Fremmer din kreativitet og effektivitet

Verdens beste og enkleste bakgrunnsfjerner bidrar til å øke kreativiteten og effektiviteten din fra enkel bilderedigering og nettbutikkpresentasjoner til markedsføringsdesign. Med Apowersoft AI, blir skapeprosessen enkel, tidsbesparende og morsom.

Kunstig intelligens er vår kjerne

Den har blitt trent opp på millioner av bilder og grafikk fra den virkelige verden, inkludert mennesker, produkter, digitale frimerker, ikoner, tekst, dyr og biler. Apowersoft AI håndterer aller bilder, enten de har enkle eller kompliserte farger og design, uten å måtte skille mellom forgrunn og bakgrunn. Og læreevnen forbedres kontinuerlig.

Helautomatisk og presis beskjæring

Helautomatisk beskjæring som er klar til å brukes når som helst. Hvis du likevel ikke liker resultatet, gir den perfekte bakgrunnsfjerner deg også et smart behold-/fjerne-verktøy for presisjonskontroll på selv de fleste utfordrende bilder. Juster deretter bildet - beskjær bildet, zoom inn/ut, flytt og dupliser for å få til ditt ønskede resultat.

Flere design, mer inspirasjon

Fjern bakgrunn, design produktbilder, lag plakater, emballasje, bannere - alle dine design- prosjekter blir enklere med Apowersoft baksgrunnsfjerner. Kombiner dine enkle utskjæringer med innebygde, ubegrensede design, farger og tilpassede bilder for å lage helt nye bilder.

Se hva annet vi får til

Profesjonelle funksjoner som forenkler arbeidet og sparer tid

 • Endre bakgrunnen i portretter
  Si farvel til fotostudio for å ta bilder for pass/ID-bilde, førerkort og mer. Apowersoft bakgrunnsfjerner har alle vanlige farger i biblioteket til din disposisjon.
 • Lag produktbilder
  Du er ny på produktavbildning? Skjevt bilde, dårlige farger, eller forferdelig hvit- balanse? Ikke noe problem! Skjær ut produktet, juster det og legg til nye design for et polert resultat.
 • Fjern signatur/bakgrunsstempel
  Det er enkelt å lage et digitalt stempel og signatur på bildet slik at å signere PDF- dokumenter eller bilder blir så enkelt som å skrive navnet ditt på det.
 • Hva mer du kan forvente
  Dyr, biler, tekst, logoer, ikoner ... er nå også tilgjengelig. Likevel kommer det enda mer imponerende funksjoner i nær fremtid. For eksempel fargekorrigering, massebeskjæring og forskjønning av ansikter.

Se hvordan bakgrunnsfjerneren kan hjelpe deg

 • E-handel
 • Markedsføring
 • Individer
 • Fotografer

De elsker oss. Det vil du også gjøre

Flore

Denne appen er brukervennlig og er enkel å bruke, selv for de av oss som ikke har erfaring med redigering av bilder. Den er verd å kjøpe.

Jessie

Bare ett klikk og det er borte. Dette er virkelig min favoritt-app gjennom alle tider. Den kostet ikke så mye.

Damon

Enkel å bruke. Gjør det den lover! Jeg anbefaler denne programvaren over andre jeg har brukt. Den fjerner bakgrunnen automatisk og presenterer bildet som gjennomsiktig til og med før jeg lagrer.

Annie

Det fjerner faktisk bakgrunner med ett klikk, og har maler for å lage mine egne Instagram-klistremerker. Superenkelt å bruke!

Branson

Dette er en fantastisk applikasjon. Med denne appen kan du enkelt fjerne bakgrunn fra hvilket som helst bilde, og lagre det gjennomsiktige bildet med få klikk. Fantastisk app. Jeg elsker denne appen.

Ressurser

Vis alle ressurser
Facebook.gruppe

Hvordan få gratis VIP-konto?

 • Gå til Google Play eller App Store og gi 5 stjerner.
 • Ta et skjermbilde av din 5-stjerners anmeldelse og send det til oss via nettskjemaet, så sender vi deg en måneds gratis VIP-konto.
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen
Click below to install