Apowersoft Skjermopptaker API

Apowersoft Online Skjermopptaker API er spesielt utviklet for webmastere, e-læringsplattformer, teknologibloggere, foretaksbrukere og andre som tilbyr skjermopptakstjeneste til brukerne sine. Du kan enkelt kopiere og lime inn koden på siden din og deretter sette inn dette API-et. På denne måten kan du integrere denne skjermopptakeren i nettsiden din for rask tilgang. Så snart denne prosessen er fullført vil du være i stand til å bruke denne nettbaserte skjermopptakeren for å ta skjermvideoer og dermed være til nytte for dine besøkende. For å tilby best mulig valuta for brukere av nettbasert videoopptak vil vi kontinuerlig fortsette å utvikle dette programmet. Du kan dessuten sende inn forslag for å hjelpe oss med å bli enda bedre.

Hvordan bruke Apowersoft Skjermopptaker API

1. Velg en knapp

2. Sett inn teksten i knappen

3. Forhåndsvis

Start

4. Kopier og lim inn koden

Brukertilpasning

Vårt API gir deg også muligheten til å brukertilpasse for spesifikke behov. Ved behov er du velkommen til å kontakte oss.

Oversikt over funksjonene i dette API-et

Dette skjermopptaker API-et kan oppfylle nesten alle behovene du har for skjemopptak. Ved å benytte det kan du fange et brukertilpasset område av skjermen som video sammen med lyd fra systemet, mikrofonen eller begge deler. Du kan også velge å ta opp fullskjerm, web-kamera eller til og med lage en bilde-i-bilde-video.

Når du lager en skjermvideo med dette API-et får du flere muligheter for annotering, som linjer, piler, tekst og mye annet for å gjøre opptaket med instruktivt og livlig. Så snart du er ferdig med opptaket får du muligheten til å lagre det du har tatt opp i ulike videoformater og GIF.

Passende bruk av Apowersoft Skjermopptaker API

Personlige brukere bes om å være oppmerksomme på at lisensavtalen er i effekt fra den datoen du begynner å bruke produktet. Du bør kun godta å bruke dette API-et for formål uten fortjeneste. All oppførsel tilknyttet annonsering, distribuering, gjenutvikling eller programintegrering uten autorisasjon fra oss er strengt forbudt.

Firmabrukere som er villige til å bruke vårt API i selskapets bredde eller produktserie uten annonsering, bes om å forhandle firmalisenser med oss ved å sende inn dette nettbaserte skjemaet. Dersom du inngår denne avtalen på vegne av et selskap må du ha autoriteten til å binde slike organisasjoner til denne avtalen og til å ta ansvar ved eventuelle uenigheter.