Hvordan bruke Apowersoft iOS Recorder
Kommentar

Hvordan bruke Apowersoft iOS Recorder

Sist oppdatert på 18-01-2019 av

I dag ønsker mange brukere å vise iPhone på Apple TV for å nyte en større skjerm. Så du lurer kanskje også på hvordan man viser og tar opp iPhone-skjermen via PC-en. Ved hjelp av Apowersoft iOS Recorder vil heldigvis denne lille drømmen gå i oppfyllelse.

Komme i gang

For å bruke denne funksjonen trenger du følgende:

  1. iPhone 4s eller nyere med AirPlay Mirroring.
  2. PC med trådløst LAN-kort.
  3. Apowersoft iOS Recorder.

Last ned

Hvordan bruke Apowersoft iOS Recorder

1

Hvordan koble iPhone til PC

Før tilkobling bør du sørge for at din iPhone og PC-en er på samme WiFi-nettverk.

i

Start Apowersoft iOS Recorder på PC-en. Du vil se et popup-vindu på PC-en merket med «Windows sikkerhetsvarsel». For å koble til må du krysse av i de to boksene i dette vinduet for å tillate appen å kommunisere over private og offentlige nettverk. Klikk deretter på «Gi tilgang»-knappen for å fortsette.

tillate koble

Tips: Dersom det ikke dukker opp noe popup-vindu når du starter iOS Recorder, må du endre innstillingene på PC-en manuelt. Åpne «Kontrollpanel» > «System og sikkerhet» > «Windows Brannmur» > «Tillat apper å kommunisere gjennom Windows brannmur». Du finner Apowersoft iOS Recorder under «Tillatte apper og funksjoner». Deretter klikker du i alle boksene tilknyttet denne appen for å fortsette.

tillate apps

ii

Sveit opp fra nederst på skjermen på din iPhone for å få tilgang til kontrollsenteret og trykk på “AirPlay”. Dette gjelder iOS-enheter eldre enn iOS 10. For iOS 10-brukere kan du trykke på “Skjermbilde over AirPlay” fra kontrollsenteret.

skjermbilde over AirPlay

iii

Så snart du har aktivert AirPlay kan du se tilgjengelige enheter for speiling. Du kan trykke på ikonet med datamaskinnavnet ditt på og bla til “Like skjermer”-alternativet hvis du bruker en iOS-versjon eldre enn iOS 10. For iOS 10-brukere kan du trykke på elementet for å aktivere speiling.

AirPlay like skjermer

iv

Deretter vil «Speiling – kobler til» dukke opp i nedre høyre hjørne av iOS Recoder.

Med et stabilt nettverk vil de kobles til i løpet av få sekunder. Deretter kan du vise din lille iPhone-skjerm på den store PC-skjermen. Når du for eksempel ser filmer eller spiller spill med din iPhone og roterer mobilen, vil PC-skjermen følge bevegelsen samtidig.

2

Feilsøking for speiling

Så snart du har speilet iOS-enheten din til dataskjermen via AirPlay, kan du både vise skjermaktiviteten og høre den innebygde lyden som foregår på iEnheten din. Av og til kan det imidlertid oppstå problemer ved speiling. Hvis dette skjer kan du følge veiledningen for feilsøking som er tilgjengelig nedenfor.

Hører ikke lyd ved speiling via AirPlay

Hvis du kan se den strømmede videoen, men kan ikke høre lyden via datamaskinen, kan du prøve forslagene nedenfor for å løse problemet.

  • Kontroller lyd/lydløs-valget på din iPhone/iPad for å sikre at enheten ikke står på lydløs.
  • speiling via AirPlay

  • Sikre at både lyden på iEnheten og datamaskinen ikke er slått av.

Nettverksforsinkelse eller ujevn speiling

Av og til kan WIFi-tilkoblingen være svak, eller du kan oppleve elektromagnetiske forstyrrelser fra enheter i nærheten. For å løse slike problemer kan du prøve stegene nedenfor.

  • Flytt unna eller slå av bærbare, elektroniske enheter for å forhindre forstyrrelser.
  • Koble datamaskinen direkte til ruteren med en ethernet-tilkobling, i stedet for å bruke WiFi.

3

Hvordan ta opp iPhone-skjermen

På snart du har koblet til, kan du trykke på «Start opptak»-knappen i øvre venstre hjørne i denne appen for å starte opptaket. Dersom du ønsker å vise opptakene kan du klikke på «Åpne mappe» ved siden av opptaks-knappen.

posten iPhone-skjermen

4

Hvordan koble fra

Dersom du ønsker å avslutte visningen eller opptaket kan du trykke på koble fra-ikonet øverst på skjermen. Det ser ut som en AV-knapp.

Med iOS Recorder kan du enkelt vise din iPhone på PC-en. Programmet lar deg vise musikk, bilder, videoer, spill og andre filer på datamaskinen din synkront. Du kan angi ulike innstillinger etter egne behov. Du kan klikke på meny-knappen i øvre høyre hjørne i denne appen for å angi språk, utdata-format, kvalitet etc.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 16 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tiliOS-opptaker, iOS-opptaker for Mac, iPhone/iPad-opptaker.Sist oppdatert på 18-01-2019

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter

Nyheter

 

Relaterte Artikler

Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen