Video Download Capture v6.0 ble lansert
Kommentar

Video Download Capture v6.0 ble lansert

Sist oppdatert på 17-08-2016 av

Video Download Capture v6.0 ble lansert 27. juli 2016. Video Download Capture er et praktisk og komplett nedlastingsverktøy som kan laste ned videoer fra YouTube, DailyMotion, Vevo, Vimeo, Lynda og mange andre videonettsider. Programmet tilbyr dessuten videokonverter, skjermopptaker, bibliotek og mange ofte brukte medieverktøy for brukere. Dermed er det ikke behov for å installere annen programvare på PC-en. Med dette verktøyet kan du lagre nesten alle videoer fra de mest populære nettsidene på lokal disk eller overføre dem til mobilenheter for å nyte avspilling uten begrensninger.

Versjon 6.0 kommer med mange flotte forbedringer til dette verktøyet som gir deg en bedre brukeropplevelse.

Last ned

Nye funksjoner

1. Direkte nedlasting av lyd er tilgjengelig

Velg lydmodus, og du kan laste ned ethvert video- eller lydformat (MP3 & AAC) ved å kopiere og lime inn videoens URL.

2. Kraftig gjenkjenningsfunksjon

Med den uavhengige gjenkjenningssiden og et stort utvalg av kjerner kan du laste ned flere krypterte videoer. Dette verktøyet gjenkjenner for eksempel ekte videofiler mens du spiller av beskyttede videoer, ved å bruke HTTP, HTTPS, RTMP, RTMPT og andre protokoller på gjenkjenningssiden.

oppdage video

3. Rikholdig bibliotek

Vet du ikke hvilke videoer du skal se? Det nye, innebygde biblioteket skilter med et stort utvalg av nettbaserte ressurser, inkludert nylig, anbefalt og populær. I tillegg kan du søke etter flere videoer etter egen interesse. Med dette fantastiske biblioteket går du ikke lenger glipp av populære videoer på nettet.

bibliotek

4. Praktisk oppgaveliste

Alle oppgaver deles inn i tre typer – laster ned, fullført og papirkurv. På denne måten er det enkelt å følge med på statusen på alle oppgaver, inkludert videoer som lastes ned og videoer som er nedlastet. Selv om du sletter videoer ved et uhell kan du gjenopprette dem fra papirkurven.

liste over gjøremål

5. Intelligent oppgaveplanlegger

Av og til kan du ha mange videoer som skal lastes ned, noe som kan være tidkrevende. Ved hjelp av oppgaveplanleggeren trenger du ikke å vente til alle oppgavene er fullførte. I stedet kan du frigjøre tid til å gjøre viktigere ting. Velg «Slå av», «Lås», «Dvalemodus» eller «Avslutt», og datamaskinen din reagerer i henhold til dette så snart alle videoene er lastet ned.

timeplan

Optimerte funksjoner

1. Mer konsist og tydelig brukergrensesnitt

For å forbedre brukeropplevelsen, har utvikleren gitt nytt design til brukergrensesnittet i versjon 6.0 i henhold til de nyeste konseptene og teknologiene innen design. Takket være det tydelige oppsettet kan brukere enkelt vite hva de kan gjøre med dette verktøyet og hvordan alle funksjonene brukes.

2. Fantastisk skjermopptaker

Utviklerne har til en stor grad optimert skjermopptakeren i Video Download Capture 6.0. Nå kan du bruke den til å ta opp skjermen på en mer profesjonell og fleksibel måte.

Screen Recorder

3. Omfattende videokonverter

Av og til kan man ikke laste ned ønsket format direkte, ettersom det finnes så mange ulike enheter på markedet. Den nye videokonverteren støtter heldigvis nesten alle formater som er kompatible med de fleste enheter, som iPhone, iPod, Apple TV, Android, Blackberry, Nokia, DVD osv.

konvertere

4. Mer effektive kontoer

Det støtter flere kontoer til betalte videosider. Du kan for eksempel fylle inn brukernavn og passord hos lynda.com i konto-panelet, og du kan deretter lagre alle betalte videoer fra Lynda på lokal disk.

legge til kontoen

5. Raskere nedlastingshastighet

Plages du med treg nedlastingshastighet? Ved å bruke versjon 6.0 vil du nyte raskere nedlastingshastighet på opptil 10 MB/s. Derfor kan du laste ned en film i løpet av få minutter.

I tillegg til de praktiske funksjonene nevnt ovenfor har denne praktiske videonedlasteren også mange fantastiske og praktiske verktøy, som «Rediger lyd», «Legg til iTunes», «Legg til mobil», osv. Med tanke på den fantastiske ytelsen er Video Download Capture v6.0 det beste valget hvis du et ute etter en multifunksjonell videonedlaster.

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 5 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilPressemelding og nyheter.Sist oppdatert på 17-08-2016

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen