Fleksible metoder for å laste ned sanger fra Spotify
Kommentar

Fleksible metoder for å laste ned sanger fra Spotify

Sist oppdatert på 05-08-2015 av

Spotify er en nettside for streaming av musikk som lar deg lytte til forskjellig musikk fra ulike artister på datamaskinen din, nettbrettet eller mobilen din. Du kan også opprette spillelister sånn at du ikke må søke etter favorittsangene dine hver gang. Det er også mulig å legge til andre brukeres spillelister til samlingen din. Spillelister kan dessuten lagres offline slik at du kan spille dem av selv om du ikke er tilkoblet internett. Du trenger imidlertid å bruke Spotify for å gjøre dette. Musikk kan synkroniseres til nettbrettet eller mobilenheten din slik at du kan lytte til dem selv om du er på farten.

Selv når du lagrer spillelisten din offline er det imidlertid ikke mulig å laste den ned slik at du kan spille den av på andre enheter eller mediespiller uten å bruke Spotify. Dette er fordi de er krypterte, noe som gjør det umulig for andre lydkonvertere å oppdage dem. Selv om programmet ikke gir noen mulighet til å laste ned musikk fra Spotify direkte, finnes det tredjepartsverktøy som kan brukes for å ta opp Spotify-lyd til ønsket format.

Hvordan laste ned musikk fra Spotify på fantastiske måter

1. Audacity

Audicaty er et åpen lydopptaker- og redigeringsprogram som du kan bruke på ulike plattformer inkludert Windows, Mac og Linux. Selv om du kan bruke denne til å ta opp enhver lyd fra datamaskinen din eller fra en annen kilde, er den litt komplisert i bruk. I tillegg har den flere innstillinger, og brukergrensesnittet er ikke særlig brukervennlig. Det finnes ulike steg du må ta før du kan starte opptaket, noe som kan være upraktisk, spesielt for de som ikke er teknisk begavet.

laste ned sanger gratis

Dersom du synes at det er upraktisk å bruke Audacity finnes det et annen gratisprogram for å laste ned sanger fra Spotify. Les videre for å lære om stegene som trengs for å bruke det.

2. Apowersoft Gratis Online Lydopptaker

Dette er en nettapplikasjon som du kan bruke for å laste ned Spotify til ethvert format. Det er mer praktisk ettersom det er mer rett frem og ikke krever installasjon. I tillegg er det tilgjengelig kostnadsfritt så du slipper å bruke penger på nedlastingene dine.

  1. Åpne nettsiden til dette verktøyet, klikk på «Start opptak»-knappen
  2. Sjekk «Lydinndata» og velg «Mikrofon», «Systemlyd» eller «Systemlyd og mikrofon».
  3. Spill av lyden du ønsker å ta opp på Spotify og klikk på «Ta opp»-knappen
  4. Klikk «Stopp» så snart du er ferdig.

laste ned musikk fra Spotify

Deretter kan du gå til utdatamappene for å finne og spille av Spotify-sangene offline.

Last ned fra Spotify med avansert programvare

Det finnes et annet program som du kan bruke for å laste ned fra Spotify. Denne krever installasjon og kan brukes både på Windows og Mac. Du kan dra nytte av gratisversjonen før du kjøper fullversjonen. I tillegg til å kunne ta opp enhver lyd fra datamaskinen og konvertere den til ulike lydformater, gir den også muligheten til å laste ned musikk fra videodelingssider som YouTube, redigere sanger, legge til musikk i iTunes og aksessere radiostasjoner på nettet. Du kan også brenne Spotify-musikk til CD.

Last ned

Sammenlignet med de ovennevnte verktøyene, har Apowersoft Streaming Audio Recorder flere distinkte fordeler. Brukere kan for eksempel rippe Spotify til MP3 selv på Mac OS X Mountain Lion. Man trenger ikke å lete etter en profesjonell lydopptaker for Mac. I tillegg er dette verktøyet mye mer stabilt i bruk.

rippe Spotify til MP3

Etter at du har lært metodene for å laste ned musikk fra Spotify, bes du om å være oppmerksom på at du ikke må bruke det nedlastede og konverterte innholdet til annet enn personlig bruk. Du kan også kjøpe musikk fra musikkforretningen for å respektere den originale opphavsretten og sangskriveren.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 39 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilLydopptaker.Sist oppdatert på 05-08-2015

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen