Velg filer for å starte

Gratis Online Video Omformer

Konverter og rediger alle videoer/lydfiler

Anmeldelser ( 0 )
Velg filer for å starte
SCROLL

Hurtigveiledning

Videoavspilling

Dersom det er første gangen du bruker tjenesten vår må du laste ned startprogrammet for å få ubegrenset konvertering.

Konverter alle filer for enkel avspilling

Apowersoft Gratis Online Video Omformer er et flott program som er tilgjengelig for Windows og Mac OS. Denne gratis videokonverteren er den beste til å konvertere videoer, ettersom den kan konvertere videoer til alle video- og lydformater ved fantastisk hastighet. Utdataformatene er kompatible med de fleste mobilenheter som iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, Galaxy S9+, Nexus 6P, LG G7 osv.

LES MER
Gratis
MP4, MOV, AVI, WMV, MKV, ASF, FLV, VOB, RM, 3GP, WEBM, MPG, DV, M4A, M4R, MP3, WAV, FLAC, WMA, AC3, AAC, OGG og RA
Strøm medieformater til TV, iPad, Sony, Samsung, HTC, iPhone SE, iPhone 6s, Android nettbrett, DVD-spiller osv.
4K, 3D, HD, AVCHD, HEVC
PAKKE

Tilpass stilfulle videoer

Denne gratis videokonverteren har dessuten flere brukervennlige og avanserte funksjoner. Før konvertering er det veldig enkelt å redigere videoene dine på nettet. Finpuss, berik og personliggjør dine egne videoer på en enkel måte. Til slutt får du perfekte effekter.

LES MER
 • Du kan bruke det til å beskjære videoer, justere videostørrelsen, endre videoeffekter og legge til vannmerker. Det er rett og slett en rask og enkel måte for å konvertere og tilpasse mediefilene dine.
 • Programmet gir muligheten til å konvertere videoer på nettet i en lang rekke ulike oppløsninger fra 144P til 1080P. Du kan også beholde den opprinnelige oppløsningen mens du konverterer videoer. Spesielle utdatastørrelser som 16:9, 4:3, 3:2 osv. gir deg muligheten til å lagre videoer som er ideelle for din PSP, DVD, iPhone og iPad. I tillegg kan du velge mange ulike samplingsrater, bildefrekvenser, kanaler og bithastighet for konverterte video- eller lydfiler.
PAKKE

Nettbasert, raskt, lovlig, gratis uten begrensning

Dette er en helt GRATIS nettjeneste. Det finnes INGEN ekstra avgifter for bruk. Du kan konvertere så mange videoer som du vil. Når du ønsker å konvertere videoer til MP4 eller andre formater på nettet besøker du bare denne nettsiden som ikke krever installasjon eller registrering. Dersom du ikke har lyst til å laste ned ekstraprogrammer til datamaskinen din, er Apowersoft Gratis Online Video Omformer et praktisk valg som ikke reduserer hastigheten på datamaskinen din.

LES MER
 • Konverter videofiler med høy hastighet

  Hva med hastigheten for nettbasert videokonvertering? Testene våre viser ekstremt rask hastighet for konvertering av mindre videoer. Selv om det kan ta litt lenger tid å konvertere større videoer, garanterer vi rask konvertering.
 • Brukervennlig kundehjelp

  Vi har profesjonelle teknikere som kontinuerlig jobber med denne nettsiden. Du er velkommen til å legge ut problemer du måtte oppleve. Spesialtipsene våre og videotutorialene om denne tjenesten kan dessuten være til hjelp.
PAKKE

Konverter video/lyd ved hjelp av API-tjenesten vår

Funksjonene i vår API-tjeneste: inkluder konverteringsteknologien på nettsiden din, app eller utvidelse. Det er veldig enkelt å komme i gang så lenge du bruker API-koden som er tilgjengelig her.

Enkelt brukergrensesnitt

 • velg filer
 • velg format
 • avanserte innstillinger
 • endre parametere
 • begynne å konvertere

Hvorfor velge Gratis Online Video Omformer

Vurderinger: 5.0- basert på 97 vurderinger.
 • Jeg må si at konverteren deres er den beste jeg noensinne har brukt, og jeg tror at jeg har brukt så å si alle som eksisterer for å finne den beste – og det er denne.

  Denne programvaren er virkelig best. Den er utvilsomt favoritten min. Det har alt jeg trenger. Den er effektiv og rask.

 • Jeg trenger en måte for å trekke ut lyd fra en video og dette programmet gjør en fantastisk jobb. Det har raskt og enkelt konvertert videoen min.

  Dette nettbaserte programmet er så fantastisk at jeg kan konvertere videoer uten å installere noen programmer. Utdatafilen er dessuten tapsløs.

 • Jeg hørte om dette programmet fra en melding på Facebook. Det fungerte flott da jeg prøvde å beskjære videoklipp.

  Takk for tjenestene deres. Det er virkelig nyttig når jeg må endre videoformat.

  Online Video Omformer kommentar

  Legg igjen en kommentar

  Vennligst angi navnet ditt!
  Vennligst angi innhold!

  Kommentar (0)

  Anmeldelser & omtaler

  new
  Støtte
  Del
  Anmeldelsen
  Kommentar
  Tilbake til toppen
  Click below to install