Apowersoft Videonedlaster for Mac

last ned mac video
Vurderinger:4.3 /5(basert på 11 vurderinger)takk for din vurdering!

Apowersoft Videonedlaster for Mac er spesielt designet for Mac-brukere til å laste ned online videoer fra tonnevis av videonettsteder, som YouTube, Vimeo, Dailymotion, Veoh, Facebook, Blip TV, Hulu, Metacafe, Liveleak, etc. Ved å bruke denne Mac videonedlasteren er du i stand til å laste ned alle videoer i et hvilket som helst format, inkludert MP4, WMV, FLV, 3GP, MOV, WebM og flere. Det støtter dessuten nedlasting av videoer i ulike oppløsninger, til og med HD-videoer i 720P, 1080P eller høyere.

  • Last ned enhver video på OS X 10.9 Mavericks
  • Konverter videoer til alle populære formater
  • Last ned og konverter flere videoer samtidig
  • Én knapp for å laste ned fullstendige YouTube-spillelister på Mac
  • Administrer dine nedlastede videoer
  • Se dine nedlastede videoer med den integrerte videospilleren
  • Høyeste kvalitet på videonedlastinger

Last ned

Apowersoft Videonedlaster for Mac er mer enn bare en videonedlaster, og inneholder en kraftig videokonverter som tilbyr muligheten til å konvertere videoer til alle populære filformater for enheter som iPad, iPod touch, PSP, iPhone, Samsung Galaxy, Kindle Fire, HTC og mange flere.

Her er hovedfunksjonene:

Last ned videoer på Mac i original kvalitet

Last ned videoer på Mac i original kvalitet

Apowersoft Videonedlaster for Mac gir Mac-brukere en enkel måte å laste ned video- og lydfiler fra nettsteder. Du kan lagre alle stream-formater og medieprotokoller (HTTP, RTMP, MMS, FTP, RTSP, og HTTPS). De nedlastede videoene vil bli lagret på din Mac uten tap av kvalitet.

Konverter video på Macc

Konverter enhver online eller lokal video

Både dine nedlastede videoer og dine lokallagrede filer kan konverteres til en lang rekke videoformater, som for eksempel MOV, MPEG-4, AVI, FLV, SWF, WMV, 3GP og ASF. En annen flott funksjon er muligheten til å konvertere video til M4A, MP3, OGG, AAC, AC3 og andre vanlige lydformater. Så snart konverteringen er fullført, har du muligheten til å importere videofiler til iTunes direkte i applikasjonen.

Last ned videoen i batch

Last ned flere videoer samtidig i løpet av en sesjon

Med batch-modus kan du laste ned flere videoer på en gang. Så snart du drar URL-ene til ikonet for Apowersoft Videonedlaster for Mac, vil videoene automatisk bli lagt til i listen for nedlastinger. Den vil fullføre nedlastingen med lynrask hastighet og garanterer den høyeste videokvaliteten.

Last ned YouTube-spilleliste

Last ned enhver spilleliste fra YouTube

Mulighetene er tilsynelatende uendelige for nedlasting av YouTube-videoer, men hva om du ønsker å laste ned en hel kanal av YouTube-videoer? Denne YouTube-nedlasteren for Mac er det perfekte verktøy for å laste ned hele YouTube-spillelister. Det trengs bare ett klikk for å laste ned det du blar gjennom på kanaler du abonnerer på eller din personlige YouTube-side.

Administrere video på Mac

Enkelt administrer videoene i biblioteket

Så snart du har lagt inn forhåndsinnstillinger på dette, vil programmet lukkes når oppgaven er utført. Du har dessuten muligheten til å sette programmet i sovemodus eller avslutte det etter fullført nedlasting. I dette tilfellet trenger du ikke å sitte foran datamaskinen hele tiden. Dessuten lar Mac videonedlaster deg organisere de nedlastede filene i biblioteket. Du kan velge å gi nytt navn til, slette eller spille av videoene etter eget ønske.

fange skjermen på Mac

Fang hva som helst på skjermen

Apowersoft Mac Videonedlaster er utstyrt med skjermopptaker, som tillater deg å ta opp enhver aktivitet på skjermen, inkludert menyer, objekter, fullskjerm og brukertilpassede områder. Dette er spesielt nyttig for brukere som ønsker å lagre stream-sendinger og beskyttet videoinnhold fra BBC iPlayer, Twitch TV, Livestream, ABC, CNN, etc.

rediger videoer

Enkelt rediger videoer for å oppnå ønsket effekt

Det innebygde redigeringsverktøyet gjør videoredigering ekstremt enkelt, med støtte for å legge til undertekster, beskjære, slå sammen videoer og stille inn spesialeffekter. Det er designet for å være intuitivt; du kan utmerke deg i å bruke det selv om du er data-analfabet.

forfremmelse annonser

Se Video Demo

Demo Video

Relaterte Artikle

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen