Hvordan fjerne en ringetone fra iPhone
Kommentar

Hvordan fjerne en ringetone fra iPhone

Sist oppdatert på 15-03-2019 av

Ved siden av de innebygde ringetonene på iPhone kan brukere legge til tredjeparts ringetoner fra iTunes eller andre kilder. Så snart de er lagt til kan du finne ringetonen på din iPhone. iPhone gir imidlertid ikke muligheten til å slette ringetoner du har lagt til. Dersom du ønsker å bli kvitt uønskede ringetoner må du derfor benytte en profesjonell programvare for mobiladministrering. Du kan slette ringetoner fra iPhone ved hjelp av metodene som gis nedenfor.

Tips: Ringetonene som kom med din iPhone kan ikke vises i iTunes og kan heller ikke slettes. De eneste ringetonene som kan fjernes fra din iPhone er de du selv legger til.

To metoder for å slette ringetoner fra iPhone

Slette ringetone med iTunes

iTunes er primærverktøyet som brukes av Apple-brukere når de ønsker å administrere filene på en Apple-enhet. Dette verktøyet kan hjelpe deg med å slette en ringetone på din iPhone. Slik kan iTunes hjelpe deg.

  • Kjør iTunes og koble din iPhone til datamaskinen. iPhone vil automatisk kobles til iTunes.
  • Klikk på bjelle-symbolet og du kan se ringetonene i iTunes. Høyreklikk på ringetonen du ønsker å slette. Velg «Slett».
  • Bekreft filene du ønsker å slette ved å klikke «Slett toner» i dialogboksen som vises.

slette ringetoner fra iPhone

Ulemper: Etter å ha gått gjennom disse stegene vil du kunne fjerne en ringetone fra iPhone. Når du bruker denne metoden blir imidlertid både ringetonene fra iTunes og fra PC-en slettet. Du kan ikke beholde en av kopiene. Dersom du kun trenger å fjerne ringetonen på mobilen for å frigjøre plass, eller dersom du foretrekker en mer fleksibel metode kan du prøve et mer profesjonelt verktøy som nevnt nedenfor:

Slette ringetoner fra iPhone uten iTunes

Et annet flott verktøy du kan bruke for å slette en ringetone fra iPhone er Apowersoft Phone Manager. Dette verktøyet er utviklet for å hjelpe Apple-brukere med å administrere enhetens filer på en enkelt måte. Når du skal slette en ringetone trenger du bare å merke og slette filen. Det er enkelt som bare det, og enhver nybegynner kan enkelt håndtere det. Det lar deg dessuten velge flere ringetoner for sletting.

1

Last ned og kjør programmet

Det første du må gjøre er å laste ned programmet ved å klikke på knappen nedenfor. Deretter åpner du programmet.

Last ned

2

Koble iPhone til PC-en

Så snart programmet er åpnet, kobler du din iPhone til PC-en med USB-kabelen. Merk at verktøyet automatisk oppdager og kobler til iPhone. Så snart den er tilkoblet vil du finne all basisinformasjon i hovedgrensesnittet.

3

Slett ringetonen

Klikk på «Musikk»-fanen og du vil i venstre del av menyen se «Ringetone». Klikk på den for å vise alle ringetonene på din iPhone. Merk alle eller de ringetonene du ønsker å fjerne og klikk deretter på «Slett»-knappen.

slik fjerner du en ringetone fra en iPhone

I tillegg til å fjerne ringetoner kan du laste inn og eksportere ringetoner direkte med dette verktøyet. Du klikker bare på «Importer» eller «Eksporter»-knappene for å gjøre dette. I tillegg kan du også administrere andre filer som bilder, videoer, apper, meldinger og til og med kontakter. Alt dette kan gjøres ved å navigere blant fanene.

Dette er enkle metoder for å slette ringetoner fra iPhone. Begge er veldig nyttige og gir deg samme resultat. Dersom du ønsker noe som er profesjonelt, nytt og enkelt å håndtere, anbefales det imidlertid at du benytter Apowersoft Phone Manager ettersom dette gir deg muligheten til å slette uønskede ringetoner i henhold til dine behov. Du kan med fordel prøve programmet for å oppdage hva andre lojale brukere opplever med dette verktøyet.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 12 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tiliOS tips, iPhone Tips, Mobil Manager.Sist oppdatert på 15-03-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen