Apowersoft Skjermfangst Pro 1.0 Lansert
Kommentar

Apowersoft Skjermfangst Pro 1.0 Lansert

Sist oppdatert på 05-08-2015 av

I dag er Apowersoft stolte over å annonsere lanseringen av Apowersoft Skjermfangst Pro – den første versjonen av denne praktiske programvaren for skjermbildekopier. Verktøyet gjør det lett for deg å ta skjermbildekopier på en enkel, rask og profesjonell måte.

Dette programmet er enestående på grunn av at du kan tilpasse skjermbildekopiene med enten en enkel eller avansert redigerer, etter behov. Dette gjør at programmet kan brukes i forskjellige felt, på grunn av fleksible alternativer. I tillegg kan du dele til sosiale kontoer med et enkelt klikk.

Last ned

Nøkkelfunksjoner i Skjermfangst Pro

La oss se på de unike egenskapene til dette praktiske verktøyet.

1. Fang hva som helst på Skjermen

Når du ønsker å ta skjermbildekopi av en del av skjermen eller et vindu på datamaskinen din, tillater dette verktøyet deg å utføre oppgaven med noen få klikk. I hovedgrensesnittet gis du 10 ulike modus for fanging som kan ta skjermbildekopier i alle situasjoner. De innovative modusene som menyfanging og fanging av rullevinduer tilbyr stor grad av bekvemmelighet. Når du har valgt en modus kan du konfigurere innstillingene og utdataformatene som illustrert i grafen under. Etter dette, trykk på kamera-ikonet for å fange det du trenger.

2. Rediger Skjermbildekopier og Andre Bilder

Etter at du har laget en skjermbildekopi, har du muligheten til å bruke redigereren til å legge til merknader eller andre elementer for å finpusse bildet. I feltet for hurtigredigering gis du valgene av figurer, linjer, tekst, uthevinger og mer for å redigere bildet ditt.

rask redaktør

I den avanserte bilderedigereren får du tilgang til enda flere alternativer for å tilpasse skjermbildekopien din. Alternativer som bildeeffekter, ulike figurer, utfylling, pensel, endre størrelse og andre vil helt sikkert tilfredsstille dine behov.

bilderedigeringsprogram

Videre kan du i visningsfanen se de redigerte bildene i forminsket størrelse eller i fullskjerm.

Visning av Skjermfangst Pro

I tillegg til muligheten for å redigere skjermbildekopier, tilbyr dessuten dette verktøyet muligheten til å importere bilder og redigere dem etter behov.

3. Last opp og Del Skjermbildekopiene Dine

I tillegg til de ovennevnte funksjonene, kommer dessuten Apowersoft Skjermfangst Pro med en gratis lagringstjeneste der du kan laste opp bildene dine. Dette er veldig nyttig ettersom du kan få rask tilgang til bildene dine fra andre datamaskiner. Hvis du er opptatt av at alt skal gå bra, kan du til og med beskytte bildene dine ekstra ved å legge til passordbeskyttelse. Så snart du er ferdig med opplastingen, vil du motta en kobling til bildet. I tillegg har du muligheten til å dele bildene dine til sosiale kontoer direkte. Delings- og opplastingsalternativene er tilgjengelig i toppmenyen i hovedgrensesnittet, verktøylinjen for hurtigredigereren og feltet for avansert redigering.

laste opp

4. Andre

På venstre side i hovedgrensesnittet, vil du se et «Hurtigstart»-felt som gir deg tilgang til avansert bilderedigerer, nett-basert applikasjon for fanging av nettsider og bildeopplaster. Disse innstillingene har definitivt utvidet kapasiteten til dette verktøyet.

rask lansering ruten

Dersom du ønsker å fange en popup-meny som dukker opp med en tidsforsinkelse, kan du bruke menyfangingsmodusen som gir deg 5 sekunder til forberedelser før fanging. Ellers kan du for økt fleksibilitet også bruke alternativet for «Forsinket Fanging».

forsinkelse i skjermfangst

Totalt sett, tilbyr Apowersoft Skjermfangst Pro en flott ett-steds løsning som lar deg fange, redigere og dele skrivebordet og nettinnholdet du ønsker. Programmet er vel verdt det for alle desktopbrukere, så du burde teste det!

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 10 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilSkjermfangst.Sist oppdatert på 05-08-2015

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen