Effektive metoder for å laste ned sanger fra Apple Music
Kommentar

Effektive metoder for å laste ned sanger fra Apple Music

Sist oppdatert på 21-03-2019 av

Apple Music er en ny tjeneste som ble annonsert og lansert til alle brukere 30. juni. Den nye tjenesten inneholder flere funksjoner, blant annet musikkspiller og nettbasert radiostasjon (Beats 1). Denne tjenesten er helt gratis i tre måneder, men deretter må du betale for den. Et enkeltabonnement koster € 9,99 per måned mens et familieabonnement koster € 14,99 per måned.

Den offentlige versjonen er kun kompatibel med iOS og Mac OS. Den nyeste versjonen kan imidlertid kjøre på andre enheter også, og lanseres om få måneder. Dersom du ønsker å nyte sanger fra denne tjenesten på Android-, Windows- eller andre enheter offline, må du lære mer om hvordan du tar opp Apple Music. Løsningene som presenteres nedenfor kan enkelt veilede deg.

Metode en: Ta opp musikk på Windows OS

Metode to: Ta opp sanger på Mac OS

Last ned Apple Music på Windows

Gratis nettbasert løsning

For folk som ikke ønsker å installere programvare på PC-en, er Apowersoft Gratis Online Lydopptaker definitivt et godt valg for nedlasting av sanger fra Apple Music. Dette er et nettbasert program som kan hjelpe deg med å ta opp sanger i ulike formater, som MP3, OGG, WMA, AAC osv. Takket være det konsise brukergrensesnittet er programmet enkelt å bruke for folk på ethvert teknologisk nivå.

innspilling Apple Music

 1. Først av alt må du gå til programmets nettside.
 2. Klikk «Start opptak»-knappen og kjør det i nettleseren din.
 3. Går til «Lydinndata» og velg å ta opp «Systemlyd».
 4. Klikk på «Verktøy»> «Alternativer» > «Format» og velg et format som er kompatibelt med din enhet/spiller. Deretter klikker du «OK» for å lagre innstillingene dine.
 5. Trykk på den røde «Ta opp»-knappen i øvre venstre hjørne i brukergrensesnittet og klikk for å spille av musikken. Trykk «Stopp» for å fullføre opptaket når avspillingen er over.
 6. Overfør sangsporet til enhetene dine og nyt Apple Music hvor som helst og når som helst.

Tips:

 • På grunn av at dette er et nettbasert program, må du installere Java Applet på PC-en din.
 • Den innebygde konverteren gir deg muligheten til å konvertere Apple Music til M4R, som kan brukes som ringetone på iPhone.

Dette verktøyet passer for folk med god nettverksforbindelse. Dersom du ønsker en mer stabil metode, kan du prøve programmene nedenfor.

Windows desktop-program

Audacity er en lydredigerer og –opptaker for Windows som kan brukes til å ta opp Apple Music. Ved å bruke dette frereware-programmet kan du problemfritt ta opp MP3-filer fra Apple Music. Vær oppmerksom på at du må konfigurere kontrollpanelet for lyd før du benytter programmet. Høyreklikk på «volum-mixer» og trykk på «Lyder» > «Opptak» og deretter aktiver «Stereo-mix» på datamaskinen din. Etter å ha utført disse forberedelsene kan du se detaljene nedenfor for hvordan du bruker programmet.

opp Apple Music som mp3

 • Installer og kjør Audacity på PC-en din.
 • Velg «Stereo-mix (Realtek HD)» og «2 (Stereo opptakskanal)» som inndatalyd.
 • Spill den musikken du ønsker å ta opp og klikk på den røde knappen øverst i brukergrensesnittet for å starte opptaket. Deretter klikker du den gule «Stopp»-knappen for å stanse opptaket.

Tips:

Dersom du vil klippe bort deler av sangen eller legge til flere effekter, gir dessuten dette programmet muligheten til å redigere lydsporet etter opptak. Med noen få klikk kan du beskjære, slette, endre toneleie, redusere støy osv. Men du kan ikke eksportere lydfiler til MP3-format, noe som betyr at du må installere en multimedie-kodek eller konvertere lyden til MP3 dersom spilleren din ikke støtter dette.

Mac-program for å ta opp fra Apple Music gratis

En annen programvare du kan bruke på Mac er Apowersoft lydopptaker for Mac. Dette er et profesjonelt program som gir deg muligheten til å ta opp det du hører på Mac. Det tilbyr fantastiske funksjoner som identifisering av ID3-tagger, opprettelse av planlagte oppgaver, redigering av filer osv. La oss ta en nærmere titt på de detaljerte instruksjonene for å ta opp Apple Music på Mac.

Last ned

 • Last ned og installer programvaren på din Mac og kjør deretter programmet.
 • Klikk på «Innstillinger» > «Opptaksinnstillinger» og velg ditt kompatible format med ønsket kvalitet. Klikk deretter på «OK»-knappen for å bekrefte innstillingene dine.
 • Velg «Systemlyd» som standard inndatakilde i høyre hjørne av brukergrensesnittet.
 • Spill av Apple Music på din Mac og trykk på den røde knappen i nedre venstre hjørne for å starte opptaket. Du må klikke på den samme knappen for å stanse opptaket.
 • Klikk på «Bibliotek»-knappen for å finne opptaket og nyt Apple Music.

mac posten Apple Music

Dersom du ønsker å gjøre om Apple Music til ringetone for din iPhone 6/6 Plus kan den innebygde konverteren hjelpe deg. Høyreklikk på opptaket og klikk «Konverter». I det nye vinduet som dukker opp velger du utdataformatet «M4R». Ringetonen blir lagret på Mac-en din når du klikker på «Konverter»-knappen. Ved hjelp av iTunes kan du enkelt overføre ringetonen til din iPhone.

mac konvertere Apple Music

Alt i alt er de anbefalte metodene ovenfor effektive måter for å laste ned sanger fra Apple Music. Den nettbaserte løsningen er rask, men krever god nettverksforbindelse. Desktop-programvaren er mer stabil og profesjonell. Du kan velge den mest passende metoden i henhold til dine egne behov.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 17 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilLydopptaker, Rediger Lyd.Sist oppdatert på 21-03-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen