Apowersoft har lansert iPhone/iPad-opptaker
Kommentar

Apowersoft har lansert iPhone/iPad-opptaker

Sist oppdatert på 03-01-2018 av

29. januar 2016 annonserte Apowersoft lanseringen av Apowersoft iPhone/iPad-opptaker 1.0, en viktig oppdatering for digitale medieløsninger for iOS-brukere. Den nyeste versjonen for øyeblikket er V1.0.8, som har sterkt forbedret ytelse i speiling og fanging. Dette komplette programmet er utviklet spesielt for å hjelpe iPhone/iPad-brukere med å speile enhetene sine til datamaskinen for en bedre visuell opplevelse og fange skjermen som video og bilder. Det er ideelt for alle som lager presentasjoner eller som ønsker å ta opp spill, videochat osv. For flere detaljer om de flotte funksjonene i dette nylig lanserte programmer kan du se nedenfor.

Last ned

Uthevede funksjoner i Apowersoft iPhone/iPad-opptaker

Koble iPhone/iPad trådløst til datamaskinen

Uten å benytte jailbreak på enhetene dine eller bruke ledninger kan du enkelt koble iOS-enheter til Windows/Mac for å speile skjermen. Stegene for å utføre dette er ganske enkle. Du trenger bare å sette opp iEnheten og datamaskinen på samme nettverk og aktivere speilingsfunksjonen til «AirPlay» i kontrollsenteret. All skjermaktivitet som spill, strømming, dokumenter, videoklipp og musikk kan deretter synkroniseres til datamaskinen i sanntid.

AirPlay i kontrollsenteret

Strøm enhver skjermaktivitet med lyd til PC-en

Ulike de fleste programmer for mobiladministrering som kun kan vise mobilskjermen på PC uten lyd, kan denne iPhone/iPad-opptakeren strømme både skjermaktivitetene og lyd til datamaskinen i høy kvalitet. Dette er flott når du skal nyte spilling, videosamtaler eller se filmer. Det du kan høre på iEnheten kan synkroniseres til datamaskinen din.

Strøm enhver skjermaktivitet

Tilpass innstillinger for visning og fanging

For å oppfylle brukernes ulike behov for visning og fanging tilbyr Apowersoft iPhone/iPad-opptaker ulike alternativer for brukertilpassing. Du kan velge ønsket visningskvalitet (720P eller 1080P), utdatamappe, videoformat (MP4, WMV, AVI, FLV, GIF og andre), videokvalitet og mye mer. Det tilbyr dessuten ulik lydinndata for opptak av iOS-skjermen. Du kan velge å ta opp systemlyd, mikrofon, begge eller ingen basert på dine behov.

tilpass innstillinger

Enkelt skjermopptak på iOS

Apple er streng når det gjelder skjermopptak, og slike apper kan raskt bli trukket fra App Store så snart de dukker opp. I dette tilfellet kan du benytte denne iOS-opptakeren for å speile skjermaktiviteten til PC og deretter foreta opptaket. Før du tar opp kan du dessuten gå til alternativer for å velge lydinndata for opptak. Uansett om du ønsker å fange videochat fra begge parter eller ta opp spilling med bakgrunnsmusikk og kommentar, kan dette gjøres på en enkel måte.

enkelt skjermopptak på iOS

Ta øyeblikkelig skjermbilder i HD

I tillegg til å ta opp skjermvideoer støtter dette programmet også skjermbilder av iPhone/iPad-skjermen med ett museklikk. Så snart skjermen er fanget blir bildet lagres som en PNG-fil. Du kan gå til utdatamappen for å finne skjermbildene, og disse kan deles øyeblikkelig med vennene dine eller lagres på en lokal harddisk for fremtidig bruk.

ta øyeblikkelig skjermbilder

Apowersoft iPhone/iPad-opptaker gir en komplett løsning for de som ønsker å vise iOS-skjermen på datamaskinen for bedre presentasjon eller deling. I tillegg er det flott å kunne ta opp/ta skjermbilder av iEnhetens skjerm for å lage tutorialer eller lagre viktig data. Det er verdt et forsøk, og du kan enkelt laste det ned og prøve det nedenfor.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 13 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tiliOS-opptaker.Sist oppdatert på 03-01-2018

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen