Hvordan Konvertere MP4 til MP3 Gratis
Kommentar

Hvordan Konvertere MP4 til MP3 Gratis

Sist oppdatert på 27-08-2018 av

MP4-videoer er normalt førstevalget når det kommer til å se ulike typer videoer. De har imidlertid en tendens til å ha større filstørrelse, og derfor er ikke MP4-formatet et veldig praktisk alternativ dersom du kun vil lytte til lyden fra en bestemt fil. Den største grunnen til at folk konverterer MP4-videoer til MP3 er at visse multimediespillere ikke kan spille av filer i MP4-format. I tillegg kan det være at de kun ønsker å fokusere på lyd. Her er noen av de beste løsningene for å konvertere MP4-filer til MP3.

Tre gratis måter for å konvertere MP4-filer til MP3

1. Apowersoft Gratis online video- og lydomformer

Dersom du er ute etter en fullstendig kostnadsfri løsning som kan brukes på nettet, kan Apowersoft Gratis online video – og lydomformer være akkurat det du trenger. Til å være et gratisprogram, har den en veldig enkel og lynrask konverteringsprosess. Denne nett-tjenesten gir deg en gratis MP4 til MP3-konverter som du kan bruke så mye du bare vil uten å betale et øre. Det er ingen begrensninger når det gjelder filstørrelse og antall filer du kan konvertere.

Det tilbyr dessuten avanserte video-innstillinger som gjør at du kan endre overføringshastigheten, kanalen og samplingsraten. Besøk nettsiden og følg disse tre stegene for å konvertere MP4-videofiler til MP3 på nettet:

 • Klikk Bla gjennom for å laste opp din MP4-video.
 • Angi MP3 som utdataformat og juster lyd- og utdatainnstillingene.
 • Klikk Konverter.

konverterte MP3-filene

Så enkelt kan du få en konvertert MP3-fil på sekunder. Det beste med dette verktøyet er gratistjenesten, overraskende rask konvertering og flere lydinnstillinger.

2. Freeware-programmet “Convert MP4 to MP3”

Dette er et gratisprogram som du kan laste ned. Det trekker ut lyd-data fra MP3-videofilen og konverterer det til MP3-format. Det støtter dessuten andre videoformater inkludert DivX, AVI og FLV.

Når du besøker denne nettsiden ser du en enkel hjemmeside der du kan finne nedlastingslinken for å laste ned programmet. Etter installasjon følger du disse stegene for å konvertere en MP4-fil til MP3:

 • Klikk Legg til MP4 for å legge til videofilen. Du kan velge å legge til ulike MP4-videoer som vises i videolisten.
 • Velg ønsket utdatamappe.
 • Klikk Konverter til MP3.

Du kan høre på de konverterte MP3-filene ved å velge Spill av MP3-knappen.

konvertert MP3-fil

3. Free MP4 to MP3 Converter

Dette er også et gratisprogram som lar deg konvertere MP4-filer til MP3-lyd. Konverteren kopierer automatisk informasjon om kildefilene til de konverterte MP3-filene, inkludert albumtittel, cover, artistnavn, osv.

 • Etter nedlasting av programmet, laster du opp dine MP4-filer ved å dra og slippe.
 • Tilpass innstillingene.
 • Klikk Konverter.

Dette er generelt sett en enkel og rett-frem konverter som er utviklet for å konvertere MP4 til MP3- og WAV-formater. Den er rask og gir god kvalitet.

MP4-filer til MP3-lyd

Shareware-program for å konvertere MP4 til MP3

Apowersoft Video Converter Studio er sannsynligvis den beste løsningen på markedet for konvertering av filer ikke bare til MP3, men til en lang rekke nye og populære formater som er kompatible med mediespillere, smarttelefoner og Apple-enheter.

En stor fordel ved å bruke dette programmet er at du har mer enn nok muligheter til å redigere og endre videoene dine. Det gir omfattende redigeringsmuligheter som du kan tilpasse, inkludert en effektredigerer og innebygd undertekstredigerer. Dersom du har lastet ned separate videoer fra videodelingssider, kan du enkelt sette sammen disse til en enkelt fil slik at du kan se hele videoen i ett.

MP4 til Mp3

Slik kan du bruke dette verktøyet for å konvertere MP4-videofiler til MP3:

 • Last opp MP4-filen din ved å klikke på Legg til-knappen
 • Juster utdatainnstillingene og rediger videoen din etter behov ved å bruke videoredigereren og funksjonen for undertekstredigering.
 • Klikk på Konverter.

Verktøyene som er opplistet i denne artikkelen kan hjelpe deg med å konvertere MP4-videoer til MP3-lyd både gratis og raskt. Bruk Apowersoft Free Audio Converter for å konvertere mediefiler på nettet, eller bruk Apowersoft Video Converter Studio dersom du vil bruke flere funksjoner som videoredigering.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 11 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilKonvertere videoer på nettet, Konvertere videoformat, Video Lyd Konverter.Sist oppdatert på 27-08-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen