En alt-i-ett videokonverter, redigerer, spiller og skjermopptaker.

SCROLL

Konverter alle video-/lyd-formater

Video Converter Studio støtter konvertering av alle video- og lydformater. Det lar deg eksportere videoer til en lang rekke utdataformater. Du kan også tilpasse videoparametere, som rammestørrelse, bredde, høyde og bitrate før konvertering. Nye, populære formater blir kontinuerlig lagt til i format-listen.

LES MER
Video
MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, H.264, MKV, 3GP, FLV, HTML5, M4V, MOV, ASF, DV, VOB, OGV, YouTube, ASF, RM, MTS/M2TS/TS/TP/TRP, MOD, TOD
Lyd
MP3, MP2, WMA, M4R, M4A, AC3, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF, RealMedia
Enhet
Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Sony, Nokia, Motorola, Game, LG, TVS, DVD, Android, Archos
PAKKE

Konverter HD-video

Den enkle videokonverteren kan opprettholde 100 % videokvalitet fra den opprinnelige videofilen. Det gir deg dessuten muligheten til å konvertere nesten alle populære videoformater inkludert HD MP4, HD MTS og til og med 4K standard. I tillegg til konverteringsfunksjonen støtter det også konvertering av flere videoer i samme økt, og prosesseringen skjer ved lynrask hastighet.

LES MER
PAKKE

Fleksibel videoredigering

Apowersoft Video Converter kommer dessuten med en spesiell redigeringsfunksjon som lar brukere redigere videoklipp, beskjære/kutte i videofiler, legge til effekter og vannmerker osv. Uten å bruke ekstra penger er du dermed i stand til å lage profesjonelle hjemmevideoer i løpet av få minutter.

LES MER

Du kan kutte original videoer i små deler og beskjære blanke kanter i videofilen ved å bruke beskjær-filen. Programmet har en videoeffekt-redigerer som gir muligheten til å angi videokontrast, lysstyrke og metning. I tillegg kan du rotere videoene etter behov.

Du kan kombinere flere videoer til én komplett videofil. Det er nyttig å kunne se hele videoen når du laster ned flere deler av videoer fra delingssider på nettet.

Det er ekstremt enkelt å merke videoene dine ved å legge til vannmerke eller effekter. Du kan legge til vannmerke enten som tekst eller bilde for å lage dine egne, personlige hjemmevideoer. Vannmerketyper som støttes inkluderer JPG, JPEG, PNG, BMP, GIF, EMF, WMF, EXIF, ICO, TIFF og TXT.

Denne HD videokonverteren støtter importering av eksterne undertekster. Det er veldig enkelt for deg å redigere undertekster med den innebygde redigereren. Med denne kan du endre skrifttype, skriftstil, størrelse, teksteffekter og plassering av undertekst. Det støtter dessuten flere språkfiler.

PAKKE

En feilfri avspilling

Etter konvertering kan du få de nyeste videoene til din PC, DVD eller bærbare enhet for sømløs avspilling. Du kan velge å spille de kompatible formatene på iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, iPad, Samsung, Nexus, Sony og mange andre digitale enheter. Eller du kan forbedre videoopplevelsen på storskjerm.

Nyt på din bærbare enhet

Brenn til DVD

Last opp til YouTube, Facebook og Twitter

LES MER
PAKKE

Enkelt brukergrensesnitt

 • skjermbilde
 • velg videoer
 • beskjær video
 • konverter video
 • spill av vide
 • last ned video

Hvorfor velge Video Converter

Vurderinger: 5.0- basert på 97 vurderinger.
 • Jeg synes denne programvaren er verdt å prøve. Det som imponerte meg mest var den raske konverteringshastigheten og den høye kvaliteten på utdataformatet. Jeg kan til og med konvertere flere videofiler samtidig.

  Jeg elsker denne HD video-konverteren. Det at du kan konvertere video til MP4 eller nesten hvilket som helst annet format er rett og slett forbløffende!

 • Dere er rett og slett fantastiske!!! Den innebygde redigereren gjør at hjemmevideoene mine ser mer profesjonelle ut.

  Jeg er imponert over selskapet deres og evnen dere har til å tilby et så kult produkt. Tusen takk for denne flotte video-konverteren og nedlasteren!

 • Apowersoft Video Converter utgjør en stor forskjell for meg. Derfor holder jeg meg til Apowersoft.

  Jeg kjøpte denne HD video-konverteren for en måned siden og er overrasket over hvor bra den fungerer. Jeg gir dere tommelen opp!!

  Kunnskapsbase

  Video Converter Studio

  Ultra-rask videokonverter

  new
  Støtte
  Del
  Anmeldelsen
  Kommentar
  Tilbake til toppen
  Click below to install