Hvordan Bruke Apowersoft Gratis Online Lydopptaker
Kommentar

Hvordan Bruke Apowersoft Gratis Online Lydopptaker

Sist oppdatert på 18-01-2019 av

Nettbaserte lydopptakere er ekstremt populære akkurat nå, på grunn av at de er så praktiske og raske. De kan brukes når som helst så lenge du har en stabil nettforbindelse. Apowersoft Gratis Online Lydopptaker er en av de beste nettbaserte programmene for lydopptak. Akkurat som andre nettbaserte verktøy, kan det ta opp en hvilken som helst lyd fra PC-en, uansett om det er systemlyd eller lyd fra eksterne kilder som mikrofon. Programmet er dessuten kompatibelt med både Mac og Windows-PC og de mest populære nettleserne, som Firefox, Chrome, Opera og Safari støttes. I tillegg er programmet 100% gratis uten hverken tids- eller størrelsesrestriksjoner. Les videre for å finne ut hvordan du bruker denne nettbaserte lydopptakeren.

Hvordan bruke Apowersoft Gratis Online Lydopptaker

Kjør programmet

Gå til nettsiden og kjør programmet ved å klikke på «Start opptak»-knappen. Hvis det er første gang du bruker Gratis Online Lydopptaker, vil det automatisk laste ned og installere en programvelger på PC-en din. Dette er helt trygt og gjennomføres på få sekunder. Deretter kan du begynne å bruke programmet.

Kjør programmet

Velg lydkilde

Etter at du har åpnet programmet, kan du velge riktig lydkilde i henhold til dine behov ved å klikke på lydknappen nederst til venstre i grensesnittet. «Systemlyd» er for opptak av MP3-filer fra strømmesider, live radio-sendinger, spill osv. «Mikrofon» gjør det mulig å ta opp stemmer og lydinstruksjoner. «Både systemlyd og mikrofon» støtter opptak av både systemlyd og mikrofon. Opptakeren vises så snart du har foretatt et valg.

Velg lydkilde

Start lydopptak

Spill av lyden som skal tas opp, eller snakk inn i mikrofonen. Når alt er klart, klikker du på «Start»-knappen for å starte opptaket. Du kan sette på pause eller fortsette opptaket når som helst, eller du kan klikke på «Stopp» så snart opptaket er ferdig.

Start lydopptak

Spill av lydfilen

Lydopptakeren har et innebygd bibliotek som lister opp alle opptaksfiler. For å spille av en fil, må du gå til «Opptaksliste» nederst til høyre på skjermen. Velg ønsket fil og start avspillingen via den innebygde musikkspilleren. Du kan også klikke på «Åpne mappe» for å vise filplasseringen på PC-en din.

Spill av lydfilen

Legg til musikkinformasjon

Hvis du ønsker å redigere filens ID3-tagg, velger du den i biblioteket, og velger «ID3-tagg redigerer». I popup-vinduet kan du legge til sangtittel, artist, år, album osv.

Legg til musikkinformasjon

Behandle opptaksfilen

Du kan enkelt behandle filene i musikklisten. Her kan du gi filer nytt navn og slette filer fra harddisken uten problemer.

Sammenlignet med lignende verktøy, er Apowersoft Gratis Online Lydopptaker kraftigere, siden det kommer med ekstrafunksjoner i tillegg til den grunnleggende opptaksfunksjonen. Det er en rask og stabil lydopptaker i høy kvalitet.

Konklusjon

Det finnes kun en liten knippe nettbaserte lydopptaker som fungerer som annonsert. Apowersoft Gratis Online Lydopptaker er en av disse. Programmet gir lydfiler i høy kvalitet og du må hverken registrere deg eller abonnere på en tjeneste før du bruker det.

Hvis du ønsker en mer omfattende lydopptaker som gir deg muligheten til å opprette planlagte oppgaver, søke etter sanger, konvertere og laste ned musikk osv., kan du oppgradere til pro-versjonen. Du kan da nyte alle fordeler.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 11 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilLydopptaker, Online Lydopptaker.Sist oppdatert på 18-01-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen