Hvordan Slette Kontakter fra iPhone Permanent
Kommentar

Hvordan Slette Kontakter fra iPhone Permanent

Sist oppdatert på 01-12-2015 av

Det finnes mange grunner for å slette kontakter fra iPhone. Ikke-eksisterende nummer, ukjente kontakter, redusere telefonlisten, unngå en person og andre personvern og sikkerhetsgrunner. Selvsagt er det enkelt å slette eller fjerne kontakter fra smarttelefonen din. Men den virkelige utfordringen starter når du skal slette ikke bare 10 eller 50, men hundrevis av dem.

Dersom du vil selge din iPhone eller gi den til en venn eller familiemedlem som gave, må du fjerne all personlig data, inkludert kontakter. Men, iPhone gir ikke muligheten til sletting av mange kontakter samtidig. Ulikt andre telefoner med mulighet til å slette alle kontaktene, må du på iPhone gjøre det en etter en. Det stemmer – å slette alle numrene enkeltvis kommer til å koste deg veldig mye tid. Det å fjerne kun én kontakt om gangen er en langtekkelig, kjedelig og ubeleilig prosess. Bare tenk deg å gå gjennom hundrevis eller til og med tusenvis av nummer!

Heldigvis finnes det enkle måter for å slette flere kontakter på iPhone 6 og andre modeller. Les denne artikkelen og oppdag effektive metoder for å slette telefonboken.

1. Slett kontakter fra iPhone enkeltvis (Vanlig)

2. Bruk Adressebok og iTunes for å slette iPhone-kontakter (Adressebok og iTunes)

3. Slett iPhone-kontakter hurtig (Apowersoft Phone Manager)

4. Slett flere kontakter med Spring Cleaning (Spring Cleaning)

5. Slett kontakter fra iPhone permanent (Shareware)

Løsning 1: Slett en Kontakt på en iPhone direkte

 1. Trykk på «Kontakter»-ikonet i hovedskjermen.
 2. Velg kontakten du ønsker å slette og trykk på personens navn.
 3. Trykk på «Rediger»-knappen i øverste høyre hjørne.
 4. Rull nedover til du ser «Slett Kontakt».
 5. Velg «Slett kontakt» og trykk på «Slett» i dialogboksen.

Slett en Kontakt på en iPhone direkte

Denne metoden for å slette iPhone-kontakter er kun passende for fjerning av en håndfull numre. Uten å måtte installere ekstra programmer, kan brukere med et minimalt antall nummer på sin iPhone synes at denne prosessen er veldig enkel og praktisk. Men dersom du planlegger å slette alle kontaktene på din iPhone, vil dette utvilsomt spise opp både din tålmodighet og tid.

Løsning 2: Bruk Adresseboken din og iTunes

 1. Åpne adresseboken din og velg numrene du vil slette.
 2. Hold «Ctrl»-tasten nede for å velge flere navn samtidig.
 3. Gå til «Meny» og klikk på «Rediger».
 4. Velg «Slett kort/kontakter».
 5. Koble din iPhone til PC-en og åpne iTunes.
 6. Trykk på «iPhone»-ikonet og trykk på «Info».
 7. Aktiver «Synkroniser Kontakter» og trykk på «Bruk».

Bruk Adresseboken din og iTunes

Sletting av kontakter fra iPhone ved hjelp av denne fremgangsmåten krever at du har den nyeste versjonen av iTunes installert på PC-en din og en USB-kabel for å koble til din iPhone. Du må slette kontakter på iTunes og synkronisere med iPhone for å overskrive eksisterende data. Denne metoden er omstendelig og kan koste mye tid.

Løsning 3: Slett iPhone-kontakter hurtig – Apowersoft Phone Manager

Denne kostnadsfrie telefonadministratoren er unikt designet for filadministrering. Ved å bruke denne appen kan du enkelt overføre og sikkerhetskopiere filer, som for eksempel kontakter og musikk. Når det gjelder å slette kontakter på iPhone 6, er det ikke vanskeligere enn du tror.

Last ned

Ta en titt på følgende steg:

 1. Start appen og koble til via en USB-kabel.
 2. Trykk på «Stol på»-knappen for å koble til og komme til hovedsiden.
 3. Trykk på «Kontakter»-ikonet, velg kontakter du ønsker å slette, og trykk på «Slett»-knappen.

Slett iPhone-kontakter med Phone Manager

Tips: Du kan slette flere kontakter på iPhone samtidig ved å merke av i boksen ved siden av navnene. Dersom du må finne en spesifikk kontakt fra en lang kontaktliste, kan du bruke telefonadministratorens innebygde søkelinje for å raskt finne det du trenger. «Eksporter»-knappen kan brukes når du trenger å overføre kontakter til PC-en din som sikkerhetskopi, mens «Importer»-knappen kan brukes dersom du ønsker å overføre kontakter fra datamaskinen til iPhone.

Funksjonene til denne telefonadministratoren er på ingen måte begrenset til å slette kontakter på iPhone 6. Det kan brukes til å slette enhver fil, inkludert notater, bilder, meldinger, apper osv. Uansett hvor mange filer du trenger å slette, tar det bare noen få sekunder. Det bør nevnes at dette verktøyet er fullstendig kompatibelt med operativsystemene iOS og Android. Det vil si at du kan påta deg full administrering for enhver iPhone eller Android smarttelefon.

Løsning 4: Slett Kontakter på iPhone med en App – Spring Cleaning

 1. Last ned og installer appen «Spring Cleaning» på din iPhone.
 2. Velg oppføringene du vil fjerne ved å trykke på den grå sirkelen ved siden av kontaktnavnet.
 3. Trykk på «Slett»-knappen i nederst til høyre i vinduet.
 4. Bekreft sletting ved å trykke på «Slett» i dialogboksen som vises.

Slett Kontakter på iPhone med Spring Cleaning

Det er veldig enkelt å bruke Spring Cleaning for å slette alle kontakter fra iPhone. Det krever ingen tekniske ferdigheter eller kompliserte metoder. Men applikasjonen er ikke gratis. Priset til $0.99 får du effektiv telefonliste-sletter uten andre funksjoner enn fjerning av kontakter.

Løsning 5: Slett Kontaktene dine fra iPhone Permanent

Dersom du ønsker å fjerne kontaktene dine fra iPhone både permanent og sikkert, er iPhone Data Cleaner en applikasjon du bare må prøve. Ulikt andre applikasjoner med ingen andre funksjoner enn enkel fjerning av telefonbok, kan denne programvaren slette kontakter, bilder, dokumenter, bruker ID-er, passord, innstillinger, videoer, musikk og mer. Det tilbyr til og med to slettemodi, som er perfekt for brukere som ønsker en fabrikkfersk smarttelefon. Den støtter alle iOS-enheter inkludert den nyeste iPhone 5s, iPad og iPod touch.

Last ned

En enkel veiledning følger:

 1. Last ned og installer iPhone Data Cleaner på din PC.
 2. Koble til din iPhone til PC-en med en USB-kabel.
 3. Så snart enheten er gjenkjent, velg «Fjern slettede filer» i hovedgrensesnittet.

  Fjern slettede filer

 4. Velg sikkerhetsnivå, «Lav», «Medium» eller «Høy».
 5. Trykk på «Start»-knappen og deretter på «Ferdig».

Med iPhone Data Cleaner finnes det ingen mulighet for datagjenoppretting. Så snart alt er slettet, er det permanent fjernet fra enheten. Det anbefales på det sterkeste å opprette sikkerhetskopier før du sletter kontakter fra din iPhone.

Det er enkelt å slette utvalgte eller alle kontakter med ovennevnte tips og triks. For å beskytte personvernet ditt og unngå lekkasje av informasjon, bør du velge en metode eller program som garanterer null gjenoppretting, som for eksempel iPhone Data Cleaner. I motsetning til andre programvarer, kan du i tillegg bruke dette programmet til å permanent fjerne ikke bare telefonbokoppføringer, men også andre iOS-filer.

Vurderinger:4.3 /5(basert på 18 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilMobil Manager.Sist oppdatert på 01-12-2015

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen