De mest effektive metodene for å konvertere MP4 til M4R
Kommentar

De mest effektive metodene for å konvertere MP4 til M4R

Sist oppdatert på 30-06-2015 av

M4R er et filformat som brukes for å lage ringetoner til iPhone. Ulikt Android-brukere som kan angi ringetonene sine på en mer fri måte, kan iPhone-brukere kun bruke lyd i M4R-format som ringetone. Dessuten finnes det få tilgjengelige ringetoner for iPhone, og det er langt mellom de personlige ringetonene. Noen brukere har imidlertid et stort antall MP4 musikkfiler for hånden. Noen av disse har behov for å rippe musikk fra MP4-filen slik at de kan bruke den som ringetone. For å hjelpe iPhone-brukere med å lage ringetoner i henhold til ønskene deres, vil vi her introdusere noen fantastiske verktøy for å lage iPhone-ringetoner ved hjelp av en MP4 til M4R-konverter.

Før vi fortsetter til verktøyene, må vi vite hva en MP4-fil er. MP3 er et format for lyd- og videolagring. Dette formatet blir ofte ansett å være etterfølgeren til MP4, men dette er en feiloppfatning. MP3 er i realiteten et lydformat, mens MP4 er et medieformat som kan brukes for å lagre både lyd og video. Dersom du ønsker å trekke ut musikk fra MP4-filer og bruke dem som ringetone, kan du benytte følgende veiledning.

To flotte måter for å konvertere MP4 til M4R

Metode én: Gjennom et enkelt, nettbasert verktøy

Metode to: Via et profesjonelt tredjepartsprogram

1

Bruk av nettbasert konverter

Dersom du ikke har lyst til å laste ned og installere en konverter på datamaskinen din anbefales det på det sterkeste å benytte et nettbasert program. Det beste programmet på nettet er Apowersoft Gratis Online Video-og Lydomformer. Dette er et gratis nettbasert verktøy som kan konvertere filer til ulike filformater. Les veiledningen som gis nedenfor for å få det til å fungere.

  • Klikk på «Bla igjennom»-knappen for å laste opp MP4-videoer.
  • Velg «M4R» som utdataformat.
  • Klikk på «Konverter»-knappen for å starte konverteringen fra MP4 til M4R.

konvertere en MP4 til M4R

Vent et lite øyeblikk og filen blir konvertert og lagret til PC-en. Deretter kan du overføre den til din Apple-mobil og angi den som ringetone.

2

Bruk en profesjonell konverter

En annen flott profesjonell konverter vi kan bruke finner vi i Video Converter Studio. Dette er et frittstående verktøy som kun er kompatibelt med Windows OS. På tross av at det er en spesialisert konverter, har den et rent og brukervennlig grensesnitt og er mulig å få kontroll over ved første øyekast. I tillegg kan den bidra til rask konvertering av MP4 til M4R. I tillegg lar det brukere konvertere flere filer samtidig. Dersom vi ønsker å bruke et kraftigere og mer profesjonelt verktøy kan vi derfor bruke denne konverteren. Følg stegene nedenfor for en bedre forståelse for hvordan du kan bruke den.

Last ned

  1. Last ned og installer programmet på datamaskinen din.
  2. Kjør programmet etter installasjon. Klikk på «Legg til filer» slik at MP4-filen kan legges til i verktøyet.
  3. Når den er klar, klikker du på «Profil»-fanen for å velge filformat. Velg «M4R» som utdataformat.
  4. Klikk deretter på «Konverter»-knappen for å starte konverteringen. M4R-filen blir da lagret på datamaskinen din.

Konvertering fra MP4 til M4R

I tillegg til å konvertere MP4 til M4R, har dette verktøyet også en innebygget redigerer som gir muligheten til å beskjære og rotere en video. I tillegg gir den muligheten til å legge til effekter, vannmerker og undertekster til videoer for å gjøre dem enda mer fantastiske.

Konklusjon

Vi er nå i stand til å lage en personlig ringetone for iPhone ved å følge en av veiledningene som gis ovenfor for hvordan konvertere MP4 til M4R. Begge er nyttige verktøy. Med tanke på det nettbaserte verktøyet er det nødvendig med en internettforbindelse. Video Converter Studio lar deg imidlertid konvertere og til og med redigere mediefiler uten internett.

Tips: Etter å ha bestemt deg for hvilket verktøy du ønsker å bruke, kan du overføre M4R-filene til din iPhone ved hjelp av Apowersoft Phone Manager. Dette verktøyet er laget spesielt for at du kan behandle og organisere all mobildata fra datamaskinen. Du kan lese om hvordan overføre musikk fra PC til iPhone for å lære mer.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 9 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilVideo Lyd Konverter.Sist oppdatert på 30-06-2015

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen