Nettbasert bakgrunnsfjerner
Automatisk fjerning av bakgrunn fra bilde, gratis og nettbasert
Filsikkerhet
Alle opplastede bilder vil behandles strengt konfidensielt. De originale filene dine blir slettet permanent fra serveren vår innen 24 timer. Ingen fare for at filene dine lekkes ut.
Ingen installering
Hele prosessen foregår på nett. Ingen grunn til å laste ned eller installere noe. Straks du åpner den i nettleseren, kan du begynne å bruke den til å behandle bildebakgrunnen din.
Automatisk fjerning
Ingen erfaring eller ferdigheter kreves. Det eneste du trenger å gjøre er å laste opp bildene dine, så vil denne bakgrunnsfjerneren gjøre resten for deg automatisk.
Ekstremt enkelt å fjerne bakgrunnsbilde og få fantastiske resultater umiddelbart
Klipp ut mennesker med noen få klikk. Fantastisk for å øke kreativiteten
Fjern bildebakgrunn
Endre bildebakgrunn
Øk effektiviteten uten høye kostnader
Den nettbaserte bakgrunnsfjerneren bruker den nyeste AI-teknologien til å behandle bildene dine. Du kan få perfekte resultater med mindre tid og innsats. Sparer deg tid når du trenger å klippe ut en person, gjøre bagrunnen gjennomsiktig eller vil lime den inn i et annet bilde. Du trenger ikke spesifikke ferdigheter eller profesjonell erfaring. Prosessen er automatisk. På noen få sekunder kan du få en nøyaktig utskjæring.
Få bedre resultater uten Photoshop
Du kan gjøre bildene bedre og ha enda mer kreativitet. Denne bakgrunnsfjerneren gir deg tre måter å være kreativ på: solide farger, godt designede maler, og dine egne bilder, som du enkelt kan integrere med utskjæringene. Enten det er gratulasjonskort, et ID-bilde eller et innlegg til sosiale medier vil du alltid få det til med denne nett-tjenesten.
Enkel fjerning av bakgrunner
Bare last opp bildet som du vil fjerne bakgrunnen fra. Den nettbaserte bakgrunnsfjerneren vil deretter gi en nøyaktig utskjæring med gjennomsiktig bakgrunn, helt automatisk.
Forhåndsvis i sanntid
Sluttresultatet vil umiddelbart vises slik at du kan kontrollere det før du laster det ned. Du kan sammenligne det direkte med den opprinnelige filen.
Last ned filen
klikk "Last ned" for å laste ned bildet med fjernet bakgrunn til datamaskinen din. Det finnes også en Pro-versjon som gir deg mer kontroll over hvordan bildene redigeres.
Folk liker oss. Du vil du sikkert også gjøre
 • 5-stjerners anbefalning

  Denne API-en imponerte meg veldig. Helt supert :). Jeg har aldri skrevet en anmeldelse, men dette verktøyet hjalp meg så mye at jeg bare måtte. Det er veldig intuitivt og gjør akkurat det vi trenger. Sletter bakgrunnen i et hvilket som helst bilde. Hvis du er ute etter en bakgrunnsfjerner, kan du satse på denne!

  Abbie

 • 5-stjerners anbefalning

  Utrolig AI. Gjør det de sier det skal, og er gratis! Takk skal dere ha! Jeg anbefaler dette nettstedet fremfor andre jeg har brukt. Perfekt for å rydde opp i en bakgrunn og lage gjennomsiktige filer! Veldig fornøyd med det.

  Frank

 • 5-stjerners anbefalning

  Denne sletter ikke bare bakgrunner, men kan også legge til ulike bakgrunner i bildene. Jeg endret et av ID-bildene mine til hvit bakgrunn. Resultatet er virkelig perfekt!

  Bella

 • 5-stjerners anbefalning

  Jeg har lastet ned mange bilderedigeringsprogrammer. Dette var den enkleste og mest effektive noensinne. Det er annonsefritt og fungerer automatisk. Selv om funksjonene er veldig basic, så er det akkurat det jeg har lett etter. Takk!

  Tracy

  100% gratis og automatisk bakgrunnsfjerner
  Anmeldelser (0)
  Hjulpet 1892480 brukere over hele verden
  Farge
  Bilde
  Nettbasert bakgrunnsfjerner
  Endre bakgrunn Last ned
  Opprinnelig
  Behandlet
  0%
  Behandler...
  Anmeldelser (0)
  new
  Støtte
  Del
  Anmeldelsen
  Kommentar
  Tilbake til toppen