Veiledning
Konvertere videoer fra nett
Konvertere lokale videoer
Tilleggstips
Gratisgaver

3Måter du kan konvertere video til MP3

  • 1

    Konvertere videoer fra nett: kopier videoens nettadressen og lim den inn i nedlastingsboksen. Deretter klikker du på "Konverter".

  • 2

    Konvertere lokale videoer: bla gjennom videoer fra din lokale mappe og velg for å konvertere.

  • 3

    Søk etter videoer: bare skriv inn videorelaterte søkeord i søkeboksen og trykk på "Søk".

Finn ut mer >>

Konvertere hvilken som helst video fra nett

Dette gratis konverteringsverktøyet fra video til MP3 er kompatibelt med ulike nettlesere, inkludert Google Chrome, Safari, FireFox, Opera og mange flere, både på Windows og Mac. Det lar brukere konvertere hvilken som helst video eller annet strømmet mediainnhold fra sider som YouTube, Dailymotion, Vimeo og Ustream til MP3-format.

CKonvertere videoer i ulike formater

I tillegg til å konvertere videoer fra nett til MP3, så gir det muligheten til å kunne konvertere videofiler til MP3 for både Windows- og Mac-brukere. Det støtter konvertering av lokale videoer to MP3 fra ulike formater, inkludert AVI, MOV, MP4 og mange andre.
Tilleggstips
Siste nytt
Kundesupport og gratisgaver

For de som ikke har fått til å konvertere live-videoer til MP3 med det nettbasete konverteringsverktøyet eller som trenger å konvertere til andre formater, så kan de prøve det avanserte programmet Video Download Capture.

Besøk nettsammfunnet og del 3 av dine favoritt nettsteder for videostrømming (eller de typer lokale videoer) som du ofte konverterer fra og beskriv en situasjon hvor du må konvertere videoer til MP3, så vil vi gi deg en gratis VIP-konto gyldig for en måned, eller sende programmet Video Download Capture til deg.

Systemvedlikehold pågår, vennligst last ned og installer PC-versjonen.

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen