Streaming Audio Recorder 4.0 lansert med forbedrede funksjoner
Kommentar

Streaming Audio Recorder 4.0 lansert med forbedrede funksjoner

Sist oppdatert på 17-09-2015 av

Den 31. juli 2015 lanserte Apowersoft Streaming Audio Recorder 4.0 – en stor oppdatering i produktets evolusjon. For å forbedre brukeropplevelsen og imøtekomme kunders behov i ulike aspekter, har denne versjonen optimert brukergrensesnittet og lagt til mange funksjoner. Det tilbyr nå avansert lydopptaker, nøyaktig MP3 søkemotor, sensitiv ID3-identifikator og pålitelig radiospiller. For å lære mer om endringer og forbedringer kan du lese detaljene om funksjonene nedenfor.

Last ned

Først kan du se denne videoen og få et raskt overblikk over hvordan du kan utnytte dette programmet til det fulle.

Hovedforbedringene i Streaming Audio Recorder 4.0

1. Flott brukergrensesnitt

Dersom du har brukt tidligere versjoner vil du oppdage den største forskjellen innen du har aktivert programmet. Det elegante brukergrensesnittet med interaktivt design gjør at det oppleves som en glede å bruke det. Du ser animasjonseffekter i musikknoter som flyr inn i mikrofonen når du tar opp lyd, noe som gir deg en intuitiv følelse av hele prosessen. Knappene og menyene fremstår som mer stilfulle og levende, noe som gjør det hele mer forståelig for nykommere.

2. Intuitive lydinnstillinger og planlegger

Som et lydopptaksverktøy sikter Streaming Audio Recorder mot å tilby den beste kvaliteten innen lydopptak. Uansett om du ønsker å ta opp lyd fra datamaskinen, mikrofonen eller begge, kan programmet ta opp i tre kvalitetsnivåer: høy, standard og lav. For at brukere skal kunne nyte lydopptak på alle mediespillere uten begrensinger, har denne versjonen flere utdataformater enn tidligere versjoner. Gå til innstillinger i «Utdata» – «Format», og lyden kan tas opp og lagres som MP3, WMA, FLAC, OGG, WAV og AAC.

sett lydkilde

«Opprett planlagt oppgave»-funksjonen inkluderer nå «Gjenta opptak»-modus. Så snart du aktiverer dette, vil programmet utføre en opptaksoppgave i henhold til tiden du har angitt. Dersom du ønsker å ta opp lyd på samme tidspunkt hver dag eller på spesifikke dager, kan du velge «daglig»-boksen, klikke «ukentlig» og velge ukedager, og deretter klikke «opprett» for å lage oppgaven.

gjenta innspillingen

3. Effektiv ID3-identifikator og –redigerer

I denne versjonen har ID3-gjenkjenningen i stor grad blitt forbedret, noe som gir deg muligheten til enklere å organisere sangopptak. I tillegg til engelske sanger kan det også identifisere europeiske og asiatiske sanger ved å legge til tittel, artist, sjanger og annen informasjon. ID3-redigereren lar deg dessuten redigere lydfiler i ulike formater som MP3, WMA, FLAC, WAV osv.

redigere musikk info

4. Hurtigsøkfunksjon

Med den robuste søkemotoren kan du raskere finne sangene du like. Sammenlignet med tidligere versjoner gir Streaming Audio Recorder 4.0 mer nøyaktige søkeresultater. Lydspor med dårlig kvalitet og ufullstendige sanger blir filtrert bort, så det sparer deg fra å sjekke søkeresultatene. I tillegg kan du laste ned alle sanger som vises i søkeresultatene buntvis og med høy hastighet.

mp3 søkemotor

5.Kraftig, innebygd CD-brenner

Dersom du ønsker å organisere plassen på datamaskinen din eller spille av sanger i bilen, er den ideelle løsningen å brenne MP3-filer til CD. Ulikt andre kompliserte programmer er denne innebygde CD-brenneren enkel å bruke. Den krever kun at du setter inn en blank CD i CD-ROM stasjonen, åpner verktøymenyen og velger «CD-brenner». Etter å ha lastet inn filene klikker du «Start» for å starte brenningen. Et varsel vil dukke opp så snart CD-en er ferdig, og deretter kan du enkelt nyte lydsporene mens du er på farten.

brenne filer på cd

6.Intelligent radiospiller

«Radio»-panelet har samlet sammen nesten tusen radiostasjoner i 36 sjangre. Ved å angi ønsket kategori trenger du bare å dobbeltklikke på radioen for å spille av. Du kan også navigere blant stasjonene ved å klikke på «Forrige»- eller «Neste»-knappene. I tillegg kan du enten merke radiostasjonen som favoritt for å huske den eller ta opp direkte i programmet.

spille radiostasjoner

Streaming Audio Recorder 4.0 har gjort store fremskritt i forhold til den tidligere versjonen. Dette er din alt-i-ett musikk-kompanjong som lar deg ta opp lyd, søke og laste ned MP3-filer, konvertere filer, brenne CD-er og lytte til nettradio. Prøv det, og du kommer ikke til å bli skuffet.

Last ned

Vurderinger:4.8 /5(basert på 23 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilLydopptaker.Sist oppdatert på 17-09-2015

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen