Klar for
Windows 10

Apowersoft Phone Manager

Komplett filbehandler for mobiltelefoner

Anmeldelser ( 0 )
Skann for å laste ned
Videoguide
SCROLL

Enkel måte for å behandle/overføre data mellom mobilen og PC-en

Apowersoft Phone Manager tilbyr en enkel men likevel profesjonell måte for å behandle og overføre musikk, videoer, bilder, kontakter, e-bøker, SMS-er, apper, samtalelogger, bokmerker, notater og andre filer mellom datamaskinen og mobilen din. Det finnes to tilgjengelige metoder for å koble denne filbehandleren for mobil til PC-en – via USB-kabel eller WiFi-tilkobling.

LES MER
Kontakter: Nummer, navn, tittel, e-postadresse, firma.
Meldinger: Meldinger med navn, telefonnummer og dato.
Bilder: Bilder fra galleri, kamerarull, fotobibliotek, fotoalbum osv.
Videoer: Videoer tatt opp med kameraet, podcaster eller videofiler fra andre kilder.
Musikk: Sanger, lydopptak, lydbøker osv.
Apper: Installasjonspakker for Android.
Filer: Word, Excel, PDF, ePub osv.
Notater: Bokmerker og påminnelser.
Samtalelogg: Samtaler med telefonnummer, varighet og data.

Koble til via USB:

Koble enheten til datamaskinen via den medfølgende USB-kabelen. Når mobilenheten din er tilkoblet og gjenkjent av Apowersoft Phone Manager, vises all data fra mobilen din i Windows.

Koble til via WiFi:

Koble til din Android/iOS-enhet til PC-en via WiFi-nettverket. For Android-mobiler kan du aktivere tilkoblingen ved å skanne QR-koden eller angi verifiseringskoden. For iOS-mobiler kan du endre innstillingene via iTunes og deretter godkjenne WiFi-tilkobling i appen.

PAKKE

Enkel sikkerhetskopiering av mobildata

Denne mobil-administrator gjør det mulig å sikkerhetskopiere alle viktig mobildata på PC-en, inkludert kontakter, dokumenter, bilder osv. Hvis enheten din blir skadet, mistet eller stålet, vil dermed dataene dine forbli sikre på en lokal disk. I tillegg til å kunne sikkerhetskopiere data, kan verktøyet også tilby ettklikks gjenoppretting fra tidligere sikkerhetskopier.

Speil mobilen din til PC-en

Denne profesjonelle filbehandleren for mobil gjør det mulig å speile mobilen til datamaskinen. Så lenge du kobler mobilen til PC-en kan dette smarte programmet vise mobilskjermen på PC. Uansett om du spiller spill, surfer på nettet, strømmer videoer/musikk eller demonstrerer noe i en tutorial, vil all aktivitet eller innhold kunne speiles til en større skjerm på PC-en. Dette gjør det mulig å kombinere det beste fra datamaskinen og mobilen.

LES MER
REC
REC
REC

Send SMS direkte fra datamaskinen

Hvis du ikke ønsker å bruke mobilen til å sende en lang og tankefull melding, kan du benytte datamaskinen. Her vises meldingen på en mye større skjerm.

Fang mobilskjermen

Den innebygde opptakeren gjør det mulig å ta opp alt på iOS-/Android-enheten i sanntid slik at du enkelt kan lage videoer til tutorialer eller andre formål. Det er også mulig å spesialtilpasset utdataformatet og kvaliteten på opptaket. Dette administrasjonsprogrammet for mobil gjør det mulig å fange mobilskjermen med ett klikk.

PAKKE

Støtter Android- og iOS-enheter

Denne mobiladministratoren fungerer perfekt med alle Android- og iOS-enheter, inkludert iPhone 6s, iPhone 6 plus, iPhone 5s, iPad, Samsung Galaxy S6, S6 Edge, HTC One M9, Google Nexus, Sony Xperia og mer. I tillegg kan du synkronisere flere mobiler til Apowersoft Phone Manager på en datamaskin samtidig, og mobilinformasjonen din forblir separat og privat.

Tekniske spesifikasjoner

Systemkrav
Operativsystem: Windows 10/8/7/Vista/XP
RAM: 256MB eller over
Ledig diskplass: 200MB eller mer
Støttede systemer
Android: Android 3.0 eller nyere
iOS: iOS 10/9/8/7
Støttede mobiler og nettbrett
Android: Samsung, HTC, Sony, Motorola, LG, Google Nexus, Huawei, One Plus, Android nettbrett osv.
iOS: iPhone 7, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 4s, iPad mini, iPad Air, iPad 4, nye iPad osv.
Støttede video/lydformater
Video: MP4, MOV, M4V, M4P
Lyd: MP3, WAV, M4A, M4R, M4P

Enkelt brukergrensesnitt

 • Phone Manager
 • Bilder
 • Forhåndsvisning
 • Kontakter
 • Apper
 • Sikkerhetskopi

  Hvorfor velge Apowersoft Phone Manager

  Vurderinger: 4.5 - basert på 821 vurderinger.
  • Apowersoft Phone Manager er langt bedre enn andre filbehandlingsprogrammer for mobil på grunn av brukervennlighet og et flott grensesnitt. Ingen kompliserte synkroniseringer og forstyrrende popup-annonser. Jeg liker spesielt speilingsfunksjonen.

   Jeg kjøpte dette programmet for mobiloverføring for en stund siden, og det er en flott programvare! Siden jeg fikk den nye iPhone 6s, har jeg prøvd å finne et program som kan hjelpe meg med å administrere mobildata. Jeg er takknemlig for jobben fra Apowersoft, jeg synes det er et kult program.

  • Flott og nyttig, jeg elsker det! Tilgang til alt fra mobilen på datamaskinen. Jeg kan enkelt behandle, overføre, redigere og organisere mobildataene mine.

   Min erfaring med Apowersoft Phone Manager er at funksjonen for sikkerhetskopiering er enestående! Dette er det jeg liker best med programmet. Tusen takk!!

  • Prøvde dette programmet etter at jeg fikk nye Galazy S6 Edge. Det er fantastisk å kunne overføre all musikk fra lokal disk til enheten min med noen få klikk. Sparer meg for mye bryderi og mye tid. Takk!

   Prøvde dette programmet etter at jeg fikk nye Galazy S6 Edge. Det er fantastisk å kunne overføre all musikk fra lokal disk til enheten min med noen få klikk. Sparer meg for mye bryderi og mye tid. Takk!

   Kunnskapsbase

   new
   Støtte
   Del
   Anmeldelsen
   Kommentar
   Tilbake til toppen
   Jul og nyttår Sale
   Spar opptil 50% avslag
   Lær mer