Streaming Audio Recorder

Anmeldelser ( 1 )

Streaming Audio Recorder er et flott verktøy som kan berike musikkunderholdningen din. Det gir deg muligheten til å ta opp strømmet lyd fra musikksider, videoplattformer, radiostasjoner eller fange lyd fra lydsamtaler.

Programvaren tilbyr mange ulike utdataformater inkludert MP3, AAC, FLAC, WMA, osv. for sømløs avspilling på alle musikkspillere og bærbare enheter.

Ta opp lyd i høy kvalitet

Lurer du på hvordan du kan bevare en sang fra en strømmeside for å nyte fleksibiliteten, ta opp det som blir sagt i et møte eller ta opp din egen stemme for å lage en tutorial? Her har du en ett-stegsløsning. Dette programmet lar deg ta opp lyd fra datamaskinen og mikrofonen din samtidig. Lyden lagres i høy kvalitet for avspilling på enheter, opplasting til musikksamfunn eller deling med andre.

LES MER
 • Utdataformater
 • Inndataformater
 • Enheter
Mest brukte lydformat
Utviklet av Microsoft, standardformatet i Windows OS
Standardformat for mange smarttelefoner og PlayStation
Lydformat brukt av iTunes, QuickTime og iPod
iPhone ringetoneformat, tapsløst lydformat og mye mer
Lyd på datamaskinen
Musikkblogger, spillelister, lydbøker, radioprogrammer, nettkonferanser, etc.
Lyd fra mikrofon
VoIP-samtaler, synging, etc.
Windows
Windows 10/Windows 8.1/Windows Vista/Windows 7/Windows XP
iOS
iPhone, iPad, iPod, iTouch, Apple TV
Android
Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Sony, Motorola, LG, HTC
PAKKE

Automatisk legg til ID3-tagger for musikkfiler

Når du har tatt opp en sang er det ikke nødvendig å redigere informasjonen selv – programmet kan hjelpe deg med å gjenkjenne informasjon som tittel, album, sjanger, artist og til og med cover. Denne funksjonen er overraskende nyttig for musikksamlere og fanatikere. Det fungerer for identifisering av musikk i batcher og sparer deg tid ved å redigere dem en og en. Dersom du foretrekker det kan du også redigere taggene manuelt etterpå.

LES MER
PAKKE

Konverting av lyd til enhetskompatible formater

Ønsker å du å lytte på lydopptak på dine bærbare spillere? Det er kun ett klikk unna. Den innebygde lydkonverteren hjelper deg med å konvertere mellom ulike filformater og gir deg muligheten til å konvertere i batcher, noe som forbedrer effektiviteten. Det er dessuten i stand til å organisere lydklipp ved å sette dem sammen til én komplett fil. I tillegg til konvertering av lokale filer tillater Apowersoft Streaming Audio Recorder konvertering av internettvideoer til MP3, WMA, FLAC, OGG osv. for spilling på bærbare enheter.

LES MER
PAKKE

Tilbyr mer praktiske funksjoner

Streaming Audio Recorder sørger for å tilfredsstille ulike behov innen lydopptak og kommer med andre effektive funksjoner som vist nedenfor.

LES MER

Ta opp fra nettradio

Den perfekte måten for å ta opp strømmet lyd fra radiostasjoner over hele verden. Søk og strøm radiokanalen du ønsker, og programmet støtter opptak av alle sanger, nyheter, talkshow etc. og lagrer dem til harddisken din.

Overfør lyd til iTunes

Dersom du ønsker å lytte på opptak og nedlastet musikk på Apple-enheter, kan du benytte funksjonen «Overfør musikk til iTunes». Dette konverterer lyd i alle formater til iTunes-kompatible formater og legger dem til i iTunes-biblioteket.

Rediger lyd på en enkel måte

Den innebygde redigereren tilbyr mange funksjoner inkludert beskjær, kopier, lim inn, slå sammen, miks og legg til effekter til lydfiler. Ved å bruke disse kan du fornye lyden og enkelt lage ringetoner.

Brenn CD for deling og samling

En ekstra funksjon lar deg brenne lyden til en blank CD for lytting i CD-spilleren hjemme eller i bilen. Du kan også dele sangene med andre via en CD-disk.

PAKKE

Enkelt brukergrensesnitt

 • Ta opp lyd
 • Lydredigerer
 • Musikkbibliotek
 • Spill av radio
 • Søk etter sanger
 • Konverter video til MP3

  Hvorfor velge Streaming Audio Recorder

  Vurderinger: 5- basert på 1 vurderinger.1 omtaler
  • Takk, dette er den beste lydopptakeren jeg noensinne har brukt. I jobben min har jeg ofte behov for å ta opp nettradio på PC-en min og Streaming Audio Recorder hjelper meg med å gjøre dette. Jeg støtter dette programmet, som alltid.

   Wow, jeg hadde aldri trodd jeg skulle finne en så bra måte for å ta opp strømmet lyd. Det gir meg dessuten ekstrafunksjoner som lydkonvertering, redigering og musikknedlasting. I ett ord er det enestående. Tommelen opp.

  • Innen 30 sekunder innså jeg at dette er den perfekte lydopptakeren for meg. Veldig enkel å bruke og 100 % vellykket så langt. Et flott produkt!

   Det er glad for å få prøve produktet deres. Jeg liker veldig godt at dere har gjort det så praktisk for meg. Jeg ønsker å si at denne appen er fantastisk!

  • Opptak, organisering og overføring av musikk på ett og samme sted. Med dette programmet er det veldig enkelt å få favorittsangene mine for avspilling på iPhone.

   Jeg bruker ofte dette programmet for å ta opp Skype-samtaler. Det er veldig enkelt å bruke og lydene tas opp i høy kvalitet. Jeg er veldig fornøyd med programvaren deres!

   Anmeldelser & omtaler

   Streaming Audio Recorder

   Et flott verktøy som kan berike musikkunderholdningen din.

   new
   Støtte
   Del
   Anmeldelsen
   Kommentar
   Tilbake til toppen
   Click below to install