De Beste Metodene for Konvertering fra M4A til M4R
Kommentar

De Beste Metodene for Konvertering fra M4A til M4R

Sist oppdatert på 01-07-2015 av

M4R er et lydfil-format som har bedre kvalitet enn det populære MP3-formatet, og med som er mindre i størrelse enn MP3. M4R er et slags spesialformat som benyttes til iPhone-ringetoner og som kan kjøpes fra iTunes. Lyd i M4A er ikke bare nyttig for underholdning, men passer dessuten for bruk som ringetone. Formatet må imidlertid konverteres. Når du får en M4A lydfil må du endre den til M4R, som er et normalt filformat som autoriseres av Apple. I denne artikkelen viser vi deg to løsninger for å konvertere M4A til M4R.

Programvare for å Konvertere M4A til M4R

Apowersoft Video Converter Studio

Dette verktøyet er et profesjonelt desktopprogram for å konvertere lyd/videofiler til ulike populære filformater som du trenger. Du kan få detaljert informasjon om dette verktøyet ved å benytte denne lenken. Det er faktisk ekstremt raskt og enkelt å konvertere M4A til M4R ved hjelp av denne programvaren. Bare følg stegene som beskrives nedenfor og lær mer:

Steg 1: Last ned og installer programmet på PC-en din.

Last ned

Steg 2: Klikk på «Legg til filer»-knappen og velg M4A-filene du ønsker å konvertere. Som en alternativ metode for å importere filene kan du også dra dem til kontrollpanelet i hovedgrensesnittet.

Steg 3: Klikk på ned-pilen og velg «Lyd». Deretter velger du «M4R» som lydformat for utdata.

Steg 4: Klikk på «Konverter»-knappen for å starte konverteringsprosessen. Deretter kan du overføre den konverterte M4R-filen til din iPhone og angi den som ringetone.

Programvare konvertere M4A til M4R

Denne M4A til M4R-konverteren kan i tillegg til å behandle enkeltfiler også konvertere flere filer samtidig. Dette betyr at du har muligheten til å få overført en rekke filer til et iPhone-vennlig format samtidig, noe som sparer deg for mye tid og energi. Du kan være trygg på at programmet opprettholder den samme lydkvaliteten i de konverterte filene. I tillegg til funksjonen for konvertering av lyd kommer det også med andre flotte funksjoner som kan være nyttige, inkludert videospiller, videoredigerer, enkel videoredigerer osv. Når du utforsker alle funksjonene kommer du til å oppdage at det er et verdifullt multimedieverktøy.

iTunes

Sangene i M4A-format i ditt iTunes-bibliotek kan også konverteres til M4R. Men du må forsikre deg om at M4A-filene er blitt lastet opp til ditt iTunes-bibliotek før du starter konverteringen. Bruk av denne metoden fører ikke til nedsatt nedlastingshastighet, men den kompliserte prosessen involverer flere steg, noe som kan være tidkrevende. Det kan dessuten virke litt forvirrende og komplisert, spesielt for de som er mindre teknisk begavede.

Prosessen med å konvertere M4A til M4R ved hjelp av iPhone involverer generelt følgende steg:

  • Legg til M4A-sanger til spillelisten din i iTunes.
  • Spesifiser start- og sluttiden til ringetonen innenfor 40 sekunder og lag en AAC-versjon.
  • Gjør om AAC-filen til M4R-format og legg den til «Toner»-kolonnen nede til venstre i grensesnittet av iTunes.
  • Synkroniser M4R-filen til din iPhone ved hjelp av iTunes. Angi filen som ringetone på din iPhone.

iTunes M4A til M4R

Jeg har laget et sammenligningskjema for å bedre kunne illustrere hvilke alternativer du har:

Apowersoft Video Converter StudioiTunes
Involverte stegKonvertering kan gjøres med 3 enkle steg.Flere steg er involverte i prosessen.
BrukervennlighetVerktøyet er brukervennlig.Konverteringsfunksjonen krever lengre tid å lære.
Støttede konverteringsformaterDet støtter ulike video- og lydformater.Det fungerer for noen få formatkonverteringer.
LydkvalitetDet opprettholder den originale lydkvaliteten etter konvertering.Lydkvaliteten garanteres ikke etter konvertering.

Sammendrag

Etter å ha sett på disse to metodene for hvordan man kan konvertere M4A-filer til M4R, er det ganske tydelig at Apowersoft Video Converter Studio er det beste valget på grunn av at den er praktisk, sørger for god lydkvalitet og inneholder ulike andre funksjoner som ikke finnes i iTunes. Uansett hva du velger håper jeg at du kan få litt nyttig informasjon ut av denne artikkelen.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 10 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilVideo Lyd Konverter.Sist oppdatert på 01-07-2015

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen