Lytt til iTunes lydbøker hvor som helst med de beste M4B til MP3-konverterne
Kommentar

Lytt til iTunes lydbøker hvor som helst med de beste M4B til MP3-konverterne

Sist oppdatert på 27-08-2018 av

M4B er ikke like vanlig som M4A, men begge er MPEG-4-filer. Hvis du liker å lese og kjøper lydbøker fra iTunes Store hos Apple, vil du ofte møte på denne filtypen. Den gjør det mulig å huske stedet der avspillingen stanset sist i stedet for å starte avspillingen fra starten. Denne egenskapen har ikke M4A-filer. Dette anses alltid som en fordel ved avspilling på autoriserte datamaskiner eller Apple-enheter. Hvis du ønsker å lytte til M4B lydbøker og ikke har en kompatibel multimediespiller, må du imidlertid konvertere M4B til MP3, ettersom sistnevnte er det mest populære lydformatet. Les videre for å finne ut hvilke konvertere du kan stole på.

4 apper som kan konvertere M4B til MP3

Konverter M4B med en nettbasert videokonverter

Mange nettbaserte konvertere tilbyr denne funksjonen, og Gratis Online Video Omformer er en av dem. Dette programmet gjør det mulig å konvertere videoer og lydfiler til alle formater som er tilgjengelige, i et brukervennlig grensesnitt. Den raske behandlingstiden og nesten tapsløs konvertering gjør at du sparer massevis av tid samtidig som du får en kvalitet som tilsvarer den originale filen. Det finnes dessuten ingen begrensninger når det gjelder filstørrelse. Du kan konvertere så mange filer du vil på én gang.

For å konvertere M4B til MP3 på nettet, må du først gå til den offisielle nettsiden. I hovedgrensesnittet klikker du på «Velg filer for å starte». Velg deretter M4B-filen på datamaskinen din. Så snart filen er lastet inn, klikker du på «Format» og «MP3». Klikk på «Konverter» for å starte prosessen.

konvertere M4B til MP3

Merk at dette verktøyet kun er tilgjengelig hvis du har en internettforbindelse.

VLC media player

En annen løsning er å benytte VLC til å konvertere M4B til MP3. Dette er en velkjent multimediespiller som kjører på ulike plattformer, inkludert Windows, Mac OS X, iOS og Android. Hvis du bare ønsker å lytte til lydbøkene dine mens du er i farta, uten å gjennomføre ytterligere omkoding, kan du bare installere den riktige versjonen av VLC Media Player. Du finner detaljerte instruksjoner nedenfor hvis du ønsker å konvertere filer med programmet.

Åpne VLC på datamaskinen, hold Ctrl og klikk på R på tastaturet. «Åpne media»-vinduet vises. Klikk på «Legg til», velg din M4B-fil og klikke på «Konverter/lagre». Et popup-vindu vises. Velg «Profil», og deretter «Lyd – MP3». I samme vindu klikker du på «Bla gjennom» for å velge utdatamappe, før du klikker på «Start». VLC konverterer da M4B til MP3 og lager filen på PC-en din.

VLC

Denne filkonverteringen tar mye tid. Det er dessuten ikke alle filer som gjenkjennes på grunn av problemer med kompatibilitet.

Bruk iTunes til å konvertere M4B-filer

iTunes er et av de beste alternativene siden det han håndtere grunnleggende oppgaver innen kodeomforming. For å bruke iTunes som en M4B til MP3-konverter, må du åpne programmet og legge til din M4B-fil. Du kan dra filen til biblioteket. I «Rediger»-fanen klikker du på «Preferanser» > «Importeringsinnstillinger». Her velger du «Importer ved bruk av», og deretter «MP3-omkoder». Deretter går du til «Bok» > «Lydbøker», og klikker deretter på filen du ønsker å konvertere. På samme side velger du «Fil» > «Konverter» > «Opprett MP3-versjon». Lydboken blir deretter lagret som en MP3-fil.

iTunes

Merk at iTunes ikke anbefales når det kommer til filkonvertering. Dette er på grunn av at programmet kan krasje, og at det er vanskeligere å konvertere filer med dette programmet enn med andre tjenester på nettet. Den største ulempen er imidlertid det begrensede antallet filtyper som støttes.

Profesjonell konvertering av M4B i batch-modus

Hvis du skal konvertere flere M4B filer for å lagre dem på mobilenheter, anbefales det at du benytter en profesjonell videokonverter. Med et slikt verktøy kan du behandle alle filer fortløpende, og unngå at kvaliteten reduseres. Samtidig blir filene komprimert til en passende størrelse for lagring. Video Converter Studio er det beste programmet for å gjøre dette, ettersom det kan konvertere M4B-giler til MP3 direkte til MP3-enheten.

Følg veiledningen nedenfor for å konvertere M4B til MP3.

  • Last ned og installer programmet på datamaskinen din.

    last ned

  • Kjør programmet og klikk på «+ Legg til filer». Velg dine M4B-filer.

    konverter M4B til MP3

  • Velg «Profil» > «Lyd» > «MP3» og ønsket kvalitet.

    M4B til MP3

  • Klikk på «Konverter» for å fullføre prosessen.

I tillegg til den kraftige konverteren, har programmet et innebygget redigeringsverktøy, en allsidig videonedlaster, en flerskjermsopptaker, en MV-generator og en kraftig mediespiller. Du kan gjøre alt du vil med programmet.

Videre lesning: Forskjeller mellom M4B og M4A

M4B er mindre kjent enn M4A. Når du kjøper lydfiler fra iTunes Store, er de fleste lagret i M4A-format, mens lydbøker er lagret i M4B. Begge disse er del av MPEG-4-formaet som benyttes til å lagre komprimert lyd/video. M4B et kodet i AAC, mens M4A er i AAC, eller Apple Lossless Audio Codec. På grunn av dette støttes ikke M4B like bredt som M4A.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 12 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilVideo Lyd Konverter, Video omformer kilde.Sist oppdatert på 27-08-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen