Om oss Vårt Team

WANGXU TECHNOLOGY (HK) CO., LIMITED er et selskap som holder til i HongKong, som har utviklet vårt merkevare Apowersoft. Siden etableringen i 2010 har vi vært dedikert til å tilby enkle, kreative og brukervennlige programmer til mennesker over hele verden. Våre verktøy lar brukere skape innovativt digitalt innhold som tankekart, skjermopptak, lyd- og videoopptak, videoinnhold og multimediekonvertering i sitt daglige liv og virke. Dessuten dekker våre programvareløsninger også administrering og visning av mobilaktivitet, PDF-konvertering, fjerning av bakgrunnsbilder, datagjenoppretting m.m.

Morsomme fakta om selskapet vårt

Hva slags historier dekker vi?

Anmeldelser

Flere vel ansette nettsider som CNET, Filehippo, Makeuseofus, Softonic og mange andre har listet opp Apowersoft-produkter på sidene sine. Noen har ærlige vurderinger om produktene våre fra uavhengige eksperter du kan stole på. Dette hjelper deg i stor grad med å foreta det beste valget og gir deg den beste opplevelsen.

Forretningsrelasjoner

Vi aksepterer og ønsker samarbeid i form av partnerprogram, forhandlerprogram, forlagsprogram, OEM-partnere og andre samarbeidsmetoder. Vi håper å kunne gi deg hjelpen du trenger når du søker etter permanent utviklingssamarbeid. Du er velkommen til å kontakte oss via det nettbaserte skjemaet, og vi tar kontakt snarest.

Våre mål

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen