BakgrunnsfjernerAutomatisk fjerning av bakgrunn fra bilder med kun noen få klikk

Den enkleste bakgrunnsfjerneren for å gjøre bildebakgrunn gjennomsiktig

Fjern bakgrunn automatisk på noen sekunder

Denne bakgrunnsfjerneren skiller forgrunnen fra bakgrunnen med noen få klikk, uten problemer. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildet ditt, og det vil automatisk gi deg et utklippet bilde med en gjennomsiktig bakgrunn. Ingen ferdigheter kreves.

Prøv nå

Smart kunstig intelligens fjerner bildebakgrunn med god nøyaktighet

I stedet for å prøve å velge gjenstanden med lassoen eller markøren i Photoshop, vil den smarte kunstige intelligensen i Apowersoft bakgrunnsfjerner automatisk gi et nøyaktig resultat med opprinnelig kvalitet innen få sekunder etter at du har lastet opp bildene dine. Det er et veldig enkelt men likevel profesjonelt bakgrunnsfjerningsprogramr.

Prøv nå

Øk salget ditt med mer kreativitet

Enten det er et innlegg til sosiale medier, en reklamebanner eller et spesielt gratulasjonskort, så gir dette verktøyet deg malen du ønsker. Det er et stort bibliotek med maler til forskjellige bruksområder, inkludert markedsføring, netthandel, media, utviklere, fotografer og enkeltindivider, osv. Det oppdateres jevnlig med nye design. Send oss gjerne forslag til nye.

Prøv nå

Hvordan det fungerer

Fjerner bildebakgrunn automatisk på sekunder

 • Last opp
  Importer et bilde du vil fjerne bakgrunnen fra til programmet ved å klikke på Plus-ikonet i grensesnittet. Du kan også ganske enkelt dra og slippe bildet fra et sted på PC-en din.
 • Forhåndsvis
  Resultatet vil være tilgjengelig automatisk etter noen få sekunder. Denne programvaren gir bildet en gjennomsiktig bakgrunn, som du kan erstatte med farger eller innebygde bakgrunnsmaler. Du kan forhåndsvise endringene og sammenligne dem.
 • Lagre
  Klikk på "Last ned" øverst til høyre for å lagre bildet direkte på datamaskinen din. Nå kan du begynne å redigere ditt første bilde og oppleve magien!

Hva sier folk?

5-stjernes anbefalning

 • Jennifer

  Enkelt å bruke. Gjør som det sier at det skal! Jeg anbefaler dette programmet fremfor andre jeg har brukt. Jeg gir det 5 stjerner! Det fjerner bakgrunnen automatisk og presenterer bildet som gjennomsiktig selv før jeg lagrer. Det beste med det er at jeg kan sammenligne resultatet med det opprinnelige bildet.

 • Annie

  Perfekt for å rydde opp i bakgrunnen og lage et gjennomsiktig bilde! Dette er verktøyet som jeg har lett etter! Veldig fornøyd med det. Den fjerner faktisk bakgrunner med ett klikk, og har maler for å lage mine egne Instagram-klistremerker. Superenkelt å bruke!

 • Branson

  Dette må være et av de beste bakgrunnsfjerningsprogrammene noensinne. Bare ett klikk, og den er borte. Dette er virkelig min favoritt-app noensinne. Den koster ikke mye. Fortsett å lage programmer som er enkle å bruke!

Gratis nedlastning

Utrolig enkel bakgrunnsfjerner!

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen