Ta Skjermbilde

Gratis Skjermfangst

Ta skjermbilde av hva som helst på skjermen i høy kvalitet

Anmeldelser ( 0 )
Ta Skjermbilde
Videoguide
SCROLL

Brukerveiledning

Dette gratisprogrammet for fanging av skjermbilder krever ikke Java Applet, men du må installere en programvelger første gangen du bruker det. Deretter kan du tar skjermbilder uten begrensninger.

Ett klikk for å ta skjermbilde

Dette gratisverktøyet for skjermfanging er et nettbasert program som fungerer både på Windows og Mac. Det lar deg fange hva som helst på skjermen i høy kvalitet. Det du ser er det du får.

LES MER

Lagre skjermbilder som JPG, TIFF, BMP, GIF og PDF.

Ta skjermbilde av hva som helst på skjermen, inkludert programmer, videoer, spill, nettsider osv.

 • Skjermbilde med et enkelt klikk

  Du trenger bare å klikke på kameraikonet i programmets grensesnitt eller klikke på «Print screen»-knappen på tastaturet ditt for å begynne å fange skjermen. Det er så enkelt å utføre at du kan velge det som det optimale alternativet for fanging av skjermen.

 • Fang hva som helst på skjermen

  For å imøtekomme ulike behov gir dette nettbaserte verktøyet deg muligheten til å ta skjermbilde av hva som helst på skjermen, inkludert bestemte områder, aktive vinduer, nedtrekksmenyer, nettsider, videoer, spillvinduer og så videre.

 • Smart vindusdetektering

  Når skjermfanging utløses vil programmet automatisk oppdage programvinduer på skjermen når musepekeren holdes over dem. Du trenger bare å klikke på museknappen for å fange et programvindu.

PAKKE

Annoter skjermbildet øyeblikkelig

For å gjøre det praktisk å annotere kommer dette nettbaserte programmet for skjermfanging med en praktisk bilderedigerer som kan brukes til å finpusse eller annotere skjermbildet. Du kan legge til linjer, piler, tekst og figurer til bildet for å fremheve spesifikke deler. Det finnes dessuten et verktøy for å dekke over sensitive eller private opplysninger.

Last opp til gratis skylagring

En annen fordel med dette skjermbildeprogrammet er at det tilbyr gratis skyplass til alle brukere for lagring av skjermbilder og bilder. Så snart du er ferdig med å redigere skjermbildet kan du laste det direkte opp til Screenshot.net, som lar deg spare plass på harddisken din. Når skjermbildet er lastet opp får du lenker til det slik at du kan inkludere skjermbildet i forumer og blogger. Alle bilder på skyserveren er 100 % sikre.

Praktisk deling av skjermbilder

I tillegg til å lagre skjermbilder på lokal disk og laste dem opp til gratis skyplass, inkluderer dette gratisprogrammet for skjermfanging også muligheten til å kopiere skjermbildet til utklippstavlen, sende det via e-post eller dele det til populære sosiale nettverk som Facebook, Twitter, Google+ og Pinterest. Dermed kan følgerne dine se skjermbildet øyeblikkelig.

Enkelt brukergrensesnitt

 • hovedgrensesnitt
 • ta skjermbilde
 • konfigurer innstillinger
 • last opp skjermbilde

  Hvorfor velge Gratis Skjermfangst

  Vurderinger: 5.0- basert på 97 vurderinger.
  • Dette nettbaserte verktøyet for skjermfanging er ganske praktisk. Jeg liker dets enkle brukergrensesnitt som gjør det enkelt å vite hvordan man tar skjermbilde. Flott, fortsett sånn!

   Det er et enkelt verktøy men med mange nyttige funksjoner. Det inkluderer et alternativ for å ta skjermbilder med forsinkelse, noe som er veldig praktisk for å fange menyer eller inkludere verktøytips i skjermbildet.

  • Jeg elsker verktøylinjen for øyeblikkelige annoteringer. Det gjør det veldig enkelt å legge til linjer, piler og tekst i skjermbildet før det lagres som et bilde. Jeg kan til og med dele skjermbildet direkte til Facebook!

   Jeg er en blogger. Jeg trenger ofte å lage bilder til bloggen min og de fleste bilder må grupperes sammen. Dette verktøyet har et alternativ for å kopiere skjermbildet til utklippstavlen direkte, noe som sparer meg for mye problemer med å lagre skjermbildene som bilder før jeg kan bruke dem.

  • Det gir gratis skyplass for lagring av bilder. Jeg får også lenker til bildene, og ved å bruke disse kan jeg enkelt sette inn bildene i ulike forum. Kult!

   Det er fantastisk at dette enkle verktøyet har så mange praktiske funksjoner. Designet av annoterings- og delingsfunksjonene er veldig praktisk.

   Gratis Skjermfangst kommentarer

   Legg igjen en kommentar

   Vennligst angi navnet ditt!
   Vennligst angi innhold!

   Kommentar (0)

   Anmeldelser & omtaler

   new
   Støtte
   Del
   Anmeldelsen
   Kommentar
   Tilbake til toppen
   Click below to install