Apowersoft Gratis Program til Lydredigering

Gratis Program til Lydredigering
Vurderinger: 4.3 / 5 (basert på 36 vurderinger) takk for din vurdering!

Apowersoft Gratis Program til Lydredigering er et effektivt verktøy som er utviklet for å raskt kunne redigere lydfiler. Det lar deg kutte, beskjære, dele, sette sammen, kopiere og lime inn lyd med all enkelhet. Du kan bruke det til å legge til, mikse og overskrive lyd eller legge til ulike effekter. Det støtter mange medieformater, inkludert MP3, AAC, OGG, FLAC, WAV, M4A og mange andre, så bare importer lydfilen og rediger den øyeblikkelig.

  • Enkelt lag ringetoner og varsellyder
  • Sett sammen små musikk-klipp til en komplett sang
  • Forbedre lyd ved å legge til ulike effekter
  • Hurtig importering og eksportering av lyd
  • Enkel redigering av ID3-tagger
  • Fungerer problemfritt på både Windows og Mac OS

Ved redigering av lyd kan du forhåndsvise effekten i sanntid og sjekke resultatet. Det er ikke noe behov for å omkode filen - dette gratis nettbaserte lydredigeringsprogrammet er i stand til å gi utdatalyd uten tap av kvalitet.

Lydredigeringsverktøyet gir den mest praktiske måten for å redigere lydfiler siden det er nettbasert. Det aktiveres med ett enkelt klikk og du trenger ikke å logge inn eller installere andre tilleggsprogrammer på datamaskinen din.

klippe og flette lyd

Muliggjør ulike redigeringsjobber

Kutte, beskjære, dele og sette sammen. Alle disse oppgavene kan utføres med den kostnadsfrie lydredigereren. Du kan lagre ønsket del fra en lydfil og angi det som varsellyd. Eller du kan skjære bort unyttige deler av en stor musikkfil. I tillegg er det mulig å sette sammen flere lydfiler til en enkelt fil.

legge til musikk effekter

Perfekt lyd med artistiske effekter

Musikkfans kan omarbeide lydfilen ved å legge til lydeffekter. Du kan for eksempel mikse to sanger for å få en ny lytteopplevelse. Det er også en flott idé å sette inn noen spesielle lydeffekter for å gjøre lyden mer livlig.

støtte ulike formater

Støtter en lang rekke lydformater

Dette verktøyet kan i tillegg til å redigere musikk gratis hjelpe til med å redigere lyd fra videofiler. Etter importering av en video, vil redigereren rippe lyden fra den og vise pulsformen. Deretter kan du begynne å redigere og eksportere det til MP3, AAC, FLAC, M4A, WAV eller et annet format.

ID3-tag editor

Kommer med en kraftig ID3-redigerer

Når det gjelder administrering av musikkbiblioteket ditt, er den beste måten å legge til informasjon til sangene og albumene. Du kan legge til musikktitler, artistnavn, år og sjanger. Du har også muligheten til å angi et spesielt musikkcover for å enkelt gjenkjenne musikken.

lytte mens du redigerer

Forhåndslytt til lyden under redigering

Apowersoft Gratis Program til Lydredigering har et intuitivt grensesnitt som forenkler lydredigeringen. Det viser lyden i pulsform, noe som gir deg muligheten til å utføre prosessene visuelt. Mens du redigerer MP3 på nettet, kan du trykke på «Spill»-knappen for å sjekke effektene.

enkelt og gratis

Gratis, trygg og enkel å bruke

Det er helt gratis å bruke dette verktøyet, og du blir ikke bedt om å registrere deg, abonnere eller installere tredjepartstillegg. Det fungerer bra på Windows og Mac uten begrensninger og kan aktiveres i alle nettlesere øyeblikkelig. Du blir ikke plaget av pop-up, annonser eller virus under redigeringsprosessen.

forfremmelse annonser

Relaterte artikler

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen