Apowersoft Phone Manager 2.0 Utgitt
Kommentar

Apowersoft Phone Manager 2.0 Utgitt

Sist oppdatert på 21-04-2016 av

I dag er Apowersoft veldig stolte over å annonsere utgivelsen av Apowersoft Phone Manager 2.0 til verden. Vi har brukt flere måneder på å klargjøre Phone Manager 2.0 og har gjort vårt beste for å gjøre den perfekt. Du kommer til å bli gledelig overrasket når du prøver programvaren.

Dette verktøyet for mobiladministrasjon er i stor grad forbedret sammenlignet med versjon 1.0. Det kommer med et mer strømlinjet brukergrensesnitt og avanserte funksjoner for å administrere musikk, bilder, videoer, kontakter, meldinger, applikasjoner, bøker og andre filer. Det gir deg dessuten muligheten til å ta skjermbildekopier og speile telefonskjermen på PC-en.

Vel, la oss begynne å se nærmere på de unike funksjonene. Vi tror at du kommer til å like å lese om alle de fantastiske funksjonene.

Last ned

Videotutorial

Her er den detaljerte og livlige introduksjonen til Apowersoft Phone Manager 2.0.

Nøkkelfunksjoner i Apowersoft Phone Manager 2.0

1. Optimert Brukergrensesnitt

Selv om du er nybegynner vil du oppdage at det er kjempeenkelt å koble enheten din til Apowersoft Phone Manager på datamaskinen. Den gir deg muligheten til å raskt finne veiledningene for å åpne USB-debuggings modus for Android-enheter, koble til ditt Samsung mobiltilbehør via WiFi eller koble til din iPhone 6 Plus.

2. Støtte for Administrering av To eller Flere Enheter Samtidig

Dersom du har to eller flere mobilenheter, kan det være upraktisk å administrere en om gangen. Nå kan dette verktøyet hjelpe deg med å løse dette problemet. Du kan koble til to enheter med likt eller ulikt operativsystem, bytte mellom enhetene og enkelt administrere alle mobilfilene dine.

administrere to enhetene

3. Administrer Alt Mobilinnholdet Ditt

Det kan være at du ønsker å slette tusenvis av bilder på telefonen din eller importere noen sanger til nettbrettet ditt, etc. Hvordan gjør du dette? Nå kan du bruke dette verktøyet – Apowersoft Phone Manager 2.0 – til å enkelt importere/eksportere data, slette uønskede telefonfiler, angi ringetoner, svarmeldinger, administrere kontakter, avinstallere apper og så videre. Med andre ord, du kan håndtere alt på enheten din på ett sted.

administrere filer

4. Sikre Mobildataene Dine

Er du konstant bekymret over å miste viktige kontakter eller samtalelogger som er lagret på din mobil? Ta det med ro, nå kan du benytte dette verktøyet for å ta sikkerhetskopi av kontakter, meldinger, samtalelogger, bokmerker og apper på PC-en din. Ved å bruke funksjonen for gjenoppretting, kan du enkelt få tilbake all sikkerhetskopiert data.

sikkerhetskopi gjenopprett

5. Sjekk All Informasjon på Mobilen Din

Så snart du har koblet mobilen din til Phone Manager på PC-en, kan du se ikke bare det grunnleggende, men også detaljert informasjon. Du får vite telefonmerket, enhetens modell, batterikraft, oppløsning, programvareversjon, telefonkapasitet, mediefiler og så videre.

detaljert informasjon

6. Ta Skjermbildekopier på Mobilen med Ett Klikk

Selv om vi kan ta skjermbildekopier ved å klikke på hjem og volum-knappene, er dette av og til upraktisk. Ved å ganske enkelt klikke på kameraikonet på startsiden kan du ta skjermbildekopi på mobilen.

ta skjermbilde

7. Speil Mobilen til PC-en

På grunn av de små skjermene på mobiltelefonene, kan det være vanskelig å på en tydelig måte dele skjermene på nettet eller med vennene dine. Mange apper på Play Store krever rottilgang for å speile mobilskjermen din på PC-en. Uansett om enheten din er rotfestet eller ikke, kan du ved hjelp av dette verktøyet vise mobilskjermen din på PC-en. I tillegg sørger den for like bra billedkvalitet på det forstørrede bildet som på mobilen.

vis fullskjerm

8. Andre Gratistjenester

Dette programmet har mange enkle-å-bruke gratis nett-tjenester som Videokonverter, Skjermopptaker, Lydopptaker og Videonedlaster.

online apper

Apowersoft Phone Manager for Android

1. Gratis og Praktisk

Apowersoft Phone Manager for Android gir deg muligheten til å koble til enheten til PC-versjonen ved å skanne QR-koden eller taste inn verifiseringskoden. Dette er praktisk for brukere som ikke liker å bruke USB for å koble enhetene sine til programmet. Siden det er en liten applikasjon, krever den ikke mye batteri på mobilen din.

hendig

2. Filadministrator

Kombinert med verktøyet for filadministrering, gir programmet deg muligheten til å administrere filer i mobilminnet, SD-kort, eller filer du har mottatt eller lastet ned på enheten din. Det kan filtrere ut store filer på mobilen din sånn at du kan slette søppel eller uønskede filer for å frigjøre plass. Alle mediefiler inkludert bilder, musikk, videoer og dokumenter kan slettes, kopieres, kuttes og deles.

filer

3. App-administrator

Dersom du har installert for mange spill, musikk- og shopping-apper, kan mobilen din komme til å kjøre veldig sakte. Med hjelp av App Manager Tool, er du i stand til å hurtig avinstallere flere apper samtidig.

applikasjoner

4. Flere Praktiske Verktøy

Vi har utviklet flere nyttige og vanlig brukte verktøy, spesielt for kundene våre. Disse inkluderer QR-skanner, Lommelykt, Hotspot og Tethering. Mobiloverføringsverktøyet tillater deg å med noen klikk overføre ulike data som bilder, apper, musikk, videoer og filer mellom mobiltelefoner.

flere verktøy

Alt i alt, er Apowersoft Phone Manager 2.0, med innovativt design, høy teknologi og multifunksjoner, ditt førstevalg når du ser etter et verktøy for mobiladministrering. Klikk på nedlastingsknappen nedenfor for å starte din mobiladministrering nå!

Last ned

Vurderinger:4.3 /5(basert på 10 vurderinger)takk for din vurdering!
Publisert av:Den tilMobil Manager.Sist oppdatert på 21-04-2016

Legg igjen en kommentar

Vennligst angi navnet ditt!
Vennligst angi innhold!

Kommentar (0)

Få dem nå!
APOWERSOFT
Eksklusive
Gi bort
&
Verdifulle
Rabatter
Lær mer
Apowersoft Unlimited
Ett-klikks-installering av 14+ All Apowersoft-produkter
new
Støtte
Del
Anmeldelsen
Kommentar
Tilbake til toppen