Hvordan konvertere DAV til AVI med DAV videokonverter
Kommentar

Hvordan konvertere DAV til AVI med DAV videokonverter

Sist oppdatert på 27-08-2018 av

Hva er DAV-formatet?

DAV er et utdataformat fra digitale videoopptakere som DVR365, DVR-1600HP, DSD316, DSD304, DSD308 og videoer fanget med CCTV-kameraer. Dette filformatet er en modifisert MPEG/H.264-fil, og er normalt kryptert. Vanlige mediespillere kan ikke spille av slike videofiler, og programvare for videoredigering støtter det heller ikke. Den eneste måten for å spille av slike filer er ved å bruke en DVR365-spiller, noe som kun er tilgjengelig for Windows. Hvis du ønsker et kort klipp fra en slik fil, eller ønsker å vise den på en Mac, kan du bruke DAV til AVI konverter for å konvertere DAV-filen. AVI-formatet er veldig vanlig, og nesten alle enheter og spillere støtter det. Her kan du lese hvordan du kan konvertere DAV-filer til AVI.

2 enkle løsninger for å konvertere DAV til AVI

Gratis Online Video Omformer

Apowersoft Gratis Online Video Omformer er et nettbasert program som kan konvertere enhver video- og lydfil. Det har et svært brukervennlig grensesnitt og du kan konvertere filer uten tap av kvalitet med denne gratistjenesten. Programmet begrenser heller ikke antall filer du kan konvertere. Du kan legge til så mange filer du vil, og programmet støtter dessuten konvertering av flere filer samtidig.

Gratis Video Omformer

Du kan besøke den offisielle nettsiden til dette konverteringsverktøyet. På hovedsiden klikker du på «Velg filer for å starte» og installerer programvelgeren på datamaskinen din. Deretter velger du filene du ønsker å konvertere, og verktøyet laster inn filene. Så snart de er lagt til, kan du klikke på «Format»-knappen og velge AVI fra tilgjengelige formater. Til slutt klikker du på «Konverter»-knappen, og de konverterte filene er snart klare.

Video Converter Studio

Video Converter Studio er et annet program som kan hjelpe deg med å konvertere DAV til AVI. Det støtter konvertering av filer til mange formater og enheter. Du kan bruke det til å behandle flere filer samtidig ved høye hastigheter samtidig som den opprinnelige kvaliteten bevares. Brukergrensesnittet er godt designet, og selv førstegangsbrukere skulle ikke ha noen problemer med å bruke programmet. Du kan følge veiledningen nedenfor som viser hvordan du kan konvertere DAV til AVI.

  1. Last ned og installer Video Converter Studio på datamaskinen din.Last ned
  2. Kjør programmet og klikk på «Legg til filer»-knappen for å velge DAV-filer fra PC-en din.
  3. Klikk på «Profil» > «Video» > «AVI» og kvalitet.
  4. Klikk på «Konverter» for å lagre filen din.

DAV til AVI konverter

Programmet inkluderer et omfattende redigeringsverktøy. Med dette kan du klippe ut uønskede deler, beskjære kanter og øke lydvolumet. I tillegg finnes det en videonedlaster som kan laste ned videoer fra ulike nettsider. Det støtter et stort utvalg av side som YouTube, Dailymotion, Facebook og Vimeo. Det tilbys også en gratis skjermopptaker i appen som gjør det mulig å fange aktiviteter på skjermen din med lyd. Et musikkvideoverktøy gjør det mulig å lage bildeserier med både bilder og musikk.

FordelerUlemper
Gratis Online Video OmformerGratis og ubegrenset konvertering; Konverter lyd og video samtidig; Grunnleggende redigererKrever internettforbindelse; Konverteringshastighet er ikke garantert
Video Converter StudioKonverter lyd og video samtidig; Har innebygd redigerer, skjermopptaker, videonedlaster og MV-generator; Kan brukes uten internettforbindelseGratisversjon er begrenset til 3 dager

Ekstra lesing: Hvordan spille av DAV-filer?

Hvis du ikke ønsker å endre DAV til AVI, kan du bruke en mediespiller for å spille av filen på datamaskinen. Et av de kraftigste og mest populære av slike programmer er VLC. Men, VLC støttes i utgangspunktet ikke DAV-filer. En kodek-pakke kalt K-Lite Codec Pack må derfor installeres. Kun når VLC har en slik K-Lite Codec Pack, kan DAV-filer spilles av. Denne metoden er imidlertid kun tilgjengelig på Windows-datamaskiner. Hvis du bruker Mac, må du se etter et annet program for å spille av DAV-filer, som for eksempel 5K Player.

DAV til AVI vlc

Vurderinger:4.3 /5(basert på 12 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilVideo omformer kilde.Sist oppdatert på 27-08-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen