Online Video Editor

Lag dine egne fantastiske videoer med pro-funksjoner, ingen erfaring nødvendig

Rediger video med enkle trinn

Alle kan skape flotte videoer på minutter

 • 01

  Velg funksjoner

  Velg funksjonen som du vil bruke
 • 02

  Last opp videoer

  Klikk "Last opp" for å legge til video
 • 03

  Produser video

  Få en høykvalitetsvideo med få enkle trinn

Et alt-i-ett videoprogram

Apowersoft Online Video Editor er et enkelt, men kraftig verktøy som kommer med alle funksjonene som behøves for å lage en fantastisk video. Rediger klipp på nettet uten unødvendig nedlasting av programvare og komplisert installasjon. Du trenger ikke designferdigheter for å lage en kul video med våre enkle verktøy for videoredigering.

Støtter nesten alle videoformater

Et bredt spekter av formater støttes som for eksempel MP4, MKV, AVI, MOV, FLV, WMV, M4V, WebM, etc. Du får større frihet til å velge videoklipp fra datamaskinen din, uansett om de ble lastet ned fra internett, tatt opp med en smarttelefon eller med HD-videokamera. Og de nyeste populære formatene blir kontinuerlig oppdatert for å utvide den stadig voksende støttelisten.

Tilgjengelig på tvers av plattformer

Som en webtjeneste er dette verktøyet kompatibelt med både Windows og Mac OS. Når du vil redigere videoene dine, trenger du bare å ha en brukbar internettforbindelse og å åpne den i nettleseren din og begynne å redigere dem. Når du har fullført oppgaven så lukker du siden, og dine opprinnelige videoer blir permanent slettet fra serveren vår innen 24 timer.

Høy produksjonshastighet

Vårt nettbaserte videoredigeringsprogram er flott for å lage og redigere alle typer videoer. Vi bruker de nyseste algoritmene for å opprettholde høy behandlingshastighet for videoer. Det er lett å forstå grensesnittet og funksjonene som har hjulpet tusenvis av brukere verden over, og du kan lage videoer på nettet i løpet av få minutter. Bare se gjennom våre mange kategorier av videoverktøy for å lage en video som er perfekt for deg.

Våre fordeler

Ingen tekniske ferdigheter trengs. Hvem som helst kan produsere flotte videoer fra nettleseren.

 • Gratis å bruke

  Helt gratis. Nyt alle funksjoner uten begrensninger. Vi legger ikke en gang til vannmerke på videoene dine.
 • Praktisk

  Ingenting å laste ned eller installere. Få tilgang til det hvor som helst og når som helst hvis du har en PC og en internettforbindelse
 • Sikkerhet

  Ditt personvern garanteres. Ingen risiko for at videoene blir lekket. De opplastede filene dine blir permanent fjernet innen 24 timer.

Hvorfor velge oss?

Hva sier andre brukere?

 • John Moore

  Veldig praktisk og hyggelig å bruke. Den har alt jeg trenger for å lage videoen min. Jeg er forresten nybegynner.
 • Isadora

  Det er enkelt, grais og lett å bruke. Supert for å redigere videoer på nett. Digger det!
 • Luis Gabriel

  Jeg liker denne siden. Fantastiske verktøy for redigering av videoer på nettet uten å måtte laste ned eller installere noe!

Et komplett videoredigeringsverktøy for deg

Hjulpet 1,835,619 brukere over hele verden

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen
Click below to install