Hvordan konvertere MP3 til M4R-ringetone for iPhone
Kommentar

Hvordan konvertere MP3 til M4R-ringetone for iPhone

Sist oppdatert på 01-07-2015 av

MP3 er et standard teknologisk og digitalt omkodingsformat for lydlagring. Dets overlegne kvalitet i komprimering av lyd i en liten fil mens lydkvaliteten bevares gjør den populær i musikkbransjen. Det meste av musikk vi hører på er i dette formatet. I tillegg kan nesten alle elektroniske enheter på markedet gjenkjenne og spille av lyd i dette formatet, inkludert iPhone fra Apple. Problemet er altså ikke at iPhone ikke kan spille av MP3-musikk, men at det kun godtar M4R-filer som ringetone. I tillegg er M4R-ringetonene på nettet langt fra omfattende nok til å tilfredsstille iPhone-brukeres etterspørsel. For å kunne gi folk mer frihet når det gjelder å tilpasse ringetoner til iPhone, gir vi her løsningen for å få M4R-ringetoner fra MP3-musikk. Det vil si, konvertering av MP3 til M4R-format.

Enkel veiledning for å gjøre om MP3-filer til iPhone-ringetoner

Først gjør vi om MP3-musikk til iPhone M4R ringetoner med to optimale løsninger og deretter overfører vi dem til iPhone-enheter. Du kan benytte den komplette løsningen nedenfor.

1

Del 1: Endre MP3-musikk til M4R-ringetone

Metode én: Bruk Videokonverter

En av de mest anbefalte konverterne er Video Converter Studio. Dette er et profesjonelt verktøy som gir muligheten til å konvertere enhver video- og lydfil til et hvilket som helst format. Sammenlignet med lignende MP3 til M4R-konvertere, er dette verktøyet for å lage M4R-ringetoner fra MP3-musikk mye raskere og mer pålitelig. Det tar bare noen få sekunder å få ringetonene du ønsker. Start med å laste ned og installere verktøyet på PC-en din.

Last ned

La oss komme i gang med dette verktøyet.

 1. Start programmet og klikk «Legg til filer» for å importere MP3-filer.
 2. Klikk på pilen for å utvide formatlisten i «Profil»-feltet. Velg «M4R» som utdataformat.
 3. Klikk på «Konverter» for å starte konverteringen. MP3-filen blir deretter lagret på PC-en din som en M4R-fil.

Programvare konvertere M4A til M4R

Dersom du ønsker det gir programmet også muligheten til å konvertere MP3 til M4R-filer gruppevis, noe som definitivt er en mer effektiv tilnærming enn å konvertere filene enkeltvis. Programmet har dessuten en innebygd videoredigerer som kan brukes dersom du ønsker å redigere lydfilene på datamaskinen din. Ved hjelp av dette fantastiske verktøyet er det ikke noe behov for å installere en annen videoredigerer.

Metode to: Bruk iTunes

I tillegg til tredjepartsverktøyet nevnt ovenfor, kan dessuten iTunes brukes for å lage M4R-ringetoner fra MP3. iPhone-brukere bør allerede ha iTunes installert på datamaskinene sine. Dersom du ikke har det, kan det lastes ned fra Apple sin offisielle side. Sammenlignet med den første metoden, er stegene med iTunes mer kompliserte og tar lenger tid. Det krever imidlertid ikke installasjon av et tredjeparts verktøy. Nedenfor finner du veiledningen for hvordan konvertere MP3 til M4R via iTunes.

 1. Åpne iTunes og gå til «Fil» > «Legg filer til bibliotek» og legg til MP3-filene til iTunes fra datamaskinen din.
 2. Klikk på «Musikk» for å se de opplastede MP3-filene.
 3. Høyreklikk på MP3-filen og velg «Lag AAC-versjon» for å tillate opprettelsen av en ny fil i M4A-format med det samme filnavnet. Den blir plassert under den originale filen.
 4. lag AAC-versjon

 5. Klikk deretter på den nye filen og velg «Vis i Windows utforsker». Et nytt vindu dukker opp og viser filen i M4A-format.
 6. Så snart du ser filen, høyreklikker du på den og gir filutvidelsen nytt navn fra M4A til M4R. Deretter kan du overføre ringetonen og bruke den på din iPhone.

2

Del II: Overføre M4R-ringetoner til iPhone

Etter at vi har gjort om musikken fra MP3 til M4R-ringetoner, er det neste steget å overføre dem til iPhone. Det høyst anbefalte programmet er Apowersoft Phone Manager, som er et nettbasert program som kan benyttes for å overføre filer mellom datamaskinen og i-enhetene dine.

 1. Last det ned og installer det på den lokale harddisken din.
 2. Last ned

 3. Kjør programmet og koble iPhone til PC-en.
 4. Så snart den er tilkoblet, klikker du på «Musikk»-fanen og importerer M4R til ringetone-mappen. I løpet av sekunder er filene lagret på din iPhone.
 5. importerer M4R til ringetone-mappen

 6. Koble fra din iPhone fra PC-en ved å klikke på «Koble fra»-knappen og du er i stand til å angi de overførte M4R-filene som ringetone.

Konklusjon

Dette er den integrerte løsningen for å gjøre MP3-musikk om til ringetoner for iPhone. Begge triksene for å konvertere fra MP3 til M4R har sine individuelle fordeler. Du kan teste dem for å få ringetonene dine, eller du kan legge igjen en kommentar dersom du har andre idéer.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 11 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilVideo Lyd Konverter.Sist oppdatert på 01-07-2015

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen