Android 5.0 eller senere

Apowersoft Android-opptaker

Overfør og ta opp Android-skjermen på datamaskinen

Anmeldelser ( 1)
  • +1 -
  • Del -
  • Del -
  • Pin -
  • Del -
Kjør Online
REC
Videoguide
SCROLL

Koble Android til datamaskinen

Apowersoft Android-opptaker er en perfekt Chomecast-mottaker og gir deg muligheten til å koble Android-enheten til datamaskinen på en enkel måte. Ved hjelp av denne skjermopptakeren for Android trenger du bare å koble enheten og datamaskinen til samme WiFi-nettverk og begynne overføringen. Alt som vises på Android-enheten vises øyeblikkelig på datamaskinen.

Visning i sanntid

Denne skjermopptakeren for Android gir deg muligheten til å strømme for eksempel spill, musikk, filmer, videosamtaler og mye mer fra Android-enheten til datamaskinen i sanntid. Lyden blir dessuten synkronisert uten forsinkelse. På denne måten får du en større visningsflate av mobilenheten på datamaskinen, noe som er veldig nyttig når du lager presentasjoner, ser filmer eller spiller av spennende spillvideoer.

Ta opp skjermen på en enkel måte

Apowersoft Android-opptaker kan i tillegg til å projisere Android-skjermen til PC eller Mac også fange skjermen med bare ett klikk. Ved å bruke denne funksjonen kan du ta opp Android-skjermen sammen med lyd, ta skjermbilder og lage GIF-er av skjermen. Dette gjelder uansett om det er snakk om spillvideoer, videochat, tutorialer eller andre ting. Denne skjermopptakeren for Android sørger for at det du ser/hører er det du får.

Tilpass opptaksinnstillinger

Når du tar opp Android-skjermen på Mac eller PC kan du ha ulike krav til opptakene, slik at du kan spille dem av på ulike plattformer. I dette tilfellet lar denne Android-opptakeren deg tilpasse oppløsning, kvalitet, lydinndata (systemlyd, mikrofon eller begge) og videoformat (MP3, AVI, WMV, FLV, GIF osv.) for opptakene. For å få rask tilgang til opptakene kan du også angi din egen utdatamappe for lagring.

  • Alternativer
  • Språk
  • Kundestøtte
  • Om
MP4
MP4

Opplasting og deling

I tilfelle du ønsker å laste opp eller dele opptakene dine kan dette skjermopptaksprogrammet for Android gi deg muligheten til å gjøre dette øyeblikkelig. Du kan laste opp videoene dine til videosider og gratis skylagring som YouTube, ShowMore, Google Drive og Dropbox, eller du kan dele dem til sosiale media som Facebook, Twitter, Google+ osv. Deretter får du tilgang til videoer når som helst på ulike plattformer via nettet.

LIKER DU DET? LAST DET NED! OG DU MÅ PRØVE NÅ!

Apowersoft Android-opptaker kommentar

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen
Click below to install