Start opptak

Gratis Online Lydopptaker

Ta opp høykvalitetslyd fra datamaskinens lydkort og mikrofon

Anmeldelser ( 0 )
Start opptak
SCROLL

Tutorial

Se videoveiledning

For å bruke dette programmet og sørge for at det fungerer som det skal i nettleseren din må førstegangsbrukere installere en programstarter. Deretter har du tilgang til lydopptakeren med kun ett enkelt klikk.

Ett klikk for å ta opp all lyd

Du trenger ikke å installere et tilleggsprogram eller abonnere på en tjeneste. Apowersoft Gratis Online Lydopptaker lar deg ta opp lyd direkte på Windows eller Mac. Programmet er enkelt å bruke og lar deg ta opp lyd i den originale kvaliteten. Det gir deg mulighet til å ta opp lyd fra ulike lydkilder – systemlyd, mikrofon eller begge.

LES MER
GRATIS
Inndatakilder
Sider for strømming av musikk, radiostasjoner, spill-lyder, lydsamtaler osv.
Utdataformater
MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, M4A, OGG
Kompatible spillere/enheter
Windows Media Player, QuickTime, iTunes, Tablets, Chromebook, Android-mobiler, iPhone, Windows-mobiler
 • Berik lydbiblioteket

  Når du hører på en sang du liker, bakgrunnsmusikk i en video, lydspor som strømmes fra en radiostasjon eller nyttige lydkurs på nettet kan du enkelt ta dem opp.

 • Ta opp tale og sang

  For å legge til lyd til videoklippene dine, presentasjoner, tutorialer eller annet kan dette verktøyet enkelt ta opp tale gjennom mikrofonen din. Du kan dessuten opprette lydmeldinger slik at du kan gi informasjon til andre eller ta opp hjemmelaget musikk.

 • Lagre chat- og talemøter

  Bekymret over å gå glipp av viktig informasjon i nettkonferanser med dine kollegaer og partnere? Ønsker du å lagre de morsomme samtalene dine med venner på Skype? Lyst til å innhente lyd, chat eller musikk fra videospill? Alt dette er mulig med denne kostnadsfrie lydopptakeren.

PAKKE

Legg til ID3-tagger for bedre å kunne organisere lydopptakene

Legg til ID3-tagger for bedre å kunne organisere lydopptakeneEtter å ha tatt opp lyd gir verktøyet deg muligheten til å gi filen nytt navn slik at den enkelt kan organiseres i en mappe. Ved hjelp av den smarte ID3-redigererern kan du dessuten behandle lyd på en mer effektiv måte ved å legge til cover, tittel, artist, år, album og sjanger. Metadataene i sanger som behandles på denne måten kan dermed gjenkjennes også av bærbare enheter.

LES MER
05:00
03:20
04:10
PAKKE

Behandle lydopptak på best mulig måte

Apowersoft Gratis Online Lydopptaker har et innebygget bibliotek der du kan finne alle filene som er tatt opp. Etter at du har fullført opptaket kan du gå inn på listen for å få flere funksjoner. Det er enkelt å sjekke filen eller åpne utdatamappen for å finne lydfilen på PC-en. Du får dessuten muligheten til å lytte til lyden og slette uønskede filer.

LES MER
PAKKE

Flere funksjoner for opptak

I tillegg til å tilby de grunnleggende opptaksfunksjonene har programmet dessuten andre flotte funksjoner, som «Spill av» og «Del». For å lære mer om disse kan du se de ekstra funksjonene nedenfor.

LES MER
 • Del lyd til ulike plattformer

  Den praktiske delefunksjonen lar deg dele lyd til YouTube, Soundcloud, Google Plus, Twitter eller andre sosiale nettverk. I tillegg kan det brukes til å sende lyd via e-post. Ved å dele filer via nettet kan du spare lagringsplass på den lokale disken.

 • Spill av lydopptaket i sanntid

  Så snart det er tatt opp kan du sjekke kvaliteten på lyden ved å lytte til det med den innebygde spilleren før neste steg. Dersom du er fornøyd med resultatet kan du lagre det til harddisken eller du kan starte et nytt opptak.

PAKKE

Enkelt brukergrensesnitt

 • Velg lydkilde
 • Ta opp lyd
 • Avspillingsmodi
 • Spill av lyd
 • Administrer lyd
 • Rediger ID3-tagg

  Hvorfor velge Gratis Online Lydopptaker

  Vurderinger: 5.0- basert på 97 vurderinger.
  • Har nettopp oppdaget verktøyet deres og det ser ut til å være det jeg trenger. Funksjonene er enkle å håndtere og kvaliteten på utdatalyden er fantastisk.

   Jeg har brukt denne lydopptakeren i omtrent et år og jeg er veldig fornøyd. Takk for at dere lagde dette!

  • Jeg lærer musikk via Skype og jeg har i lang tid brukt Apowersoft Gratis Online Lydopptaker for å ta opp musikktimene mine. Jeg elsker dette verktøyet for dets kvalitet og ubegrensede opptak.

   Det er overraskende at et nettbasert program støtter opptak av lyd fra datamaskinen og mikrofonen samtidig. Jeg kan bruke det til å ta opp lydsamtaler med vennene mine. Flott!

  • Flott program! Det kreves bare noen få klikk for å aktivere og kontrollere opptaksprosessen. Grensesnittet er flott og forståelig.

   Wow, Apowersoft Gratis Online Lydopptaker er fantastisk! Det er kraftig, gratis og enkelt å bruke. Jeg liker å bruke det for å ta opp min egen sangstemme fra mikrofonen og dele det med vennene mine.

   Kommentarer om Online Lydopptaker

   Legg igjen en kommentar

   Vennligst angi navnet ditt!
   Vennligst angi innhold!

   Kommentar (0)

   Anmeldelser & omtaler

   new
   Støtte
   Del
   Anmeldelsen
   Kommentar
   Tilbake til toppen
   Click below to install