Hva er Apple Music – Ting du må vite

Takket være den blomstrende, nettbaserte musikkbransjen er det for tiden enkelt å tilegne seg musikk. Du kan laste ned musikkspor fra søkemotorer, kjøpe album fra nettsider og strømme innholdet gjennom ulike tjenester. Ulike musikktilbydere øker drastisk i antall, og Apple er intet unntak ettersom de har lansert Apple Music for å skaffe seg en markedsandel.

Om Apple Music

apple music ikonApple Music ble annonsert tidligere i år ved Worldwide Developer Conference i San Fransisco i USA, og er en strømmetjeneste for musikk utviklet og drevet av Apple. Programmet støtter ulike plattformer, inkludert Apple-enheter, Windows PC, Mac og Android-telefoner. Så lenge Apple tilbyr en gratisversjon av tjenesten kan du strømme musikk kostnadsfritt i 3 måneder dersom du har en Apple-ID. Etter denne prøveperioden må du abonnere på tjenesten, noe som koster € 9.99 per måned eller € 14.99 per måned for en familiekonto som kan brukes av opptil seks medlemmer.

30. juni 2015 ble Apple Music lansert sammen med den etterlengtede iOS 8.4-oppdateringen. iPhone, iPad, iPod, Mac og Windows-PC får varsel om oppdateringen, mens Android-brukere kan prøve musikk-appen senere i år. Akkurat som andre populære strømmetjenester for musikk tilbyr Apple Music et stort musikkbibliotek. Det inneholder dessuten eksklusive funksjoner alle rytmefanatikere vil like. Dette inkluderer den smarte nettbaserte musikkspilleren, en 24/7 nettradiostasjon kalt Beats1 og det spesielle sosiale nettverket der man kan følge artistene.

Fremtredende funksjoner hos Apple Music

Den nyeste strømmetjenesten til Apple har hovedsakelig tre hovedfunksjoner. Selv om disse funksjonene ikke er nye, ettersom andre selskaper allerede tilbyr disse, har Apple lovt at det de tilbyr er overfladisk. I følge selskapet, er Apple Music «mindre som digitale bits og mer som kunsten det virkelig er».

Oppdag musikk

Når du abonnerer på tjenesten har du muligheten til å spille enhver sang som er tilgjengelig på iTunes og lagre den til harddisken. Merk at iTunes har den største musikksamlingen med mer enn 25 millioner oppføringer, og øker stadig i omfang. Du kan dessuten enkelt få spillelister av høy kvalitet og ekspertanbefalinger. Ved å søke med nøkkelord og utforske kategoriene kan du finne sangsporet eller albumet du er ute etter. Appen tilbyr musikkanbefalinger til deg i henhold til interessene dine.

apple music spiller

Beats 1 Radio

Sammen med muligheten til å spille av en bokstavelig talt ubegrenset mengde musikk, får du tilgang til Beats1 – den nye radiostasjonen fra Apple. Dette er den første 24 timers verdensomspennende radiostasjonen, og sender fra New York, Los Angeles og London. Radiostasjonens programverter inkluderer kjente DJ-er som Zane Lowe, Blame Ebro og Julie Adenuga. I tillegg til å spille etterspurte sanger fra fans over hele verden kan du også forvente intervjuer og musikkanmeldelser fra favorittartistene dine.

beats 1 radio grensesnitt

Apple Connect

Dersom du blir lei av å bare høre på Apple Music, finnes den en annen funksjon du kan prøve, nemlig Apple Connect. Dette er ikke første gang Apple har gått via sosiale nettverk for å knytte fansen til artistene. Det er tydelig at Apple også har utvidet opplevelsen ved å utvikle en slik tjeneste. Med Apple Connect kan artister laste opp ulikt innhold som fansen kan nyte. Dette materialet kan være alt fra eksklusive bilder, studioopptak, videomeldinger, klipp fra bak scenen, osv. Denne funksjonen er integrert med Twitter, Instagram og Facebook, så det er enkelt å dele.

apple connect

Hvordan berike musikklivet ditt med Apple Music

Sammen med spørsmålet om hva Apple Music er, er det neste store spørsmålet hvordan du kan bruke det på forskjellige måter. Med de ovennevnte funksjonene i Apple Music er det utvilsomt mange ting du kan gjøre med det.

Lagre og samle Apple Music

i

Ta opp Apple-music – siden du enkelt kan strømme spor og spillelister på Apple Music, kan du også ta opp ønskede sanger mens de spilles av. Søk etter musikken, spill den av og bruk en høykvalitets lydopptaker for å lagre musikken. For å vite hvordan du gjør dette, kan du lese detaljene i denne artikkelen.

ii

Ta opp Beats1 Live Radio – du kan ved hjelp av en radioopptaker lagre eksklusivt innhold som sendes på Beats1, som intervjuer, singellanseringer, nyeste sladder og annen informasjon om din favorittartist. Innholdet kan deretter spilles av senere.

iii

Brenn Apple-musikk til CD – skulle du merke at det lagrede innholdet tar opp for mye plass på harddisken din, kan du brenne det til CD-er. I tillegg gir dette deg muligheten til å organisere sangene etter artist, album eller sjanger.

Spill av Apple-musikk på enheter

i

Spill av Apple-musikk på Android-enheter – Android utgjør en stor del av smarttelefonmarkedet, og Apple-musikk er ikke begrenset til iOS-enheter. I følge selskapet vil tjenesten komme til Android denne høsten. Før dette kan du lagre sangene på datamaskinen din og overføre dem til enheten din for å høre på Apple-musikk på Android.

ii

Spill av Apple-musikk på din Windows-telefon – det finnes for øyeblikket ingen informasjon om når Apple kommer til å lansere musikk-appen for Windows-telefoner. Løsningen er dermed å laste ned Apple-musikk som lokale filer og sende dem til Windows-telefonen via en kabel eller et filoverføringsprogram.

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen