Lanserte Apowersoft lydopptaker for Mac 2.0 med Lydredigerer og Konverter
Kommentar

Lanserte Apowersoft lydopptaker for Mac 2.0 med Lydredigerer og Konverter

Sist oppdatert på 21-03-2019 av

Apowersoft er i dag stolte over å kunne annonsere lanseringen av Apowersoft lydopptaker for Mac 2.0, en betydelig oppgradering for dette praktiske programmet for lydopptak. I denne nye versjonen er hovedmålet å tilby effektive funksjoner for lydredigering og konvertering og forbedre lydopptaksopplevelsen. Det kommer med en lydredigerer som tillater klipping i og tagging av lydfiler. Den innebygde konverteren støtter konvertering av lydfiler mellom ulike formater. I tillegg har vi dessuten fikset noen feil slik at denne programvaren fungerer mer stabilt på din Mac. La oss nå sjekke de oppgraderte funksjonene i detalj.

Last ned

Først kan du bli kjent med den oppgraderte programvaren ved å se denne demovideoen.

Introduksjon av den Nylig Innebygde Lydredigereren og Konverteren

1. Kul Lydredigerer

Den mest attraktive nye funksjonen i Apowersoft Mac lydopptaker V2.0 er den nyttige lydredigeringsfunksjonen. Med dette verktøyet er du i stand til å tilpasse lyden på ulike måter:

Last inn Lyd Øyeblikkelig

For å begynne å redigere kan du klikke på «Last inn Fil», bla gjennom «Utforsker» og importere en fil. Alternativt kan du åpne vinduet til lydredigereren og dra lyd dit direkte. Deretter vil lydredigereren analysere lyden, filnavnet og varigheten, og lydens pulsform vil vises.

Uanstrengt Klipping i Lydfiler

For å klippe i en lydfil, kan du velge «Legg til»-ikonet og velge det ønskede området. Du kan velge flere områder for klipping etter behov. For å sørge for mer nøyaktig varighet, kan du manuelt justere «Starttid» og «Sluttid». I tillegg til å kunne justere tiden med knapper i grensesnittet, er du også i stand til å taste inn tiden. Dersom du ønsker å avbryte et valgt område, kan du trykke på «Slett utvalgt». I tillegg kan du klikke på «Avbryt»-ikonet for å slette alle redigeringsprosessene.

Sjekk Redigert Lyd i Sanntid

Mens du redigerer lydfilen kan du når som helst forhåndsvise effekten. Denne lydredigereren lar deg ikke bare spille av hele lydfilen, men gir deg også muligheten til å spille av utvalgte deler. Dermed er det enkelt å justere redigeringen etter dine behov.

Enkel Eksport av Lyd

Etter redigering kan du konfigurere innstillingene for eksport. Først foreslås det at du velger et utdataformat for lyd. Programmet tilbyr mange formater, inkludert MP3, WAV, AAC, FLAC etc. Deretter velger du en passende eksportmodus. Denne lydredigereren støtter eksport av lyd i to modi: slå sammen de redigerte lydfilene og eksporter dem som en fil, eller eksporter de redigerte lydfilene til flere filer separat.

fusjonere mens eksport fil

Enkelt legg til ID3-informasjon

Selv om Apowersoft lydopptaker for Mac kommer med en ID3-identifikator, har du fremdeles muligheten til å legge til illustrasjoner, tittel, artist, album og sjanger for den redigerte lydfilen.

2. Robust Lydkonverter

Med den innebygde lydkonverteren kan du nyte følgende fordeler:

Støtter Ulike Lydformater

Denne lydkonverteren er ikke begrenset til vanlige lydformater, men kan også konvertere lyd til noen spesialformater som AC3, ALAC, MKA og CAF. Dessuten er det mulig å konvertere videoer til MP3, WAV, M4A, M4R, OGG og andre etter behov.

Mac audio konverter

Konverter Lyd med Høy Hastighet

For å spare tid og anstrengelse kan du importere flere filer på en gang og konvertere dem samtidig. Du kan være trygg på at konverteringsprosessen blir fullført raskt.

Slå sammen Filer under Konvertering

I tillegg til konvertering gir denne programvaren deg muligheten til å slå sammen lydfiler. Du trenger bare å legge til to eller flere filer, endre alternativet for sammenslåing til «On» og trykke på «Konverter»-knappen. Når oppgaven er utført vil et vindu vises som en påminnelse.

Forbedrede Funksjoner i Apowersoft Mac lydopptaker V2.0

Den nye versjonen har dessuten optimert noen av funksjonene for å tilby en bedre brukeropplevelse.

1. Tilby flere Modus for Tidsfastsatte Lydopptak

I oppgaveplanleggeren har du et nytt valg for inndatakilde for lyd – ta opp fra «Systemlyd og Mikrofon». Velg den riktige inndatakilden for å oppfylle dine behov.

lydinngang for planlagt opptak

2. Enkelt behandle Lyd i «Biblioteket»

For å enklere kunne behandle lydopptak, har en rekke funksjonsnøkler blitt lagt til i «Biblioteket». Dermed har du rask tilgang til å identifisere, gi nytt navn til, redigere og administrere lyd.

3. Legg til Flerspråklig Grensesnitt

Flere tillagte språk inkluderer svensk, dansk, ungarsk, tsjekkisk, polsk og gresk. Ved å velge morsmålet ditt, blir programvaren enklere å bruke.

Med den nye oppgraderingen, er nå Apowersoft lydopptaker for Mac et allsidig lydverktøy som kombinerer lydopptaker, konverter og redigerer. Ikke nøl med å laste ned programvaren og nyt de fantastiske funksjonene med en gang.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 13 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilLydopptaker, Rediger Lyd.Sist oppdatert på 21-03-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen