Hvordan slette alle e-poster fra iPhone permanent
Kommentar

Hvordan slette alle e-poster fra iPhone permanent

Sist oppdatert på 15-03-2019 av

Det er ikke lenger nødvendig å ha en datamaskin for å sende og motta e-poster, du kan gjøre alt dette med smarttelefonen din. Dagens mobiler er utstyrt med internettforbindelse og e-postprogrammer for å kommunisere via e-post man er på farten. Med iPhone kan du på en enkel måte sende og motta e-poster uansett hvor du er.

Det er imidlertid viktig å holde e-postene sikre og trygge, selv på iPhone. For å beskytte personvernet ditt og bevare sikkerheten til sensitive opplysninger, anbefales det å slette e-poster fra iPhone. I tillegg kan man slette søppelpost og åpnede e-poster for å frigjøre plass på enheten.

Det er selvsagt enkelt å slette e-poster fra enhver håndholdt enhet, inkludert iPhone, men det finnes bransjehemmeligheter du må vite om angående de slettede e-postene på enheten din. Vær oppmerksom på at sletting av e-poster på iPhone normalt ikke betyr at meldingene er borte for godt – i stedet har de blitt arkivert. Dette tar opp plass, for ikke å nevne at personvernet ditt i stor grad er utsatt for hacking. Så hvordan kan du slette alle e-poster fra iPhone permanent? Les mer om dette nedenfor.

1. Slett e-poster direkte i e-postappen (normal sletting)

2. Ikke arkiver gmail-meldinger på iPhone (fullstendig sletting)

3. Slett e-poster fra iPhone permanent (effektiv sletting med programvare)

Løsning 1: Slette en e-post i e-postappen på iPhone

Du kan bruke iPhone sin standard e-postapp for å slette e-postene dine. Selv om denne metoden ikke krever noen tredjepartsapp må du slette meldinger to ganger for å fjerne dem fra enheten din permanent.

 1. Åpne e-postappen på iPhone og klikk på «Rediger»-knappen.
 2. Velg e-postene du ønsker å slette ved å merke av sirklene ved siden av dem.
 3. Klikk på «Flytt» og deretter på «Søppel»-knappen.
 4. Gå tilbake til postboksen din og velg «Søppel»-mappen.
 5. Klikk på «Rediger»-knappen og velg meldingene du ønsker å slette permanent.

slette en e-post i e-postappen på iPhone

Løsning 2: Slette dine arkiverte gmail-meldinger på iPhone

Dersom du har samkjørt Gmail-kontoen din med din iPhone, kan du også slette meldingene fullstendig via datamaskinen. Du bør imidlertid være klar over at å slette e-poster ikke betyr å fjerne dem. Du må justere arkiv-innstillingene. Sletting av Gmail-meldinger er imidlertid ikke enkelt. Dersom du drar fra høyre mot venstre får du ikke noe alternativ for sletting, men derimot for arkivering. Dersom du vil slette alle Gmail-meldinger fra iPhone, kan du gjøre følgende:

 1. For iOS 6-brukere: gå til «Innstillinger» og deretter «E-post».
 2. Velg «Kontoer» og slå av «Arkiver meldinger».
 1. I iOS 7/8 går du til «Innstillinger» og deretter «E-post».
 2. Velg «Gmail-konto» og klikk på «Konto».
 3. Finn «Avansert» nedenfor og klikk på denne.
 4. I «Flytt slettede meldinger til» velger du alternativet som sier «Slettet postboks».

Løsning 3: Permanent sletting av e-poster fra iPhone

Dersom du ønsker en enkel, direkte og praktisk måte for å slette alle e-poster på iPhone, vil det helt klart være best å bruke et program som heter iPhone Data Cleaner. iPhone Data Cleaner kan slette e-poster, bilder, notater, SMS-er, kontakter, påminnelser, kontoer, Apple-ID og alt annet med et enkelt klikk. I tillegg etterlater det ingen mulighet til gjenoppretting, noe som vil si at slettede filer er borte for alltid.

Last ned

iPhone Data Cleaner har seks slettemodus basert på tre nivåer av datasletting. Bruk lavt nivå for rask sletting av data, medium for å overskrive eksisterende/slettede filer, og høy for å fjerne personlige kontoer og sensitiv informasjon. Det er veldig enkelt å slette flere e-poster på iPhone samtidig. Sjekk den raske veiledningen som gis nedenfor:

 1. Kjør iPhone Data Cleaner og koble til iPhone til PC-en via en USB-kabel.
 2. Etter at enheten er oppdaget, velger du «Fjern slettede filer» i hovedgrensesnittet.
 3. Velg passende nivå av datasletting.
 4. Klikk på «Start»-knappen.
 5. Vent til prosessen er fullført, og klikk deretter på «Ferdig».

Fjern slettede filer

Med dette verktøyet er det ikke nødvendig å velge hver enkelt e-post og slette den. Dette programmet kan slette alle e-postmeldinger fra iPhone på en gang. Nå trenger du ikke å bekymre deg for personvernet ditt og at sensitive e-poster fra sjefen eller klienten din lekker ut. Dette programmet sørger for at slike filer blir borte for alltid i løpet av sekunder. I tillegg kommer det fullt kompatibelt med iPad, iPod Touch og til og med carrier-låste og jailbrokne iOS-enheter. Du kan også bruke iPhone Data Cleaner dersom du ønsker å tilbakestille din iPhone til fabrikkinnstillingene.

Det er enkelt fullføre slettingen av e-poster bare du kan de riktige metodene for å fjerne e-postmeldinger. Dersom du er nybegynner, lite teknisk anlagt eller veldig travel og ikke ønsker kompliserte metoder for å slette e-poster permanent, anbefales det at du bruker en profesjonell programvare for fjerning av iOS-data. Det kan installeres på få sekunder og krever ingen tekniske ferdigheter.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 34 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tiliOS tips, Mobil Manager.Sist oppdatert på 15-03-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen