Apowersoft lydopptaker for Mac

Ta opp lyd på Mac
Vurderinger:4.3 /5(basert på 16 vurderinger)takk for din vurdering!

Apowersoft lydopptaker for Mac er den letteste måten å ta opp enhver lyd du hører på Mac. Ved å bruke denne lydopptakeren for Mac er du i stand til å ta opp lyd fra enhver intern eller ekstern kilde, som lydkort, mikrofon eller andre innlinje-enheter. Utdata-filen vi lagres i M4A, MP3, AC3, AU, M4R, AIFF eller et annet format som du spesifiserer.

  • Ta opp enhver lyd på Mac OS X Mountain Lion
  • Ta opp online lyd- eller radiosending fra nettsider
  • Ta opp lyd til M4A eller MP3-format i 1:1-kvalitet
  • Automatisk identifisering av musikktittel, album og artist
  • Enkelt legge til tidfestede oppgaver for lydopptak
  • Automatisk beskjær oppdaget stillhet og filtrer reklame

Dessuten, med denne programvaren for lydopptak på Mac, har opptak på Mac aldri vært lettere. Det trengs bare ett klikk for å fange lyd, musikk, stemme eller hvilken som helst type lyd fra ressurser eller applikasjoner på nettet, inkludert YouTube, Pandora, Spotify, iTunes, Skype, QuickTime Player osv. Nå kan du lytte til din favorittmusikk nesten hvor som helst og når som helst.

Last ned

Ta opp tapsløse lyder for Mac

Ta opp tapsløse lyder for Mac

Apowersoft lydopptaker er dedikert til å ta opp alle lyder på din Mac. Med denne smarte stemmeopptakeren for Mac er du i stand til å ta opp direktesent lyd og radio, lokale filer, VoIP-samtaler, musikk og annen type lydfiler som kommer gjennom ditt lydkort og mikrofon. Så lenge du kan høre det, kan du ta det opp på din Mac OS X.

Ta opp lyd på Mac så lenge du bare vil

Ta opp lyd på Mac så lenge du bare vil

Det er tonnevis av musikksider, radiostasjoner og sider som streamer video på nettet. Ikke bare tar Apowersoft lydopptaker opp dine favorittlyder fra disse ressursene, men den kan dessuten ta opp video og lagre de som lydfiler. De støttede sidene inkluderer i hovedsak YouTube, Grooveshart, VEVO, MySpace, Pandora, Deezer, MTV, iTunes Radio, Yahoo Music, Last.fm, Jango, Rhapsody, Napster og fler.

Enkelt tidfest planlagte oppgaver

Enkelt tidfest planlagte oppgaver

Den innebygde timeplan-funksjonen tillater deg å enkelt legge inn tidfestede oppgaver. Når de har blitt satt, vil ditt opptak starte og stoppe automatisk. Dette verktøyet gir brukerne mange fordeler og bekvemmeligheter. Nå kan du fri deg selv fra å måtte bruke timer ved Apple-maskinen din på grunn av langvarige opptak. Det kan være nyttig å bruke den automatiske inndataovervåkings-funksjonen, som gjør at du unngår ventetid under en opptaksperiode.

Intelligent gjenkjennelse av musikkspor-informasjon

Intelligent gjenkjennelse av musikkspor-informasjon

Etter at du har tatt opp lyd på Mac vil ID3-tag identifikasjonsverktøyet automatisk oppgi musikkinformasjon, som tittel, artist, album, størrelse, år, format og sjanger, noe som gjør musikkorganisering og –avspilling enkelt. Der dette er mulig, får du anledning til å redigere ID3-tagen i biblioteket manuelt. Og, Søk-fanen vil raskt lokalisere dine opptak.

Del opptakene i adskilte lydspor

Del opptakene i adskilte lydspor

Apowersoft lydopptaker for Mac tilbyr muligheten til å dele musikkspor automatisk. For eksempel, kan lyd spilles av i 30 minutter av gangen, med korte pauser innimellom. Mens lydopptaket pågår på din Mac, vil programvaren dele lydopptaket inn i separate spor basert på gjenkjennelse av stillhet. Enda bedre, for å filtrere ut reklame mellom sporene kan du på forhånd angi en spesifisert varighet.

Rediger lydfiler visuelt

Rediger lydfiler visuelt

Den enkle redigeringsfunksjonen er i stand til å beskjære uønskede lydklipp og sette sammen flere lydsegmenter til en ny fil. Gitt at originalfilene har lydkvalitets-fordreining, kan du bruke dette til å beskjære segmentene.

Støtter en lang rekke formater

Støtter en lang rekke formater

Ved siden av å være i stand til å ta opp lyd på Mac i vanlige filformater som M4A og MP3, har også Apowersoft lydopptaker støtte for OGG, SND, AC3, AU, M4R, AIFF og mange andre formater. Du vil ha flere valg når du velger ønsket format for iPhone5, iPod Touch, iPad etc. I tillegg er det veldig enkelt å konvertere lydfiler fra et format til et annet.

forfremmelse annonser

Nyheter

Relaterte Artikle

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen