Apowersoft Skjermfangst Pro 1.1 lansert med skjerm opptaker
Kommentar

Apowersoft Skjermfangst Pro 1.1 lansert med skjerm opptaker

Sist oppdatert på 05-08-2015 av

Apowersoft annonserer i dag Skjermfangst Pro 1.1, en betydelig oppdatering for dette produktet. Det er spesielt utviklet for eksperter og begynnere, og tilbyr en enkel men likevel fullt funksjonell skjermbildetaker. Det gir deg muligheten til å ta skjermbildekopier, legge til merknader, laste opp og dele bildene, og alt dette kan gjøres med få klikk.

I tillegg til optimering av essensielle skjermbildefunksjoner og andre kraftige egenskaper, har denne oppdateringen tatt et stort steg ved å legge til skjerm opptaker og planlegger for fanging av bilder. Du kan få et overblikk over disse nylig tillagte funksjonene nedenfor.

Last ned

Nye Funksjoner

1. Ta opp skjermbildet med lyd

I tillegg til skjermbildefunksjonen som raskt lar deg dele informasjon med andre, har Skjermfangst Pro 1.1 lagt til en innovativ funksjon for skjermopptak som gir deg muligheten til å følge hele prosessen på skjermen din ved å lagre en video. Som en profesjonell, innebygd skjermopptaker, støtter den ulike opptaksmodus, inkludert fullskjerm, område, web-kamera, rundt musepeker og kun lyd. Dette er flott når du ønsker å demonstrere et produkt, opprette en presentasjon eller lage en steg-for-steg video-tutorial. En unik funksjon i denne skjermopptakeren er muligheten til å fange lyd fra systemlyd og mikrofon samtidig. Dette vil si at det er enkelt å ta opp lyd fra chat-programmer som Skype, GotoMeeting, Google Hangout og flere.

Du har muligheten til å lagre videoen i ni vanlige formater som inkluderer WMV, MP4, MOV, MKV, AVI, etc. alt etter dine behov for avspilling eller deling. Dermed er filen du har tatt opp kompatibel med nesten alle digitale enheter. For din beleilighet får du dessuten tilgang til nyttige men likevel kostnadsfrie verktøy fra menyen i opptakerens grensesnitt, som kan brukes for å gjøre videoen din med demonstrativ og tydelig.

2. Redigering under opptak

For å forklare og gjøre videoen mer personlig mens den tas opp, kan du legge til merknader på skjermen ved hjelp av de rike redigeringsmulighetene som tilbys under opptak. Som forventet, kan du enkelt legge til piler, linjer, rektangler, tekst og andre elementer på skjermen i sanntid. I tillegg kan du, for å vise hva du gjør, tilpasse fargen og størrelsen på museanimasjonen under innstillinger for «Opptak».

Redigering under opptak

3. Opprette planlagte oppgaver for bildetaking

Av og til kan det være at du ønsker å ta opp øyeblikkelig informasjon om for eksempel aksjemarkedet eller overvåke barnet ditt når du er borte fra datamaskinen. For å oppfylle alle disse ønskene, tilbyr Skjermfangst Pro 1.1.0 en oppgaveplanlegger som tillater taking av skjermbildekopier på datamaskinen din i et angitt tidsintervall.

Opprette planlagte oppgaver for bildetaking

Mer nøyaktig tilbyr denne oppgavebehandleren deg å tilpasse starttid, sluttid, intervall, område, utdata-mappe og andre innstillinger etter behov. Bare klikk på ‘Opprett’-knappen for å starte oppgaven, og det vil automatisk utføre rutinehandlingen i henhold til din forespørsel. Som er resultat av dette, kan du overvåke datamaskinen din uten å måtte sitte foran den.

4. Rask tilgang til bildetaking og skjermopptak

Skjermfangst Pro 1.1 tilbyr et intuitivt grensesnitt, og gir deg rask tilgang til funksjoner for bildetaking og skjermopptak. I hovedgrensesnittet kan du velge den ønskede opptaksmodusen ved å velge alternativet ved siden av kameraikonet i nedre høyre hjørne av skjermen. Deretter kan du trykke på det store kameraikonet for å starte opptak umiddelbart.

Rask tilgang til bildetaking og skjermopptak

Generelt har Apowersoft Skjermfangst Pro 1.1 i stor grad forbedret funksjonalitet i forhold til tidligere versjoner. Den nye kombinasjonen av skjermbildekopi og skjermopptak har definitivt gjort dette verktøyet til en mer omfattende løsning for skjembildetaking for ulike behov. Du kan laste det ned nedenfor og nyte bruken av det!

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 11 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilSkjermfangst.Sist oppdatert på 05-08-2015

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen