Profesjonelt og enkelt verktøy for å lage GIF

Ta opp skjermen til GIF med høy kvalitet

Enkelt å lage GIF fra bilder og videoer

Rediger GIF bilde-for-bilde og forhåndsvis i sanntid

Windows 7/8/10

Lag en animert GIF på 1-2-3

Et flott GIF-program for å lage kule og morsomme GIF-animasjoner, stickers og emoticons fra videoer/bilder på en enkel og rask måte.

GIF-skaper

Ta opp innhold fra skjermen, webkameraet eller skisseblokken, og gjør den om til en GIF med høy kvalitet.

GIF-redigerer

Rediger bilder/videoer, og beskjær, endre størrelse, legg til tekst, vannmerker eller andre effekter før du lagrer som en GIF.

Flere funksjoner er tilgjengelig

 • Fleksibelt opptak
  Mer frihet til å velge hva du vil ta opp; skjerm, webkamera eller digital skisseblokk, og lagre som en GIF eller video.
 • Videoer til GIF
  Konverter video til GIF i høyeste kvalitet for å dekke dine behov. De fleste filformater støttes, for eksempel MP4, WMV, AVI, osv.
 • Bilder til GIF
  Last opp bilder i JPG, JPEG, PNG eller BMP-format fra datamaskinen din og la programmet lage en morsom animert GIF for deg.
 • Bilde-for-bilde-korrigering
  Juster delbilder, endre rekkefølgen, juster hastigheten, duplisere eller slette delbilder, det er enkelt å gjøre justeringer om nødvendig.
 • Kraftige redigeringsfunksjoner
  Legg til tekst, et vannmerke eller en logo; klipp, beskjær eller rotere, du kan redigere de rå GIF-ene og forhåndsvise om og om igjen til du er fornøyd.
 • Forhåndsvis video eller GIF
  Du kan enkelt forhåndsvise en video eller GIF-animasjon. Denne programvaren gir deg full kontroll over den endelige filen.

Lag animerte GIF-bilder som en proff

Apowersoft GIF er veldig enkelt å bruke. Hvem som helst kan lage kule animerte GIF-er på kun få minutter.

Hvorfor velge oss?

 • Enkelt og effektivt
  Dette GIF-programmet er effektivt til redigering, enkelt å bruke, og gir stabil ytelse. Nybegynnere kan være som proffer ved hjelp av vårt program.
 • Høy kvalitet garanteres
  Apowersoft GIF støtter forskjellige alternativer for kvaliteten på utdatafilene, slik at du kan opprette høyoppløselige GIF-filer raskt og enkelt dele dem hvor som helst.
 • Flere språkalternativer
  Det har nært 20 språk, som dekker nesten alle regioner i verden. Vil du bytte fra engelsk til norsk? Gjør det med bare et klikk.

Vårt verktøy har hjulpet 1.000.000 brukere, her er noen av deres tilbakemeldinger:

 • 5 stjerner, anbefales

  Konge! Videoer til GIF er akkurat det jeg trenger! Jeg har laget flere GIF-er fra bilder og videoopptak, supert! Takk Apowersoft GIF.

  Amy

 • 5 stjerner, anbefales

  Det er utmerket! Fin programvare med fine funksjoner; lett å bruke. Raskt og enkelt å bruke GIF-programmet. Hva som helst på skjermen kan tas opp og lagres som en GIF. Det fungerte veldig bra!

  Franklin

 • 5 stjerner, anbefales

  En perfekt app for å lage GIFs og så interessant, jeg måtte legge til tekster til videoen min og lagre som en GIF for å presentere på en farsdagfeiring. Apowersoft GIF var en livredder. Jeg vil absolutt anbefale det til alle som ønsker å lage egne GIFs!

  Bella

 • 5 stjerner, anbefales

  Jeg lastet ned dette GIF-programmet for en uke siden. Jeg har prøvd så mange GIF-verktøy, og denne er nå mitt # 1 verktøy for arbeidet. Å lage GIF er bare så enkelt, du aner bare ikke!

  Tracy

  Lag din egen GIF og del hvor som helst!

  Hjulpet 1,323,240 brukere over hele verden

  new
  Støtte
  Del
  Anmeldelsen
  Kommentar
  Tilbake til toppen