Apowersoft Skjerm Opptaker Pro 2.0 ble lansert
Kommentar

Apowersoft Skjerm Opptaker Pro 2.0 ble lansert

Sist oppdatert på 06-12-2018 av

Apowersoft Skjerm Opptaker Pro 2.0 ble lansert den 13. april 2015 og har forbedret funksjonaliteten ved å legge til sanntidsredigering og forbedre lydopptak og rette opp noen feil. For å tilfredsstille ulike krav fra brukerne, som å hjelpe til med å lage demonstrasjoner, støtter det sanntidsredigering under opptak. Denne versjonen støtter flere lyd- og videoformater med en betydelig forbedring på lydopptak. I tillegg støtter det opplasting av videoer til YouTube og FTP. Apowersoft Skjerm Opptaker Pro 2.0 inneholder fantastiske, nye funksjoner som gir en bedre brukeropplevelse.

Last ned

Nye funksjoner

1. Sanntidsredigering under opptak

Den nye versjonen har dramatisk forbedret funksjonen som gjør at du er i stand til å justere lyden via verktøylinjen under opptak og redigere og legge til merknader på skjermen i sanntid. Du er i stand til å foreta øyeblikkelige redigeringer på skjermen, inkludert piler, rektangler, sirkler og streker. Denne funksjonen gjør videoene dine mer forståelige.

2. Skjermbildekopi og deling av video

Denne nye versjonen har dessuten et innebygd verktøy for skjermbildekopier for å hjelpe brukere med effektiv kommunikasjon når det gjelder deling av bilder. Sammen med verktøyet for skjermbildekopiering gir det muligheten til skylagring og til deling i sosiale media.

I mellomtiden har den nyeste versjonen av Skjerm Opptaker Pro forbedret opplastingsfunksjonen for skjermopptak. Det forenkler YouTube-opplasteren som kun krever en YouTube-konto. I tillegg har det en ny funksjon for videodeling via FTP som gir webmastere muligheten til å laste opp videoer til FTP-serveren direkte.

videodeling

3. Fornyet teknologi for lydopptak

For å løse problemet med feilende lydopptak, tar Skjerm Opptaker Pro 2.0 i bruk Windows Audio Session for lydopptak, noe som sørger for lydopptak i høy kvalitet. Denne endringen har på en effektiv måte redusert problemene som kan oppstå hos brukere som ikke har et virtuelt lydkort installert.

4. Støtte av ulike video- og lydformater

I de tidligere versjonene, støttet Skjerm Opptaker Pro kun WMV-videoer. Den nye versjonen tilbyr hele ni utdataformater for video (WMV, AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB, og WEBM) slik at brukere kan dele videoer til ulike enheter. I tillegg har det lagt til AAC og FLAC, basert på de fire originale formatene (MP3, OGG, WMA, and WAV).

format

Apowersoft Skjerm Opptaker Pro 2.0 er basert på forbedringene i de tidligere versjonene. Det har gjort en betydelig fremgang i å forbedre den generelle funksjonaliteten som kan oppfylle de ulike behovene til brukerne. I tillegg er Apowersoft Skjerm Opptaker Pro viet til å lage topp-produkter med avansert funksjoner og enkle prosesser i fremtiden. Det kommer til å være førstevalget ditt.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 15 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilSkjermopptaker.Sist oppdatert på 06-12-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen