Den beste metoden for å ta opp musikk fra Beats 1 Radio
Kommentar

Den beste metoden for å ta opp musikk fra Beats 1 Radio

Sist oppdatert på 28-10-2015 av

Beats 1 er del av Apples strømmetjeneste for musikk, og er en direktesendt radiostasjon som sender til mer enn 100 land på verdensbasis. Radioen ble introdusert i WWDC 2015 og sender kontinuerlig hele døgnet. Blant innholdet finner man fantastiske musikkprogrammer med musikkshow, intervjuer, musikkomtaler osv. I tillegg til å lytte på det direktesendte innholdet kan brukere også bygge sin egen, personlige stasjon ved å søke etter og velge sanger, album og artister. Denne nettbaserte stasjonen gir mye glede, men du kan ikke aksessere innholdet uten internettforbindelse. Heldigvis kan du dra nytte av en radioopptaker, et nyttig verktøy som kan ta opp Beats 1 radio mens du lytter. I dette tilfellet kan du lagre favorittmusikken din og programmer og spille dem av når som helst.

Avansert metode for å ta opp musikk fra Beats 1 radio

Streaming Audio Recorder er et kraftig desktop-verktøy som tilbyr en mer praktisk løsning for å ta opp lyd fra Beats 1. Det tilbyr en lang rekke formater og kvalitetsstandarder, så du kan velge den som er riktig for din spiller eller enhet. Programmet kommer med en smart ID3-identifikator som er i stand til å legge til musikkinfo til sangene automatisk under opptak. I tillegg lar det deg opprette spillelister med få klikk. La oss se på hvordan du kan ta opp og organisere Beats 1 radio offline.

1

Last ned og installer Streaming Audio Recorder

Last ned

Klikk på «Last ned»-knappen ovenfor for å laste ned programvaren til din PC eller Mac. Installer deretter programmet ved å følge veiledningen.

2

Endre innstillingene

Start programmet, åpne «Innstillinger»-menyen og velg «Opptaksinnstillinger». Velg ønsket utdataformat og mappe. Det anbefales dessuten å merke av boksen ved siden av «Automatisk identifiser ID3-tagger ved avsluttet opptak». Deretter angir du «Systemlyd» som lydkilde og klikker «OK» for å bruke innstillingene.

sett Beats en opptaker

3

Ta opp Beats 1 gratis

Mens du hører på Beats 1 kan du klikke på opptaksknappen for å ta opp fra radioen. Når musikksporet tas opp blir ID3-tagger lagt til filen. Så snart opptaket er ferdig klikker du på samme knapp igjen.

posten Beats en musikk

4

Opprette Beats 1 spilleliste

Gå til «Bibliotek» og velg «Opprett spilleliste» i øvre høyre hjørne. Gi spillelisten navn og klikk deretter på pluss-ikonet for å importere opptaket av Beats 1 -sanger. Deretter er du ferdig og kan nyte spillelisten.

lage radio spilleliste

For å oppfylle brukeres behov i ulike aspekter tilbyr programvaren også lydredigering, lydkonvertering og funksjon for CD-brenning. Dermed kan du lagre Beats 1 på en rekke ulike måter.

Standard måte for å ta opp fra Beats 1 radio

Dersom du ikke ønsker å installere en tredjeparts programvare på PC-en din for å ta opp fra radio, er Apowersoft Gratis Online Lydopptaker et pålitelig valg. Dette er et nettbasert verktøy som er kompatibelt med mange nettlesere som Google Chrome, Firefox, IE, Safari, Opera og andre. Det kjører dessuten bra både på Windows og Mac-systemer. Verktøyet tilbyr to måter for å ta opp musikk fra Beats 1 radio, og detaljerte instruksjoner gis nedenfor:

Alternativ 1: Ta opp fra Beats 1 manuelt

Når du spiller av Beats 1 radio kan du samtidig ta opp det du hører.

  1. Gå til siden til denne kostnadsfrie radioopptakeren og klikk på «Start opptak»-knappen.
  2. Et vindu dukker opp for å minne deg på å installere Java. Klikk på «Kjør». Vennligst sørg for at du bruker nyeste versjon av Java. Kun da kan dette verktøyet lastes inn sømløst.
  3. Foreta enkle innstillinger etter at verktøyet dukker opp på skrivebordet. Klikk på «Lydinndata» og velg «Systemlyd». Deretter klikker du på ikonet ved siden av «Utdata»-feltet for å angi utdatamappen. Dersom du har behov for dette kan du gå til «Verktøy» – «Alternativer» for å foreta avanserte innstillinger.
  4. Nyt Beats 1 radio som vanlig. Når du kommer over interessant innhold, kan du klikke på «Ta opp»-knappen i Apowersoft Gratis Online Lydopptaker for å ta opp fra Beats 1. Mens opptaket utføres kan du minimere verktøyet og la det jobbe i bakgrunnen.
  5. Klikk på «Stopp»-knappen for å stanse opptaket. Filen vises i verktøyets grensesnitt, og du kan enkelt dobbeltklikke det for å spille det av.

innspilling Beats 1

I tillegg anbefaler vi at du bruker «Gi nytt navn» og «ID3 tagg-redigerer» for å administrere Beats 1 radio etter opptak.

Alternativ 2: Angi planleggeren til å ta opp Beats 1 radio ved et spesifikt tidspunkt

Antatt at du er fan av et program på Beats 1, kan du benytte planleggeren for å ta opp radio automatisk til et gitt tidspunkt. Nedenfor ser du stegene som trengs for å gjøre dette:

  1. Etter å ha startet Beats 1-opptakeren, klikker du på «Verktøy» – «Opprett planlagte oppgaver».
  2. Angi «Oppgavenavn» og «Utløser» etter eget ønske. Vennligst merk at du bør angi korrekt starttid eller varighet for opptaket som planlagt. I henhold til tidsplanen for det ønskede programmet kan du legge til flere oppgaver.
  3. Deretter klikker du på «Opprett» og «OK»-knappen for å bekrefte oppgaven.
  4. Åpne radioen, gjør det du ønsker eller til og med forlat datamaskinen. Når tiden er inne vil opptakeren automatisk starte opptaket.

auto ta opp Beats 1 radio

Den opptatte lydfilen blir lagret på harddisken din. Klikk på «Åpne mappe» for å finne den.

Det er kanskje vanskelig for deg å finne en bedre måte for å ta opp Beats 1 gratis enn de to som er omtalt i dette enkle sammendraget. Apowersoft Gratis Online Lydopptaker er et gratisprogram som kan fungere som en kvalifisert lydopptaker. Streaming Audio Recorder er imidlertid en premium programvare som gir en metode for opptak, administrering og innhenting av Beats 1 på ett sted. Prøv dem nå og velg den som passer deg best.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 23 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilLydopptaker.Sist oppdatert på 28-10-2015

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen