Guide

Slik bruker du Apowersoft gratis nettbasert skjermopptaker

1. Forberedelser

Besøk Apowersoft gratis nettbasert skjermopptaker og klikk på «Start opptak».

Før opptaket, velg elementet du vil ta opp, som for eksempel skjermen, webkameraet, systemlyden eller mikrofonen. Klikk deretter på «Start opptak».
eksempel skjermen

2. Start opptak

Det er tre tilgjengelige opptaksmoduser: Hele skjermen, Vindu og Nettleserfane.

For å ta opp aktivitetene på hele skjermen, velg ganske enkelt «Hele skjermen» → velg miniatyrbildet på skrivebordet → klikk på «Del systemlyd» → klikk på «Del».
tilgjengelige opptaksmoduser

For å ta opp et programvindu, velg «Vindu» → velg programvinduets miniatyrbilde → klikk «Del».
opp et programvindu

For å ta opp en bestemt fane i nettleseren, velg «Nettleserfane» (nettlesernavnet vil erstattes med det du bruker for øyeblikket, til for eksempel Chrome-fanen eller Microsoft Edge-fanen.) → velg fanen du vil ta opp → velg «Del fanelyd» → klikk “Del”.
bestemt fane

3. Pause/avslutte opptak

Når opptaket er startet, kan du bruke «Pause» for å la opptaket stå til senere og gjenoppta opptaket når du er tilbake. Eller klikk «Stopp» for å avslutte opptaket.

Pause

4. Lagre/laste opp opptak

Etter at opptaket er avsluttet, kan du spille av videoen for å forhåndsvise opptaksinnholdet. Hvis du er fornøyd med den, klikker du bare «Lagre» for å laste ned videoen. Eller last den opp til RecCloud, en skybasert videoadministreringsplattform der du kan opprette en videospilleliste eller legge til team-medlemmer for å administrere videoene sammen.
laste opp opptak

Og hvis du har flere behov som for eksempel skjermopptak som zoomopptak, lyskaster-opptak, videokomprimering eller oppgaveopptak, kan du se den profesjonelle PC-versjonen av ApowerREC nedenfor:

Last ned

5. Konverter video

Den lagrede videoen vil være i WebM-format. Men hvis du foretrekker MP4-format, klikker du bare på «Konverter til MP4» for en videre videokonverteringsprosess.

Konverter video

Vurderinger:4.3 /5(basert på 6 vurderinger)takk for din vurdering!
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen