Start opptak

Online Skjermopptaker

Ett-klikk for å starte ubegrensede opptak!

Anmeldelser ( 2 )
Start opptak
SCROLL

Brukerveiledning

Se videoveiledning

Dette programmet krever ikke Java Applet, men du må installere en programstarter første gang du bruker det. Du kan deretter uten begrensninger ta opp skjermen på nettet.

Ta opp skjermen med en knapp

Denne skjermopptakeren er nettbasert, noe som betyr at du ikke trenger å laste ned programvare til datamaskinen din for å utføre opptaket. Istedet åpner du bare denne skjermopptakeren i nettleseren din.

LES MER
GRATIS
Utdataformater
Eksporter videoer til MP4, WMV, AVI, FLV, MPEG, VOB, ASF, GIF
Scenarier
Ta opp alle typer aktiviteter på skjermen din inkludert strømming av video, selvdemonstrering, live-chat og mer.
 • Enkelt opptak

  Med bare ett klikk kan du raskt opprette akkurat den videotypen du ønsker: tutorialer, forelesninger eller morsomme videoer. Det fleksible designet i Apowersoft Online Skjermopptaker gir deg muligheten til enkelt å fange skjermen på nettet.

 • Ta opp hva som helst på skjermen

  Ulikt andre opptaksverktøy for skjerm, vil denne nettbaserte skjermopptakeren ikke begrense hva eller hvor lenge du tar opp, noe som lar deg lagre fullstendige TV-programmer eller klasseforelesninger for senere bruk.

 • Fleksibel skjermfaning

  Du kan enten velge et tilpasset område å ta opp aktiviteten i, eller velge å ta opp hele skjermen. Dersom du ønsker det kan du også bruke programmet til å ta opp fra web-kameraet.

PAKKE

Ta opp skjermen på allsidige måter

I tillegg til å ta opp skjermen med lyd, får du også muligheten til å legge til web-kameraet ditt i skjermopptaket for å lage instruksjonsvideoer. Både demonstrasjonen din og skjermaktiviteten blir tatt opp.

LES MER
 • Fange video og lyd samtidig

  Denne nettbaserte skjermopptakeren lar deg fange video og lyd samtidig. Du kan ta opp alt du gjør på dataskjermen og sette det sammen med lyd fra datamaskinen din eller mikrofonen din. Dette er enda en grunn til at dette programmet er den beste skjermopptakeren.

 • Sett inn web-kamera under opptak

  Denne nettbaserte kameraopptakeren gjør livet ditt enklere ved å la deg ta opp flere web-kameravideoer side om side ved bruk av populære chattetjenester som Skype, GoToMeeting og mange andre. I tillegg kan du endre størrelsen på kameravinduet etter behov.

PAKKE

Rediger skjermopptak i sanntid

Gjør videoopptaket ditt instruktivt ved å legge til linjer, tekst, bildetekst, uthevinger og mer ved behov.

LES MER
 • Legg til merknader under opptak

  Med denne nettbaserte skjermopptakeren trenger du ikke å vente til opptaket er fullført for å finpusse på videoen. I stedet kan du legge til farger, figurer, notater og ulike ikoner som piler ved hjelp av verktøyene mens opptaket pågår. Resultatet er en video i høy kvalitet som du kan publisere til en nettside øyeblikkelig.

 • Flere utdataformater

  Ved noen få klikk kan du eksportere videoopptaket til en rekke ulike formater. Med ønsket format kan du enkelt spre filen via nettet, se den på bærbare enheter, lagre til harddisken din og mer.

PAKKE

Enkel lagring og deling av videoer

Når du er ferdig med skjermopptaket får du muligheten til å enten lagre videoen på harddisken eller laste den opp til en skylagring. Dersom du lagrer arbeidet ditt til en sky, kan du enkelt dele det med venner og kollegaer ved å sende en lenke til ditt sosiale nettverk eller andre kanaler.

LES MER
 • Lagre videoer til harddisken

  Når du har fullført et opptak bli du navigert til utdatavalg for å lagre videoen i en lokal fil. Etter å ha valgt ønsket format i henhold til dine behov vil du få en videofil i høy kvalitet lagret på harddisken din.

 • Laste opp videoer til skylagring

  Dersom du foretrekker å lagre skjermopptakene dine til en sky eller dele dem effektivt med andre via nettet, kan du velge å laste opp arbeidet ditt til en videoside som YouTube, Vimeo osv. Dette er flotte steder for å oppbevare og administrere dine opptak. Du kan deretter dele filene dine med få klikk.

PAKKE

Enkelt brukergrensesnitt

 • hovedgrensesnitt
 • lydinndata
 • endre innstillinger
 • kommenter opptak
 • lagre som videofil
 • alternativer for opplasting

  Hvorfor velge Online Skjermopptaker

  Vurderinger: 5- basert på 2 vurderinger.2 omtaler
  • Dette er programmet jeg tyr til når jeg har behov for å lage video-tutorialer. Det er ganske enkelt å bruke og jeg kan til og med legge til linjer og ord til opptaket. Dette gjør videoen min mer levende.

   Programmet fungerer bra, som annonsert! Videoopptaket kan lagres på datamaskinen min eller lastes opp til YouTube. Ganske enkelt og effektivt!

  • Jeg er så heldig som fant dette flotte programmet. Jeg har brukt veldig mange skjermopptakere, men de fleste av disse har en begrensning i opptakstid. Apowersoft har ikke det. Det er det beste verktøyet, helt gratis!

   Det er sannsynligvis den beste gratis skjermopptakeren jeg har prøvd. Gratis å bruke, men tilbyr likevel mange muligheter. Det er enkelt å bruke og videoene har god kvalitet. Programmet gjør alt jeg vil og jeg liker det veldig godt!

  • Flott nettbasert skjermopptaker med et rent brukergrensesnitt! Og sanntidsredigeringen er virkelig imponerende.

   Jeg fikk vite om programmet via en venn. Etter å ha tatt opp en video oppdaget jeg at det var veldig bra. Programmet tilbyr ulike oppløsninger og videoformater. Jeg elsker det.

   Online Skjermopptaker kommentar

   Legg igjen en kommentar

   Vennligst angi navnet ditt!
   Vennligst angi innhold!

   Kommentar (0)

   Anmeldelser & omtaler

   new
   Støtte
   Del
   Anmeldelsen
   Kommentar
   Tilbake til toppen
   Click below to install