Hvordan få musikk til iPhone uten iTunes
Kommentar

Hvordan få musikk til iPhone uten iTunes

Sist oppdatert på 15-03-2019 av

Apple definerer iTunes som den beste måten for å organisere og nyte musikken som du allerede eier, men det krever ofte mye energi og oppmerksomhet for å behandle musikk med iTunes. Selv om iTunes eier omtrent 43 millioner sanger som iPhone-brukere kan benytte i sine egne musikkbibliotek, synes flere brukere at dette likevel ikke er den beste løsningen for å administrere iPhone-musikk. Dette er på grunn av at det ikke gir brukerne muligheten til å kopiere musikk til iPhone uten iTunes. Derfor vil de heller ta risikoen med å jailbreake sin iPhone for å bli kvitt disse begrensningene satt av Apple.

Et perfekt alternativ for å få musikk på iPhone uten iTunes

For de som lurer på om det finnes et godt alternativ til iTunes som ikke krever jailbreak men som gir muligheten til å direkte overføre iPhone-musikk, introduserer vi her et perfekt iTunes-alternativ for å berike og organisere musikkbiblioteket ditt på iPhone.

Apowersoft Phone Manager er en omfattende programvare for mobiladministrering for iPhone og Android smarttelefoner. Med dette fantastiske verktøyet kan du overføre, vise, gjenopprette og sikkerhetskopiere mobil- eller nettbrett-filer inkludert, men ikke begrenset til, musikk, meldinger, kontakter, apper, bokmerker, samtalelogger, skrivebordsbakgrunner, videoer osv. enkelt på PC-en. Dette verktøyet har oppnådd berømmelse for dets flotte funksjonalitet for overføring av musikk til iPhone uten iTunes. Kom i gang med stegene nedenfor.

1

Last ned denne appen på datamaskinen din og åpne den etter installasjon.

Last ned

2

Koble iPhone til PC-en ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. Trykk på «Stol på»-knappen i varslingsvinduet på din iPhone.

3

I brukergrensesnittet klikker du på «Musikk»-ikonet på toppen. I musikkmenyen ser du all eksisterende iPhone-musikk. Importer nedlastet musikk fra PC-en eller andre enheter til iPhone. Med noen få klikk kan du overføre musikk til iPhone.

få musikk til iPhone

4

Trykk på «Koble fra»-knappen for å koble din iPhone fra datamaskinen.

Du er velkommen til å se denne videoen som gir en dynamisk demonstrasjon av hvordan du kan få musikk på iPhone uten iTunes.

Multifunksjonelle Musikkfunksjoner

Dersom du behandler dette verktøyet kun som en måte for å overføre musikk, drar du ikke full nytte av det. Dette programmet har faktisk flere musikkfunksjoner:

1. Permanent Slette musikk for å frigjøre plass

Dette verktøyet gir deg muligheten til å slette musikk på iPhone for å frigjøre plass, slik at du kan overføre sanger til din iPhone uten å bekymre deg for lagringsplass på telefonen.

2. Kategoriser musikk for å tilpasse musikkbiblioteket

For å tilpasse musikkbiblioteket er denne appen designet med en «Ringetone»-funksjon, slik at du kan angi hvilken som helst musikk som din ringetone. Dessuten kan du legge musikk i valgte mapper ettersom denne enheten kommer med en funksjon for enkel kategorisering. I denne fantastiske prosessen kan du fritt kopiere musikk til iPhone uten iTunes for å tilpasse musikkbiblioteket ditt.

kategoriser musikk

3. Vis spesifikk musikkinformasjon for å lære mer

For å lære mer om din iPhone-musikk, tilbyr denne telefonadministratoren detaljert informasjon om musikken, som størrelse, varighet, artist og album, som alle gir deg en mulighet til å få en overordnet oppfatning av musikkbiblioteket ditt.

4. Samtidig koble til to enheter for å overføre musikk

Denne telefonadministratoren er kompatibel med Android og iOS smarttelefoner. Dersom den ønskede musikken er lagret på andre iEnheter eller Android smarttelefoner, kan du raskt overføre musikk mellom to enheter siden denne telefonadministratoren kan koble sammen to telefoner og behandle overføring av data mellom telefonen og datamaskinen.
samtidig koble til to enheter

I tillegg til å tilfredsstille dine behov for å overføre musikk til iPhone uten iTunes, er alle musikkfunksjonene utstyrt med bilder, videoer, kontakter osv. Uten iTunes og jailbreak kan denne appen overføre data på en effektiv måte. Som et allsidig program kan denne telefonadministratoren oppfylle nesten alle kravene dine for iPhone-administrering.

I tillegg til de ovennevnte gode iTunes-alternativene finnes det en lang liste med titler. Disse inkluderer for eksempel iTools, DiskAid, SynciOS, Google Play Music, som alle har sine ulemper. For å redusere bruk av verdifull tid, kan dette verktøyet brukes for å kopiere musikk til iPhone uten iTunes.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 37 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tiliOS-overføring, Mobil Manager.Sist oppdatert på 15-03-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (1)

  • Suverent, Itunes er for omstendelig når jeg har mye musikk i album!
    0
    0
    0
    Svar
Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen