Skjerm Opptaker Pro

Fullverdig program for skjermopptak

Anmeldelser ( 1 )
SCROLL

Apowersoft Skjerm Opptaker Pro

Apowersoft Skjerm Opptaker er et brukervennlig og profesjonelt desktop-verktøy for opptak av skjerm- og lydaktivitet. Det gir dessuten muligheten til å lagre videoer som standard MP4-filer. Ved å bruke den innebygde konverteren kan du konvertere MP4-filene til AVI, WMV, FLV og SWF, og mange andre formater uten tap av kvalitet.

Ta opp alle skjermaktiviteter

Et funksjonelt og intuitivt brukergrensesnitt tilbyr fleksible fangingsmodi som gir brukere muligheten til å ta opp spesifikke områder, programvinduer, fullskjerm og mer. Det lar deg også legge til webkamera-videoer til opptaket for å oppnå en video-i-video-effekt.

LES MER
Utdata-formater
Eksporter videoer til WMV, AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB, WEBM.
Scenarier
All slags aktivitet på skjermen inkludert selvdemonstrering, tutorialer, live-chat, videospill, strømming av videoer i nettleseren, osv.

Flere opptaksmodi

Fullskjerm: tar opp det som skjer på hele dataskjermen.
Egenvalgt område: gir muligheten til å velge deler av skjermen for opptak.
Rundt musepeker: sporer musepekeren for opptak.
Velg vindu: tar opp vinduet du kjører på skjermen.
Brukere setter selvfølgelig pris på disse nyttige modusene, og har en tendens til å velge dette som verktøy for skjermopptak.

Ta opp skjerm og lyd samtidig

En virkelig genial funksjon i dette programmet lar deg ta opp skjermen med video og lyd fra systemet, mikrofonen, eller begge. Det støtter dessuten opptak av skjerm- og lydaktivitet samtidig, noe som eliminerer gamerens tvil om hvorvidt det finnes en programvare som er i stand til å synkronisere spillet og stemmen deres.

Ta opp video fra Webcam

Dersom du ønsker å ta opp skjermvideo via et webkamera kan denne skjermopptakeren gjøre jobben for deg. Den er tilgjengelig for Skype, MSN, GTalk og mange andre. Det lagrer opptaket i standard WMV-format, så du kan dele det med andre umiddelbart.

Ulike videoformater

Videoopptak fra dette verktøyet kan lagres i ni ulike formater inkludert MP4, AVI, WMV, FLV, MKV, MOV, MPEG, VOB og WEBM. Det er dessuten nyttig når du har behov for å eksportere videoer til andre bærbare enheter.

PAKKE

Rediger skjermvideoer i sanntid eller i etterkant

Programvaren er utstyrt med to redigerere som lar deg legge til merknader til skjermvideoen i sanntid og dessuten redigere videoen i etterkant. Dermed kan du forbedre videoen din.

LES MER

Skjermvideo-redigerer i sanntid

En verktøylinje vises sammen med opptaket ditt og lar deg legge til merknader på skjermen ved hjelp av tekst, linjer, uthevinger og mer uten å måtte pause opptaket.

Profesjonell videoredigerer

Du kan dessuten importere videoopptak med den innebygde redigereren for videre redigering med mer omfattende valg, inkludert beskjære, slå sammen, visuelle effekter, vannmerke osv.

PAKKE

Opprett planlagte oppgaver

Programmet har et veldig gjennomtenkt design. Det gir deg nemlig muligheten til å opprette en planlagt oppgave med starttid og egenvalgt varighet. Dermed kan du ta opp skjermen uten å måtte befinne deg foran PC-en.

LES MER

Ta opp strømming

Skjerm Opptaker Pro kan brukes på alle nettsider og er et flott hjelpemiddel for å ta opp strømmet video fra Twitch TV, BBC, CNN og Livestream, i tillegg til mange andre nettsider for strømming av video. Det er det beste valget for innhenting av videoklipp.

Ta opp webinar

Dersom du ikke kan delta på et møte, men ønsker å ta det opp for å se på det senere, kan du opprette en oppgave med denne programvaren. Det tar opp hele økten i egenvalgt katalog. Du kan enten se videoen senere eller dele den med andre via de tilgjengelige alternativene.

Ta opp på daglig/ukentlig basis

Denne programvaren støtter også alle behovene dine i å utføre regelmessige opptak automatisk, slik at du kan angi alle oppgaver du ønsker utført i fremtiden med kun få klikk. Det kan dessuten brukes for å overvåke skjermen din mens du er borte.

Skjermovervåkning i sanntid

Av og til kan du ønske å ta opp nettaktiviteten til barna dine når du ikke er i nærheten, eller du kan ønske å beskytte personvernet ditt mens du er borte. Uansett hva formålet er kan du benytte dette programmet til å ta opp skjermen automatisk slik at du kan overvåke skjermaktiviteten.

PAKKE

Lagre og del skjermvideo

Så snart skjermvideoen er fullført kan du konvertere videoer til ønsket format for avspilling på ulike systemer eller enheter. Du er dessuten få klikk unna å laste opp videoene dine til skyserveren, dele dem på YouTube, og mer.

LES MER

Perfekt videokonverter

Etter opptaket kan den innebygde videkonverteren hjelpe deg med å konvertere videoen. Du kan velge et av formatene som Skjerm Opptaker Pro støtter, som AVI, MP4, FLV, SWF, 3GP, MKV, og MPEG, eller populære designformater for Apple-, Android- og Sony-enheter.

Last opp videoer via FTP

Du kan laste opp og lagre videoer på din personlige eller firmaets nettserver så lenge du tilbyr kontoinformasjonen. Du kan dessuten la programmet huske kontoinnstillingene dine for senere bruk.

Del videoer på YouTube

Når du ønsker å dele videoene dine på verdens mest populære plattform for videodeling, er det bare å oppgi innloggingsinformasjonen din og klikke på «ok». Du blir omdirigert til siden YouTube-siden for videoen din når prosessen er fullført.

Last opp videoer til showmore.com

Har du lyst til å lagre og dele videoene dine på en praktisk måte? Da kan du enkelt laste opp videoene dine til showmore.com. Denne siden for lagring og deling av videoer tilbyr deg 10 GB gratis lagringsplass for videoene dine. Herfra kan du på en enkel måte administrere dine opplastede videoer og dele dem via lenker eller integrert kode.

PAKKE

Enkelt brukergrensesnitt

 • Opptaksmodus
 • Foreta opptak
 • Spill av video
 • Last opp video
 • Ta opp kun lyd
 • Ta skjermbildekopi

Hvorfor velge Skjerm Opptaker Pro

Vurderinger: 5- basert på 1 vurderinger.1 omtaler
 • Jeg synes at dette programmet er et av de beste jeg har brukt. Det som imponerte meg mest var den fantastiske ytelsen ved opptak. Opptaket har flott kvalitet, akkurat som det jeg ser på skjermen.

  Hei! Jeg vet ikke hvordan jeg kan uttrykke hvor takknemlig jeg er for opptaksløsningen dere tilbyr. Dette verktøyet er fantastisk og hjelper meg med å lage demovideoer. Lyd og video er perfekt synkront.

 • Jeg elsker planleggeren. Programmet kan automatisk ta opp skjermen uten at jeg trenger å sitte foran dataskjermen. Jeg bruker ofte dette verktøyet for å ta opp nettvideoer som er tilgjengelig innen en viss tidsramme.

  Jeg tror dette produktet kan anses for å være det beste verktøyet for opptak og rask deling. Den innebygde funksjonen muliggjør øyeblikkelig opplasting av videoer til YouTube og FTP-servere – og gjør det veldig praktisk å dele skjermaktiviteter med andre.

 • Dette er utvilsomt en flott programvare. I tillegg til basisfunksjonaliteten er ekstraverktøyene som tilbys også nyttige. Dette gjelder spesielt redigeringsverktøyet som tilbyr flere alternativer for å markere og legge til kommentarer til skjermen under opptak.

  Det er fantastisk at dette programmet støtter så mange formater. Jeg kan eksportere videoene mine til andre enheter uten å konvertere formatet. Dette er kjempekult, takk!

  Kunnskapsbase

  Skjerm Opptaker Pro

  Fullverdig program for skjermopptak

  new
  Støtte
  Del
  Anmeldelsen
  Kommentar
  Tilbake til toppen
  Click below to install