Apowersoft Lydopptaker API

Apowersoft Online Lydopptaker API er utviklet for nettsideeiere, personlige bloggere, nettbaserte utdanningsplattformer og andre som ønsker å være vert for programmet vårt på nettsidene sine. Ved hjelp av dette kan brukere enkelt ta opp lyd på nettet. For å legge til og bruke dette API-et trenger du bare å kopiere og lime inn koden på nettsiden din. I dette tilfellet vil den kostnadsfrie lydopptageren bli integrert i nettsiden din for å gjøre det enklere for brukerne. Så snart du får dette lydopptaks API-et, kan du sømløst ta opp lyd fra datamaskinens lydkort og mikrofon. For å kunne tilby brukerne den beste opplevelsen med lydopptak, forsetter vi å forbedre dette programmet. Vi håper du sender inn eventuelle forslag for å hjelpe oss med å gjøre tjenesten enda bedre.

Hvordan bruke Apowersoft Lydopptaker API

1. Velg en knapp

2. Sett inn teksten i knappen

3. Forhåndsvis

Start

4. Kopier og lim inn koden

Brukertilpasning

Vårt API gir deg også muligheten til å brukertilpasse for spesifikke behov. Ved behov er du velkommen til å kontakte oss.

Apowersoft Lydopptaker API oversikt

Med Apowersoft Lydopptaker API kan du ta opp lyd helt gratis og problemfritt. Tre lydkilder er tilgjengelige, inkludert «systemlyd», «mikrofon» og «mikrofon og systemlyd». Du kan velge ønsket inndata etter egne behov. Det er mulig å ta opp strømming av lyd, musikk, nettbaserte radioprogrammer, lydkonferanser, lydsamtaler, VoIP-samtaler osv.

Når du er ferdig med lydopptaket ditt blir lydfilen lagret til den lokale mappen din. Du kan finne opptaksfilen med ett enkelt klikk. Etterpå kan du spille den av i mediespilleren din eller overføre dem til bærbare enheter for fremtidig avspilling.

Passende bruk av Apowersoft Lydopptaker API

Personlige brukere bes om å være oppmerksomme på at lisensavtalen er i effekt fra den datoen du begynner å bruke produktet. Du bør kun godta å bruke dette API-et for formål uten fortjeneste. All oppførsel tilknyttet annonsering, distribuering, gjenutvikling eller programintegrering uten autorisasjon fra oss er strengt forbudt.

Firmabrukere som er villige til å bruke vårt API i selskapets bredde eller produktserie uten annonsering, bes om å forhandle firmalisenser med oss ved å sende inn dette nettbaserte skjemaet. Dersom du inngår denne avtalen på vegne av et selskap må du ha autoriteten til å binde slike organisasjoner til denne avtalen og til å ta ansvar ved eventuelle uenigheter.