Guide

Hvordan Bruke Apowersoft Gratis Online Lydopptaker

1. Forberedelse

Besøk Apowersoft, den gratis, nettbaserte lydopptaleren og klikk «Start opptak».

Før opptaket, velg mikrofon (inngang), systemlyd (utgang) eller begge deler. Klikk deretter “Start opptak”.
velg mikrofon

2. Start opptak

Det er to tilgjengelige opptaksmoduser: Hele skjermen og nettleserfanen.

1. For å ta opp lyden fra alle skrivebordsaktivitetene, velg ganske enkelt “Hele skjermen” → Velg skrivebordets miniatyrbilde → Klikk på “Del systemlyd” → Klikk på “Del”.
skrivebordsaktivitetene
2. For å ta opp lyden til en bestemt fane i nettleseren, velg «Nettleserfane» (nettlesernavnet vil bli erstattet med det du bruker for øyeblikket, som for eksempel Chrome-fanen eller Microsoft Edge-fanen.) → Velg fane → Velg «Del fanelyd» → Klikk på «Del».

Chrome-fanen

3. Pause/stopp opptak

Når opptaket er startet, kan du bruke «Pause» for å la opptaket stå til senere og gjenoppta opptaket når du er tilbake. Eller klikk «Stopp» for å avslutte opptaket.
stopp opptak

4. Lagre opptak

Etter å ha stoppet opptaket, kan du spille av lydsporet direkte på nettet. Og hvis du er fornøyd med det, klikker du bare på «Lagre» for å laste ned lydfilen i mp3-format.
Lagre opptak
Og for å nyte flere avanserte funksjoner som lyd-til-tekst-konvertering, lydredigering, ID3-etikett og mer, sjekk ut PC-versjonen nedenfor.

Last Ned

5. Konverter lydfil

Den innspilte lydfilen vil lagres i MP3-format som standard. Du kan imidlertid også klikke på «Konverter» for å utforske flere videoformatalternativer.

Konverter lydfil

Vurderinger:4.3 /5(basert på 11 vurderinger)takk for din vurdering!
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen