Skjermfangst Pro

Multifunksjonelt skjermbildeprogram

Anmeldelser (1)
Se videoveiledning
SCROLL

Fang hva som helst på skjermen

Takket være det brukervennlige grensesnittet kan du raskt få tilgang til funksjonene i dette programmet. Uansett om du vil ta skjermbilder eller ta opp skjermen, lar Apowersoft Skjermfangst Pro deg benytte alle disse funksjonene via et flott og pålitelig brukergrensesnitt.

LES MER

Flere modi for fanging

Fra faste områder til vindu og fullskjerm. Det finnes en lang rekke modi du kan bruke for å dra full nytte av dette verktøyet. Skjermbildene kan lagres i en rekke ulike formater som PNG, JPG, BMP, PDF osv. Videoer kan lagres i MP4, WMV, AVI, FLV og mange andre.

Ulike scenarier

Det finnes en rekke ulike situasjoner der du kan ønske å ta skjermbilder eller foreta skjermopptak. Du kan for eksempel ønske å fange et enkeltvindu, nettsider, web-kamera eller velge et egendefinert område. Dette programmet for skjermfanging gir deg en unik mulighet til å gjøre alt dette og mye mer.

PAKKE

Enkel og avansert redigerer

Etter å ha tatt et skjermbilde kan dette profesjonelle skjermbildeverktøyet hjelpe deg med å gjøre alt du trenger, som for eksempel å foreta endringer, legge til annoteringer eller legge til effekter. Takket være de øyeblikkelige redigeringsverktøyene og det avanserte redigeringspanelet kan alle endringer gjøres raskt og problemfritt.

LES MER

Legg til annoteringer øyeblikkelig

Ved å bruke hurtigredigereren til dette skjermbildeprogrammet kan du annotere skjermbildet med redigeringsalternativene i den horisontale verktøylinjen. Med dette kan du raskt legge til linjer, tekst og piler, eller legge til uthevinger til skjermbildet.

Profesjonell bilderedigerer

Dette programmet er dessuten utstyrt med en profesjonell bilderedigerer som brukere kan benytte for å legge til en rekke annoteringer og foreta andre avanserte endringer som å beskjære, endre størrelse, rotere eller til og med legge til effekter som skygger, slitte kanter osv.

PAKKE

Opprette planlagte oppgaver

Skjermbildeplanleggeren gir deg flotte muligheter til dette. Bruk litt tid på å konfigurere tidspunktet for skjermbildet, og du kan være trygg på at programmet ordner resten. Det kan dessuten brukes til å overvåke datamaskinen din i bakgrunnen.

LES MER
Opprett

Fleksible innstillinger i planleggeren

Brukere vil oppdage at det er enkelt å planlegge skjermbilder ettersom verktøyet tilbyr fleksible innstillinger for å tilpasse en nøyaktig tid, område og utdatamappe for automatiske skjermbilder.

Planlegg skjermbilder daglig/ukentlig

For de som trenger å ta planlagte skjermbilder på en daglig/ukentlig basis kan dessuten verktøyet hjelpe til med dette. Du får tilgang til denne funksjonen ved å aktivere den daglige utløseren for å ta skjermbilder.

PAKKE

Laste opp og dele bilder

Apowersoft Skjermfangst Pro kommer med en integrert funksjon for bildeopplasting og deling på sosiale media, så hvis du ønsker å laste opp bilder til en skyplass eller dele bilder med venner vil du kunne gjøre dette med få klikk. Hele opplastings- og delingsprosessen gjøres sømløst med dette programmet for skjermfanging.

LES MER

Gratis skyplass med sikkerhetsbeskyttelse

Enkel deling til sosiale nettverk som Facebook, Twitter, Google+ og Pinterest

PAKKE

Enkelt brukergrensesnitt

 • hovedgrensesnitt
 • Legg til annoteringer
 • Rediger bilder
 • View bilde
 • Rekord skjerm
 • Oppgaveplanlegger

  Hvorfor velge Skjermfangst Pro

  Vurderinger: 5- basert på 1 vurderinger.1 omtaler
  • Dette verktøyet for skjermfanging er fantastisk! Alle funksjonene gjør det veldig praktisk å gjøre hva som helt med skjermbilder og videoer. Perfekt!

   Jeg elsker det! I tillegg til vanlige skjermbildefunksjoner har dette verktøyet oppgaveplanlegger som kan ta skjermbilde automatisk til spesifikke tidspunkter. Fantastisk!

  • Jeg liker de to bilderedigererne. Den enkle lar meg ta skjermbilder og kopiere dem til skrivebordet på en enkel måte. Den avanserte versjonen lar meg foreta mer bilderedigering.

   Jeg er veldig imponert over alle skjermopptaksmodusene, spesielt rullevinduet. Jeg bruker det til å fange lange nettsider, word-dokumenter og andre vinduer. Fantastisk!

  • Dette verktøyet er akkurat det jeg trenger. Jeg blogger, og jeg lager ofte veiledninger og videoer for leserne mine. Dette programmet tilbyr både skjermbildetaking og skjermopptak, noe som gjør det veldig enkelt å lage materiale for bloggene mine.

   Jeg elsker å samhandle med andre i populære fora. Og det finnes mange forum som krever bildelenker når jeg prøver å sette dem inn i svarene mine. Dette verktøyet løste problemet mitt på en perfekt måte.

   Kunnskapsbase

   Skjermfangst Pro

   Multifunksjonelt skjermbildeprogram

   new
   Støtte
   Del
   Anmeldelsen
   Kommentar
   Tilbake til toppen