Hvordan konvertere M4A til MP3-format
Kommentar

Hvordan konvertere M4A til MP3-format

Sist oppdatert på 19-02-2016 av

M4A står for MPEG-4 Audio Layer og er et filformat som støtter kun lyd. Det har bedre kvalitet enn MP3 og brukes ofte i iOS-enheter som iPhone og iPod. Noen av programmene som støtter dette formatet er Windows Media Player, Quicktime, iTunes og Roxio Popcorn, Toast og Creator.

Du ønsker kanskje å endre fra M4A til MP3 dersom du vil lytte til lydfilen på enheter som ikke støtter M4A. MP3 er standard lydformat, så det støttes av de fleste enheter og mediespillere. I tillegg er lyd i MP3-format litt mindre enn lyd i M4A-format, så du er i stand til å spare litt lagringsplass.

Shareware-programmer for å endre M4A-filer til MP3

Programmet Video Converter Studio kan brukes til å konvertere M4A til MP3. Du kan laste ned en gratis prøveversjon for å teste programmets funksjoner før du bestemmer deg for å skaffe fullversjonen så snart prøveperioden er over. Dette er et kraftig og stabilt verktøy som tilbyr flere funksjoner enn andre gratis konvertere som kan foreta konverteringen på nettet eller offline. Det må installeres på datamaskinen din, så du trenger ikke å åpne nettleseren din for å bruke det.

Last ned

Programmet støtter ulike formater inkludert M4A, M4R, AVI, MKV, WMV, 3GP og flere bærbare enheter som iPhone, iPad, iPod, Galaxy-mobiler, LG, HTC osv. Du kan raskt og enkelt konvertere en video til et annet video eller lydformat og konvertere en lydfil til et annet lydformat. Andre funksjoner dette programmet kan skryte av er videoredigerer, videospiller, videonedlaster, videoopptaker og MV-lager.

Video Converter Studio

Omfattende M4A til MP3-konverter

Et annet flott verktøy jeg anbefaler er Streaming Audio Recorder. I tillegg til standard opptaksfunksjon tilbyr dette verktøyet dessuten en innebygd lydkonverter. Det gir deg muligheten til å konvertere M4A-filer til ulike formater som MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV osv., som sørger for flere behov fra brukerne. Det som skiller programmet fra andre er at det gir deg muligheten til å konvertere lydfiler i batcher og gir muligheten til å sette sammen flere filer til én. Konvertering av M4A til MP3 er ikke lenger noe problem ved hjelp av dette kraftige verktøyet.

Streaming Audio Recorder

Her er detaljerte instruksjoner for hvordan det brukes.

  1. Last ned og installer programmet på datamaskinen din og kjør det.
  2. Last ned

  3. Gå til menyverktøyet i øvre høyre hjørnet av skjermen og klikk på «Lydkonverter»-fanen.
  4. Klikk på «Legg til»-knappen og velg filene du ønsker å konvertere, og klikk deretter på «Åpne» for å laste opp filer.
  5. Etter å merket M4A-filen må du velge «MP3» som utdataformat og klikke på «Start»-knappen for å starte konverteringen.
  6. Vent litt mens programmet konverterer filen, og den konverterte MP3-filen blir lagret på datamaskinen din. Du kan sjekke dem ved å klikke på «Åpne mappe».

Fire metoder å konvertere M4A til MP3 gratis

Metode 1: Gratis nettbasert verktøy – Apowersoft Gratis Online Video-og Lydomformer

Dette gratisverktøyet er enkelt å bruke og kan benyttes for å konvertere M4A-filer. Det kan i tillegg uten problemer konvertere lyd- og videofiler lagret på datamaskinen din til MP3 og andre lydformater inkludert WMA, WAV, RA, FLAC, AAC, AC3 og OGG. Konverteringen gjøres i 3 enkle steg som forklares på denne nettsiden. Velg video- eller lydfilen du ønsker å konvertere til MP3, velg format og konverter. Stegene er ikke kompliserte og de som har lite erfaring med konvertering av filer kan gjøre det som en profesjonell bruker.

Video-og Lydomformer

Metode 2: Konverter M4A-filer med iTunes

Dersom du har iTunes installert på datamaskinen din kan du bruke dette programmet til å konvertere M4A til MP3. Her er stegene du må følge for å gjennomføre denne konverteringen:

  1. Åpne iTunes og klikk på nedtrekkspilen i vinduets øvre venstre hjørne.
  2. Velg Preferanser, Generelt og Innstilinger for importering.
  3. Ved siden av Import velger du MP3-omkoder og klikker på OK-knappen.
  4. Finn M4A-filen du ønsker å konvertere, høyreklikk og velg Opprett MP3-versjon.

iTunes

Metode 3: Konverter M4A-filer med en kostnadsfri M4A til MP3-konverter

Det finnes dessuten kostnadsfrie konvertere utviklet for å konvertere M4A-filer som du kan laste ned fra nettet. Siden de er gratis, kommer de ofte med annonser. De tilbyr også tilpassing av utdatakvaliteten og noen kommer dessuten med en innebygd avspiller som lar deg lytte til lydfiler som er lagret på datamaskinen din.

 M4A til MP3-konverteren

Metode 4: Konverter M4A-filer med Freemake Audio Converter

Freemake Audio Converter er et annet program som kan konvertere lydfilene dine fra M4A til MP3. I tillegg lar det brukere konvertere lydfiler mellom ulike lydformater, inkludert WMA, WAV, AAC, OGG, MP3, M4A osv. Ulikt Apowersoft Free Online Audio Converter må du laste ned og installere programmet før du kan benytte det.

Freemake

Vurderinger:4.3 /5(basert på 16 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilVideo Lyd Konverter.Sist oppdatert på 19-02-2016

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen