Apowersoft Videokonverter for Mac

videokonverter for Mac
Vurderinger:4.3 /5(basert på 12 vurderinger)takk for din vurdering!

Apowersoft videokonverter for Mac er et fantastisk videokonverteringsverktøy, som gir brukere muligheten til å konvertere videoer til ulike video- og lydformater på Mac. Med denne programvaren kan du også konvertere videoer for bruk på mange digitale enheter som iPhone, iPod Touch, iPad, Apple TV, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, PS3, PSP og mange flere.

  • Konverter video til en lang rekke formater på Mac i tapsløs kvalitet
  • Forhåndsinnstill utdata for konvertering av videoer for bruk i programvarer og enheter
  • Automatisk oppdag og konverter AVCHS-filer fra videokamera
  • Funksjon for å hurtig og enkelt laste ned online videoer for Mac
  • Rediger, skreddersy og retusjer videoene dine etter behov
  • Støtter batch-konvertering for Mac
  • Kraftig innebygd Mac videospiller

Denne Mac videokonverteren har muligheten til å veldig hurtig konvertere video på Mac. I tillegg støtter den all Mac OS X, inkludert den seneste OS X 10.9 Mavericks.

Last ned

Ulikt lignende produkter, er ikke Apowersoft videokonverter for Mac bare en videokonverter for å konvertere videoer for Mac. Den er også utstyrt med video-nedlaster og -redigerer. Ved å bruke nedlastings- og redigeringsfunksjonen, kan du laste ned videoer fra hundrevis av nettsider, inkludert YouTube, Dailymotion, Vimeo, Metacafe, Hulu osv., og redigere dine videofiler etter behov. Derfor kalles også produktet en alt-i-ett videoapplikasjon.

Konverter video og lyd på Mac

Konverter video og lyd uten tap av kvalitet

Denne Mac OS videokonverteren hjelper brukere med å konvertere ulike video- og lydformater. Du kan konverterte din video- og lydfil på Mac PC til ønsket format med høy kvalitet.

Konverter SD og HD-videoer: Det støtter konvertering av både standard og høyoppløselig videoer blant en lang rekke videoformater:

SD video-formater: MP4, M4V, MOV, AVI, MKV, FLV, SWF, ASF, RMVB, WMV, MPEG, 3GP, VOB, DivX, WEBM, MXF, etc.

HD video-formater: HD MOV, HD MKV, HD WMV, HD MP4, HD FLV, MTS, M2TS, MOD, etc.

Trekk ut lyd fra video: Ved siden av å konvertere video, kan denne programvaren for videokonvertering på Mac hjelpe deg med å trekke ut lydspor fra videofiler og gjøre om lydfiler til andre formater, som MP3, WAV, AC3, WMA, M4R, FLAC, AIFF, OGG, APE, M4A, osv.

konvertere for noen enheter

Alt-på-ett-sted videokonverter for populære applikasjoner og enheter

Denne videofilkonverteren for Mac er et alt-på-ett-sted videokonverteringsverktøy som gir deg muligheten til å direkte konvertere video- eller lydformater som er inkompatible med Mac. Du kan beholde den beste kvaliteten i utdatafilene for følgende Apple-applikasjoner og digitale enheter:

Apple applikasjoner: iMovie, iTunes, iDVD, FCP, Final Cut Pro, etc.

Digitale enheter: iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad, nye iPad, iPad mini, iPad Air, Apple TV, Apple Generic, Xbox 360, Xbox One, PSP, PS3, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, LG Optimus, Windows phone, etc.

Konverter AVCHD-filer

Konverter AVCHD-filer direkte på videokameraet

Denne videokonverteren for Mac inneholder en MTS-konverter, som tillater deg å direkte konvertere videoopptak på videokameraet når det er tilkoblet datamaskinen. Det vil si, så lenge enheten er tilkoblet datamaskinen, kan du direkte konvertere filer som er lagret eksternt på enheten og lagre dem på harddisken. Dessuten vil denne programvaren automatisk skanne enheten din, oppdage og fremvise dine AVCHD-filer.

Last ned videoer på Mac

Last ned videoer på Mac fra de fleste nettsider

Denne verdifulle funksjonen er ikke tilgjengelig på de fleste liknende produkter, og lar deg tilegne deg variert medieinnhold. Den tilbyr muligheten til å laste ned dine favorittvideoer fra tonnevis av videonettsteder som YouTube, Vevo, Dailymotion, Vimeo, Blip TV, Metacafe, Liveleak, Hulu, Veoh, etc.

Du kan kombinere nedlastingsfunksjonen med nødvendig konvertering ved å bruke dette verktøyet, lagre videoer fra nettet til formatet du trenger og bruke dem fritt. Etter å ha lastet ned videoene, kan du direkte legge til dine nedlastede videoer til ‘Konverter’-funksjonen og konvertere dem til kompatible format så du kan spille dem på dine enheter.

redigere video på Mac

Rediger dine lokallagrede eller nedlastede videoer etter behov

Ved siden av å perfekt integrere nedlasting- og konverteringsfunksjoner, har denne programvaren for videokonvertering på Mac en innebygd videoredigerer. Du kan skreddersy og retusjere dine videoer etter behov.

Slå sammen og beskjær videoer: Programmet tillater deg å dele opp videoer i segmenter eller sette sammen flere videoklipp til ett.

Beskjær video: Du kan fjerne svarte kanter fra videoen for å få den til å passe skjermen din i 16:9, 4:3 eller fullskjerm.

Juster effekter/volum: Programmet tillater deg å justere videoens klarhet, kontrast, metning og volum.

Legg til undertekst: Denne videoredigereren støtter importering av eksterne undertekster til videoen din i en rekke formater som SRT, SUB, SSA, ASS osv.

rask konvertering hastighet

Ekstraordinære funksjoner

Brukergrensesnittet til Apowersoft videokonverter for Mac er vennlig og intuitivt. Uansett om du er en veteran eller nybegynner kan du enkelt bruke programvaren og få en god opplevelse med konvertering.

Hurtig konvertering: Utstyrt med den avanserte APEXTRANS™ teknologien kan denne programvaren for videokonvertering tilby en fantastisk 30x hurtigere konverteringshastighet.

Batch-konvertering: Støtter konvertering av videoer i grupper. Med konvertering i batch-modus kan du konvertere flere videoer på din Mac samtidig.

Kraftig spiller: Det er en innebygd Mac videospiller, som støtter avspilling av mediefiler i et hvilket som helst format som MP4, MOV, AVI, FLV, M4V, WMV, ASF, MP3, M4A, OGG, etc.

Ingen tap av kvalitet: Ved siden av å tilby en eksepsjonell videkonverteringsopplevelse, garanterer denne programvaren konvertering av videoer uten tap av kvalitet.

forfremmelse annonser

Relaterte Artikle

new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen