Apowersoft Android-opptaker 1.0 lansert med fantastiske funksjoner
Kommentar

Apowersoft Android-opptaker 1.0 lansert med fantastiske funksjoner

Sist oppdatert på 03-01-2018 av

Med tanke på behovene for skjermvideoer og –fanging hos Android-brukere, har Apowersoft nylig lansert et nytt produkt, Android-opptaker. Etter at Apowersoft Android-opptaker ble lansert har den blitt vel godt mottatt på grunn av mulighetene til å vise Android-skjermen på PC-en og dessuten fange aktiviteten i en video eller et bilde. Ved hjelp av dette verktøyet er det mye enklere for brukere å lagre og dele viktige øyeblikk på Android-enheter. Alle steg er enkle og alle behovene dine kan oppfylles helt problemfritt. For flere detaljer får du en komplett oversikt over programmet nedenfor.

Last ned

Flotte funksjoner

1. Android trådløs skjermspeiling på PC/Mac

Apowersoft Android-opptaker gjør det mulig å strømme all skjermaktivitet fra Android-enheten til Windows eller Mac. Under forutsetning av at du har Android-versjon 5.0 eller nyere og mobilen din har en innebygd Chromecast-funksjon, kan du enkelt koble enheten til datamaskinen via samme nettverksmiljø. Uansett om det er for å dataspilling eller foreta videosamtaler, er det flott å kunne oppleve speilingsfunksjonen og samtidig nyte bedre visuelle effekter.

2. Tapsløs synkronisering av lydspor

I tillegg til å kunne speile skjermaktiviteten kan programmet også tapsløst synkronisere lydsporet sammen med skjermvideoen. Når det gjelder videoopptak, kan lydinndata fra systemet og mikrofonen fanges samtidig. Hvis du foretar en videosamtale kan dermed begge sider høres tydelig og tas opp.

synkronisering av lydspor

3. Fanging av skjermvideo i HD

Dette verktøyet kan også benyttes til videoopptak. Brukere kan benytte dette verktøyet for å ta opp personlige videoer eller demoer som kan deles med andre i etterkant. Det er ingen begrensninger når det kommer til varighet, og videoen inneholder ingen plagsomme annonser eller vannmerker. Det er dessuten mulig å strømme webkameraet slik at brukere kan se en bilde-i-bilde-effekt mens videoen tas opp.

fanging av skjermvideo

4. Allsidige innstillinger for visning og fanging

Apowersoft Android-opptaker tilbyr en lang rekke utdataformater som du kan velge blant. Det finnes totalt 8 formater i menyen, blant annet sju videoformater som MP4, WMV, AVI, i tillegg til GIF. Videokvaliteten kan justeres fra høy til lav, og brukere kan dermed velge det som passer til sine egne behov.

allsidige innstillinger

5. Skjermbilder med ett klikk

Dette programmet lar deg dessuten ta flotte skjermbilder i sanntid. Med ett enkelt klikk på skjermbilde-knappen blir bildet lagret som en PNG-fil og lagres i den angitte mappen.

skjermbilder med ett klikk

Apowersoft Android-opptaker 1.0 benytter den nyeste teknologien innen mobilopptak og har løst problemer som har plagd Android-brukere i lang tid. For øyeblikket utvikles det enda kraftigere funksjoner for å kunne være til nytte for flere mobilbrukere. Hvis du trenger å speile eller ta opp Android-skjermen bør derfor denne flotte opptakeren være førstevalget ditt.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 14 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilAndroid-opptaker.Sist oppdatert på 03-01-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen