Den Beste YouTube til MP3-konverteren
Kommentar

Den Beste YouTube til MP3-konverteren

Sist oppdatert på 27-08-2018 av

YouTube er en av de mest populære sidene på nettet for deling av videoer, for det tilbyr en enorm mengde videoer av ulike typer. En stor andel av disse videoene består av musikkvideoer og lydspor. Heldigvis kan du i tillegg til å finne videoer som passer din smak også nyte musikk via disse klippene, en god grunn til å lagre musikk fra YouTube til PC. Det å rippe lyd fra en nettvideo kan imidlertid være forvirrende av flere årsaker. Da er det viktig å velge et program som kan lagre YouTube til MP3. Dersom du ikke har valgt et program enda, finner du noen av de beste alternativene her.

I. Nettbasert applikasjon

II. Pro-løsning

I. Nettbasert YouTube til MP3-konverter (Gratis)

En av de beste måtene å trekke ut MP3 fra en video på er å bruke en nettbasert applikasjon. Ulikt andre programmer, krever ikke disse applikasjonene nedlasting og installasjon av programvare for å fungere. De trenger heller ikke mye dataminne og gjør ikke at datamaskinen kjører sakte. Noen av disse verktøyene vises nedenfor.

Video til MP3

Den første i listen er Apowersoft Gratis Video til MP3, et flott verktøy som er utviklet for å oppfylle behovene for lydfangning for de fleste brukerne. Det kommer dessuten med andre nyttige funksjoner som gir brukeren muligheten til å søke etter musikkvideoer på YouTube eller konvertere lokale YouTube lydfiler. Her er noen ting du bør huske før du bruker det:

  • Åpne hovedsiden til Video til MP3.
  • Gå til YouTube og finn musikken du ønsker å bruke, kopiere videoens URL og lim den inn i konverteringsfeltet til denne nettbaserte YouTube til Mp3-konverteren.
  • Klikk på ‘Konverter’-knappen for å starte prosessen, og innstillingene vil vises. Velg utdata-format, konfigurer bitrate, kanal osv., og klikk deretter på ‘Last ned’-knappen.
  • Vent i noen få øyeblikk og din nye MP3 vil være tilgjengelig. Du finner lydfilen i nettleserens nedlastingsmappe. Deretter kan du nyte den på datamaskinen din og overføre den til bærbare enheter for avspilling mens du er på farten.

YouTube til Mp3-konverteren

II. Shareware for å Gjøre YouTube om til MP3 (Pro-løsning)

Siden noen brukere bekymrer seg for stabiliteten av nettapplikasjoner, kan du vurdere å bruke et shareware-program. Dette programmet kalles Apowersoft Streaming Audio Recorder. I tillegg til å ha funksjon for lydopptak, tilbyr den også en lydkonverter, lydredigerer, ID3 tag-redigerer, CD-brenner, osv. Generelt finnes det to måter for å konvertere YouTube-videoer til MP3 med dette funksjonsrike programmet.

Last ned

Metode En: Ved opptak

Denne opptaksmetoden gir deg muligheten til å enkelt trekke ut enhver del av lydfilen, og den kan brukes både på YouTube-videoer på nettet og lokale YouTube-videoer. Du trenger dessuten ikke å bekymre deg for utdata-kvaliteten siden den er flott i utgangspunktet. Som en bonus kan dette verktøyet tagge lydopptaket med musikkinformasjon. Se nedenfor for mer detaljerte steg for å konvertere YouTube til MP3.

Ved opptak

  • Installer dette programmet på datamaskinen din og kjør det.
  • Endre standardinnstillingene etter ønske og trykk på ‘Innstillinger’-fanen i venstre hjørne av grensesnittet.
  • Klikk på ‘På’-knappen for å starte opptaket.
  • Stream YouTube-videoen du ønsker.
  • Klikk på ‘Av’-knappen når du vil avslutte.

Metode To: Ved å laste ned og konvertere

Denne YouTube video til mp3-konverteren kommer med et ‘Video til MP3’-verktøy som gir deg muligheten til å laste ned musikk fra YouTube MP3, Dailymotion, Vevo, Vimeo og mange andre. Det er veldig enkelt å bruke det.

Bare kopier YouTube-videoens URL og lim den inn i URL-feltet. Deretter kan du velge ønsket utdataformat. Det er generelt fem ulike formater du kan velge blant, inkludert MP3, WMA, WAV, OGG og AAC. Dessuten kan du også velge ønsket bitrate, fra 96Kbps til 320Kbps. Så snart du er ferdig med innstillingene, klikker du bare på ‘Legg til Nedlasting’-knappen. Deretter venter du noen få sekunder før nedlastingsprosessen er fullført.

laste ned musikk fra YouTube MP3

Konklusjon

Ovenfor har vi introdusert nyttige måter du kan velge blant i henhold til dine behov. Den nettbaserte YouTube til MP3-konverteren fungerer fint og kan rippe MP3 fra en YouTube-video når som helst uten behov for installasjon. Shareware-programmet er imidlertid mer stabilt og avansert siden det i tillegg til å ta opp YouTube MP3 dessuten kan administrere, konvertere og redigere lydklipp. Prøv det selv og finn ut hvilket som passer deg best.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 6 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilKonvertere videoer på nettet, Konvertere videoformat, Video Lyd Konverter.Sist oppdatert på 27-08-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen